Novaliis Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Ne znam da li ste znali,Eric Adams se bavi lovom na jelene,tj bow hunting,znaci luk i strela.Cak je i glavni instruktor za drzavu New York. evo intervjua gde prica o tome E.Adams hunter Kakav car! Quote
Protagonist Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 Svi su oni postali experti za teretanu rekao bih i da je Karl počeo da vežba. Baš me zanima koliko dižu Onaj rus čini mi se, Alexandar im je kao neki privatni trener ili tako nešto. Quote
StarbreakeR Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Nego ajdmo fanovi sta sa Singlom...jel se zna nesto...ja samo znam da se zove King of the Kings... Quote
Hail Metal Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 King of the Kings je solidna pesma,ali daleko od starih klasika Quote
Novaliis Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 King of the Kings je solidna pesma,ali daleko od starih klasika Cuo si? Jbg. nikad vise stari Manowar! Quote
Hail Metal Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Pazi meni se svidja,ali previse vuce na power,slicna je kao Dawn of battle, i cini mi se da ce takav biti i novi album. Sve u svemu jedva cekam novi album,jer znam da ce, za mene, to biti najbolji album godine,nikad se nisam razocarao u Manowar ,ali svestan sam da vise nece snimiti Hail to England ili Sing of the Hammer. Quote
Novaliis Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Ma najvaznije je da je to novi MANOWAR. Quote
Protagonist Posted January 5, 2006 Author Report Posted January 5, 2006 Mislim da bi bilo u redu da izbace album pre turneje. A King Of Kings je meni dobra pesma samo bilo bi dobro da su na cd nabacili i verziju na češkom. Samo se nadam da ću ići na koncert, još ako odem u Grčku imam velike šanse da ih upoznam! HAIL AND KILL! Quote
Vangelis Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 A kad izlazi taj novi manowar? Ja jedva cekam da ga cujem, iskreno. Quote
StarbreakeR Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ja nisam cuo al ako je kao Warriors of the World onda ode manowar niz vodu... Quote
Hail Metal Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Jest WOTW najlosiji album ManOwaR-a,ali i pored toga ima super pesama Quote
Protagonist Posted January 7, 2006 Author Report Posted January 7, 2006 Koje su odlične uživo! Ja baš volim istoimenu pesmu live. Quote
LazaGNR Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Jest WOTW najlosiji album ManOwaR-a,ali i pored toga ima super pesama Pa recimo da je pola tog albuma najslabije izdanje Manowar-a IKAD,a druga polovina mi je skroz OK Quote
Invictus Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Da, da zadnji album je bas dno. Barem prva polovina istoga, druga je vec moc. Nadam se da ce se na novome vratiti Sili i Slavi. Cuh i tu novu pjesmu. Nije lose, prze ga starci, mada je onaj lagani dio u sredini bas po knjizi. Quote
Novaliis Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ma moras ih ceniti jer ipak ne odustaju od tog fazona preko 20 godina! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Da, da zadnji album je bas dno. Barem prva polovina istoga, druga je vec moc. Nadam se da ce se na novome vratiti Sili i Slavi. Cuh i tu novu pjesmu. Nije lose, prze ga starci, mada je onaj lagani dio u sredini bas po knjizi. Jbt, nisam verovao da cu ovo doziveti... sad sam ustao od kompa da nadjem WOW disk, a izgleda da ga je mladji burazer odneo na Taru ne verujem, sad cu da ga zovem da ga zajebavam Nego, hteo sam da se podsetim, jer je meni ostalo u secanju da je prva polovina gotivna, a da je druga neka power krljacina, netipicna za Manowar i dosta ispod nivoa... ali mozda gresim... Quote
Hail Metal Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 prva polovina je malo blaza,i ljudi je ne vole zbog nessun dorme i american trilogy,mada su meni obe te pesme ok,pogotovu American trilogy,jer su je napisali kao omaz E.Presley-u povodom 30-godisnjice njegove smrti. Druga polovina je przenje,i tu se nalazi najbolje pesma Fight until we die Quote
Black Knight Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Ma totalno je ok album. Zbog sporijih pesama na prvoj polovini se ljudima ne svidja album. Call To Arms je takodje extra pesma. Quote
Vangelis Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Pa naravno, call to arms, hand of doom, warriors...sta ces bolje od toga Quote
Vangelis Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Pa naravno, call to arms, hand of doom, warriors...sta ces bolje od toga Quote
Hail Metal Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Bash sam sad nesto gledao na netu,i saznao sam da Donny Hamzik nije prvi bubnjar Manowar-a,vec izvesni Karl Kennedy,pa eto ako niste znali,sad znate Quote
LazaGNR Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 A odakle ti ta informacija (by the way nisam znao za to)? Quote
Novaliis Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Taj je verovatno bio mesec dana sa njima.. Quote
Recommended Posts