Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svi su oni postali experti za teretanu icon_smile.gif rekao bih i da je Karl počeo da vežba. Baš me zanima koliko dižu icon_biggrin.gif

Onaj rus čini mi se, Alexandar im je kao neki privatni trener ili tako nešto.

Posted

Pazi meni se svidja,ali previse vuce na power,slicna je kao Dawn of battle, i cini mi se da ce takav biti i novi album.

Sve u svemu jedva cekam novi album,jer znam da ce, za mene, to biti najbolji album godine,nikad se nisam razocarao u Manowar icon_rockdevil.gif,ali svestan sam da vise nece snimiti Hail to England ili Sing of the Hammer.

Posted

Mislim da bi bilo u redu da izbace album pre turneje.

A King Of Kings je meni dobra pesma samo bilo bi dobro da su na cd nabacili i verziju na češkom.

Samo se nadam da ću ići na koncert, još ako odem u Grčku imam velike šanse da ih upoznam!

HAIL AND KILL!

Posted
Jest WOTW najlosiji album ManOwaR-a,ali i pored toga ima super pesama icon_da.gif

Pa recimo da je pola tog albuma najslabije izdanje Manowar-a IKAD,a druga polovina mi je skroz OK icon_rockdevil.gif

Posted

Da, da zadnji album je bas dno. Barem prva polovina istoga, druga je vec moc.

Nadam se da ce se na novome vratiti Sili i Slavi.

Cuh i tu novu pjesmu. Nije lose, prze ga starci, mada je onaj lagani dio u sredini bas po knjizi.

Posted
Da, da zadnji album je bas dno. Barem prva polovina istoga, druga je vec moc.

Nadam se da ce se na novome vratiti Sili i Slavi.

Cuh i tu novu pjesmu. Nije lose, prze ga starci, mada je onaj lagani dio u sredini bas po knjizi.

Jbt, nisam verovao da cu ovo doziveti... sad sam ustao od kompa da nadjem WOW disk, a izgleda da ga je mladji burazer odneo na Taru icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ne verujem, sad cu da ga zovem da ga zajebavam biggrin.gif

Nego, hteo sam da se podsetim, jer je meni ostalo u secanju da je prva polovina gotivna, a da je druga neka power krljacina, netipicna za Manowar i dosta ispod nivoa... ali mozda gresim...

Posted

prva polovina je malo blaza,i ljudi je ne vole zbog nessun dorme i american trilogy,mada su meni obe te pesme ok,pogotovu American trilogy,jer su je napisali kao omaz E.Presley-u povodom 30-godisnjice njegove smrti.

Druga polovina je przenje,i tu se nalazi najbolje pesma Fight until we die icon_rockdevil.gif