GOTZE Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 - - ---KAKO NAPRAVITI POMAK U METALU, A NE POSTATI NU-METAL, ILI NE DAJ BOZE GRUNGE I SL? - -- JEDAN OD NACINA JESTE TAJ KOJIM SU KRENULI MANOWAR. - -- IMAJU SNAGU, TRADICIJU, BRZINU... - --- HAJDE DA DODAMO I EPSKI ELEMENT. - ----- TACNO JE, RHAPSODI I JOS MNOGI TO URADISE, ALI DOK JE DRUGIM BENDOVIMA EPIKA OKOSNICA, ZA MANOWAR JE SAMO FIL NA TORTI - -- KOJA SE SLAZE I PECE VEC 25 GODINA, I SVAKI ALBUM IMA SVOJE MOMENTE PROGRESIJE, O OBNOVE, posebna i opšta mesta... - -- A GWIDEON, NANOWAR I OSTALI SEKTAŠI I PEDERAŠI KOJI NEMAJU RIBE NI DRUGOVE PA TERORIŠU PO NETU SVOJIM PRIUČENIM IZJAVAMA I JEFTINIM PROZIVKAMA -SU MI ODAVNO NA SPISKU... -- -------MOGU SAMO DA KAZEM :CRNI ToTeM !!! - -- MOM BRATU HailMetal IMAM DA PORUCIM SLEDEĆE: - -- DA , OCEKUJEMO HEAVY METAL, ALI SETI SE TREĆE STROFE IZ REFRENA PRVE PESME NA DEVETOM ALBUMU: -- --- We do just what we feel... - -- I SHVATI!! ONI NE RADE ONO STO MI OCEKUJEMO, VEC ONO STO VOLE I OSEĆAJU, A MI.... - --- PRVO KAŽEMO: copy/paste, A ONDA nisam to očekivao.. - -------- TEK ĆE NAM SE DOPASTI....... -- - www.myspace.com/gotze Quote
lemmy sixx Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Jednom sam preslušao ovaj ep singl,šta li je,nisam baš oduševljen,Gods Of War malo smara,Sons Of Odin nije loša,King of Kings live je super odsvirana,a ovo sa orkestrima Odin i Assesion neću da komentarisem,ne volim to,kad hocu klasiku da slušam,slušam proverene kompozitore,od Manowara očekujem istinski heavy metal. Definitivno se slazem...mnogo im ovo lici na Rhapsody...ne svidja mi se.Zvuk gitara je uzasan!No dobro,treba sacekati ceo album,pa onda dati konkretan komentar. Quote
ГРОМ Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 -- DA , OCEKUJEMO HEAVY METAL, ALI SETI SE TREĆE STROFE IZ REFRENA PRVE PESME NA DEVETOM ALBUMU: -- --- We do just what we feel... - -- I SHVATI!! ONI NE RADE ONO STO MI OCEKUJEMO, VEC ONO STO VOLE I OSEĆAJU, A MI.... oni to rade od battle hymns do danas i to jebeno dobro rade! NIKAD se neće prodat ili komercijalizirat! Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Pa ne bih bas rekao."Blow Your Speakers" je tolika komercijala,da joj nema ravne.Pogotovo je bila u ono vreme kada je izasla.Hit singl bez granica.Ne kazem da je to lose,meni se pesma svidja,ali reci da nikada nisu radili komercijalne stvari jednostavno nije tacno. Quote
Hail Metal Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 -- MOM BRATU HailMetal IMAM DA PORUCIM SLEDEĆE: - -- DA , OCEKUJEMO HEAVY METAL, ALI SETI SE TREĆE STROFE IZ REFRENA PRVE PESME NA DEVETOM ALBUMU: -- --- We do just what we feel... - -- I SHVATI!! ONI NE RADE ONO STO MI OCEKUJEMO, VEC ONO STO VOLE I OSEĆAJU, A MI.... Pazi Manowar ima kod mene nepotrošiv kredit,rekao sam da mi se ne svidjaju 1 pesma i ona dva instrumentala,Dawn of Battle,King of Kings su predobre,Sons of Odin je solidna,ako na albumu bude jos pesama takve vrste i energije-eto za mene najboljeg albuma godine ...ridin horses made of steel.... ali isto tako i ja kažem šta osećam,to je ispravno zar ne? HAIL!!! Quote
Hail Metal Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 treba sacekati ceo album,pa onda dati konkretan komentar. upravo to,treba sacekati album da izadje Quote
Hail Metal Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 novi dizajn sajta www.manowar.com super izgleda Quote
Protagonist Posted October 19, 2006 Author Report Posted October 19, 2006 (edited) HAIL! Edited October 19, 2006 by Protagonist Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 WIN A CHOPPER !!! Inace brutalno dobro izgleda Quote
Protagonist Posted October 19, 2006 Author Report Posted October 19, 2006 Da, inače onaj trip Heart Of Steel na DVDu nije sa koncerta u Češkoj što sam ja mislio, nego su u nekoj hali snimali jednom kamerom koja ide od jednog do drugog i svuda se drugačije čuje, dobar je trip, čas priđe ovoj filharmoniji, čas Ericu, Joeyu itd. Quote
Protagonist Posted October 20, 2006 Author Report Posted October 20, 2006 (edited) Ne, ne, stvarno je dobra fora! Upravo gledam I ima mnogo dobrih fotki na slideshow-u dok idu pesme sa cda... Edited October 20, 2006 by Protagonist Quote
Protagonist Posted October 20, 2006 Author Report Posted October 20, 2006 Jednom sam preslušao ovaj ep singl,šta li je,nisam baš oduševljen,Gods Of War malo smara Meni je Gods Of War sve bolja i bolja! Mnogo mi se sviđa! Odin here the fallen wait To join thee by thy side Let valhalla's gates open wide Born under the sing Of the hammer they lived And here they fought and died Their blood on the ground The battle horns sound Let thy valkyries fly! Down from the sky Into the fight Hearts full of rage Full of thunder and glory Swords in the wind Crossing the sky Lords of doom Bring an end to their story! Quote
GOTZE Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 ...ridin horses made of steel.... ali isto tako i ja kažem šta osećam,to je ispravno zar ne? HAIL!!! - - --- UPRAVO TAKO , BRATE MOJ !!! - - - ---POZDRAV GROMU ! -- - Quote
karizma Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Ja slusam Manowar preko 15 godina i mislim da su uvek ostali dosledni sebi... @Protagonist....Super slicke Quote
LazaGNR Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Pazi Manowar ima kod mene nepotrošiv kredit A tek kod mene Quote
GOTZE Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 - - --- WIN A CHOPPER JE ISTINA!!! - -- NA OFFICIJALNOM SAJTU SU DETALjI TAKMIČENJA... - -- KO JE METALAC, DOBIĆE MOTOR NA POKLON!! - - - -- JA SE PRIJAVIO - Quote
Protagonist Posted November 10, 2006 Author Report Posted November 10, 2006 Pa čisto sumnjam da bi napisali laž na cdu Srećno gotze!!! Quote
LazaGNR Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Tek sad sam video da imaju novi design njihovog web site-a Quote
The Trooper Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 (edited) Zato su pizde,a? Joooj dobro to je izgovor... pizde su jer su dva put pomerali koncert kako me nerviraju, oa znash kad chu da kupim album--- NIKAD ovamo "true metal people wanna rock, not pose", a na drugoj strani najvecha komercijala, ej godinu dana nas zajebavaju za koncert, sto je mnogo, mnogo je Edited November 12, 2006 by The Trooper Quote
Protagonist Posted November 12, 2006 Author Report Posted November 12, 2006 A to što je Logan bio povređen nema veze? Quote
Hail Metal Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 kako me nerviraju, oa znash kad chu da kupim album--- NIKAD Bash ce ih to pogoditi ej godinu dana nas zajebavaju za koncert, sto je mnogo, mnogo je Lepo rece Protagonist,Logan je bio povredjen,slomio valjda nogu,pao sa motora,ne moze bash uvek da svira sa gipsom na nozi,a bilo je i tih slucajeva ,tako da mislim da im se nista ne moze zameriti. Quote
Recommended Posts