lemmy sixx Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Pa niko nije ni rekao da je metal nastao iz klasike,niko nije rekao da je Bah vise uticao nego Elvis,Hendrix i kompanija,niti da klasika dominira metalom,tako da ne znam zasto to i spominjes,nego sam samo napisao da heavy metal vuce nasledje i iz klasike,pa je zato i normalno da na pr. Manowar ima i obrade klasicara ,i sta te je tu toliko potreslo ne znam,kad i sam uvidjas da klasike u metalu ima dosta. E sad mozes ti da ponavljas 100 puta da heavy blage veze nema sa klasikom,ali i ti i ja znamo da ima. Reci da ima veze sa klasikom je vec uska povezanost,a ovi pravci definitivno nisu usko povezani. No,ovo je Manowar tema... Što se uopšte obazireš na jebenog lemmya? Zato sto sam markantan i vispren,za razliku od tebe ugojenog degenerika. Quote
Hail Metal Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Reci da ima veze sa klasikom je vec uska povezanost,a ovi pravci definitivno nisu usko povezani. No,ovo je Manowar tema... Nisu usko povezani,ali metal vuce nalsedje i iz klasike kao sto rekoh. Quote
The Trooper Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 jednostavno i prosto recheno bullshit Quote
LazaGNR Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Ti Lazo definitivno trebas svrnuti kod cika doktora...ili jos bolje,kod pedagoga.Da ti objasni da vise nisi mali,i da polako treba da pocnes odrastati.Buci,buci,buci... Haha,vidim ti si vec bio,al' terapija nije dala ocekivane rezulate? Quote
The Trooper Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 jebote vama ko da su amputirali mozak.. Quote
Eric Adams Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Zbog ovoga sam opet uzeo da slusam album i sad i ja mogu da kazem da mi je dosta bolji od prethodnog Jesu malo jeftini oni orkestarski prelazi, ali boze moj - oni su metalci, a ne kompozitori klasicne muzike Pesama kad se sve sabere i nema malo, tj. ima ih vise nego na meni najboljim Manowar albumima, a i u tim prelazima ima cesto dosta dobrih vokalnih deonica valja, valja... Е па драго ми је што сам те извео на прави пут Quote
LazaGNR Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 jebote vama ko da su amputirali mozak.. Kome 'vama'? Inace,pred'o sam u sredu pre svirke zahtev za grcku vizu i rekli su mi da dodjem u ponedeljak da mi saopste dal' cu je dobiti ili ne @Protagonist:kaze mi Tosa da oce i on da ide Quote
The Trooper Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Е па драго ми је што сам те извео на прави пут bravo sigurno dobijas poene u valhali za to Quote
The Trooper Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Kome 'vama'? svima "vama" koji se osecate prozvani - shala mala na rachun besmislene diskusije koju vodimo vec danima... nedeljama primite sledece k znanju da manowar tehnicki nije najbolji bend niti su neki tehnicari da imaju dobre ideje, i manje vishe su produktivni da im je produkcija uvek na nivou da su im rifovi dobri i pregnantni ma koliko jednostavno bili, vrlo upadljivi da su textovi dobri i da imaju smisao da su malo paljevine, ali da je to jedan nachin da se sprovede metal feeling i metal brotherhood i ostalo(manowar crowd, true metal i ostale fore) _________________________________________________ to su neopozive chinjenice oko kojih nema diskusije to sto neki od nas obozavaju manowar, razmeju pogreshno, ne vole, vole manje, slushaju, ne slushaju to su lichne(=subjektivne) stvari pod 2. biti fan manowara je super, i ja volim i cenim manowar i smidam kapu pod 3. ako neko veruje u manowar kao jedino u zivotu i taj "pravi put" i ostale paljevine taj ne razume manowar i treba da se oseca prozvanim; jer budimo realni niko, ama bash niko od tih ne zivi manowar. pod 4. ziveti manowar ne znachi imati diskove i ici na koncerte i vikati "hail"... to je paljevina pod 5. ko iole ima pojma razumece sta govorim pod 6. ako neko ima argument koji nije "ti si uvredio manowar" "manowar je pravi put" "vi ste svi budale" ili slicno spreman sam da nastavim diskusiju dok se tacka 6 ne isupni ja necu vishe da diskutujem na temu "sta se kome kako vishe svidja" nego cu da iznosim samo svoje misljenje a vishe ne zelim vishe da pricham u vetar ko ovo ne skapira nek se oseca prozvanim(v. gore) Quote
Hail Metal Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 dok se tacka 6 ne isupni ja necu vishe da diskutujem na temu ,ti nama postavljas neke uslove,ko da ce se neko potresti sto neces da dikutujes na temu,ionako ti je svaki treci post bullshit Quote
The Trooper Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 ne postavljam ja vama uslove nego jednostavno vishe necu da se prepirem na temu, jer nema svrhe, osim ako neko ne kaze nesto pametno... uostalom sve pishe lepo gore to nije pretnja to je stejtment i takav je kakav je Quote
Bata Trokrilni Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Ovoj temi fali produktivna rasprava. Quote
The Trooper Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 (edited) da bash zato i odustajem Edited March 16, 2007 by The Trooper Quote
Hail Metal Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Sta je problem sada svima,meni je extra rasprava,nije niko nikog vredjao,pa normalno je da misljenja nisu ista... Quote
The Trooper Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Sta je problem sada svima,meni je extra rasprava,nije niko nikog vredjao,pa normalno je da misljenja nisu ista... pa tu si upravu, ali kao sto ja necu nekoga da ubedim da manowar nije najbolji bend toliko mene niko ne moze da ubedi da je manowar najbolji bend na svetu mislim ja postujem manowar, ali malo mi je smeshno to kao umreti za metal i ostali fazoni, mada mi je to u istu ruku simpaticno, ipak stvar ukusa ali nervirale su me izjave kao "ko ne voli manowar taj nije metalac" kao da je izraz metalac sad toliko precizan i podlozan srogom definisanju... po meni svako treba da zivi metal na svoj nachin i da svi zajedno gradimo tu nazovi sub kulturu, a ne poistovecujemo Quote
Hail Metal Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 Ok je to sto pricas,ali ovo je Manowar tema,i logicno je da ce fanovi kojima je Manowar omiljeni bend pricati da je to najbolji bend,ja na temama o npr. Maidenima,Slayeru ili Gunsima ne ubedjujem njihove okorele fanove da to nisu najbolji bendovi. Quote
The Trooper Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 (edited) logicno je da ima ljudi koji ih vole, ali nije mi fora da se napadaju sad jer ih neko ne voli na foru onih muslimana kako su reagovali na karikature muhameda... Edited March 16, 2007 by The Trooper Quote
celavi Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 Kako li je samo ovaj bend postao bitan u metalu nemam pojma,nije mi jasno... Quote
LazaGNR Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Ovoj temi fali moderator. (navijacki) Vrati se Andrej pa tu si upravu, ali kao sto ja necu nekoga da ubedim da manowar nije najbolji bend toliko mene niko ne moze da ubedi da je manowar najbolji bend na svetu Evo ja cu da te ubedjujem do sutra ali nervirale su me izjave kao "ko ne voli manowar taj nije metalac" A ova:"Ko ne voli Manowar ne treba da zivi?" Kako li je samo ovaj bend postao bitan u metalu nemam pojma,nije mi jasno... Kašće ti se samo Quote
The Trooper Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (navijacki) Vrati se Andrej Evo ja cu da te ubedjujem do sutra A ova:"Ko ne voli Manowar ne treba da zivi?" bash govorim o ovom fenomenu pristransnosti Quote
LazaGNR Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (edited) Eto...sta da se radi EDIT: Sutra picim za BG da vidim dal' ce oni slepci iz grcke ambasade da mi odobre vizu napokon Edited March 18, 2007 by LazaGNR Quote
Recommended Posts