Angelystor Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 The apocalypse is coming! Only the true metalheads,those of you who will blinly buy every shit that Manowar puts on CD or DVD and call it music will survive! Hail,true metalions of steel! You are the chosen ones! You know the secret of steel! Tako i nikako drugachije! Samo cu reci:Toxic Holocaust,Energetic Crusher i Blood Tsunami.Pre cu slusati Slipknot nego ova tri bullshita. :) Ti bendovi na izdanjima od 20 minuta imaju daleko vishe metala no shto Manowar ima na poslednjem, o kvalitetu i da se ne govori... Ja kol'ko tol'ko i slusham manowar i pojedine radove volem, al tebe niko ne tera da se uplicesh sa tim thrash bendovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Naravno da me niko ne tera,ali ih jako volim spominjati.Enerdzetik Krasr!!!!!!ARGHHHH!!!Kako su oni zajebani!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Meny su nyah kao i gorepomenuti Blood Tsunami... al' Toxic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Samo cu reci:Toxic Holocaust,Energetic Crusher i Blood Tsunami.Pre cu slusati Slipknot nego ova tri bullshita. :) Што и даље не чини Slipknot металом, а ни претерано добрим бендом самим по себи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Metalom?Nikako.Dobrim bendom?Po meni su oni dobar bend,iako mi se njihova muzika uopste ne svidja. No,ovo je fuckin' Manowar tema.Gde mi odosmo jebo te zivot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yngwie Tatica Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 ja mislim da ste vi svi tr00 metalci sranje i da trebate da skocite sa litice...shvatite da ce broj "metalaca" toliko opasti u sledecih par godina kao sto je opao do sada..da ce vam pre ili kasnije biti svejedno da li neko slusha manowar ili dying fetus... edit: i moj post se prvenstveno odnosi na princa i ljude slicne njegovom razmiljanju tako ne smatrajte se svi uvredjenima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Cuo sam da je nova pesma nikad veca lozana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 koja pesma??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Nisu pesme manowara lozana nego su ljudi koji se loze na to lozana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Manowar je kult! A najveće ložane su oni ''troo'' blekeri, što kukaju kako ih hrišćanstvo ubija, a žive ko bubrezi u loju, i mame i tate im nalaze poslove, plaćaju privatne škole. Manowar je zakon, i ne dirajte u nj. Da nije bilo njih, svi ovi vaši majesty-iji, domine-i, rhapsody-iji...ne bi ni postojali...već bi pevali kancone i svirali polku u nekim barovima i mehanama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Не могу сад да се сетим ко је од блек металаца изјавио у једном интервјуу да се сморио кад му је Сатир из Satyricona рекао да је за 18. рођендан добио Ферари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Alan iz Primordial - a. Pa sta? Black metal nije samo nosanje paint - a ... Ali da ne pocinjem, ipak sam na...hehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ferari ili zivot u sumi sa goblinima?Uuuuu,jako tezak izbor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegeta Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Jao juce su me tako iznervirali neki tipovi koji su poceli da me cimaju i maltretiraju. Smarali su me pola sata sa time "kako ja mogu da slusam ""metaliku"" to je djavolja muzika i to nema melodije BLA BLA BLA" mrzim takve budale, JBT gori su od nanowara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Dal ti znash shta prichash ps. ovo je upuceno i lemi siksu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Dal ti znash shta prichash ps. ovo je upuceno i lemi siksu Ma jebo vas thrash u prkno. Pljuješ na Manowar, a u thrashu svaki bend liči na prethodni i obrnuto. E-X-E, Exumer, Onslaught, Aura Noir, Chainsaw...sve jedno te isto, ko i vi pozerčići u lasteks farmericama,i uskom džinsu, pre me podsećate na neke ravulje sa štajge nego na muškarce...Jebo vas retro revival da vas jebo. MANOWAR JE KVLT !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Metalika,metalika...kako mene niko nikada u zivotu nije cimao sa takvim pizdarijama...bas cudno. Hmm,vacarite se vi sa vilenjacima,gnomovima,goblinima,jednorozima,satanama i antihristima...ja bih radje ferari,samsonite aktovku punu kesha,jebacki dobar stan (i vikendicu na moru,sa balkonskim vratima bez brave) i oprost za vracanje kredita. E-X-E, Exumer, Onslaught, Aura Noir, Chainsaw.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Metalika,metalika...kako mene niko nikada u zivotu nije cimao sa takvim pizdarijama...bas cudno. Hmm,vacarite se vi sa vilenjacima,gnomovima,goblinima,jednorozima,satanama i antihristima...ja bih radje ferari,samsonite aktovku punu kesha,jebacki dobar stan (i vikendicu na moru,sa balkonskim vratima bez brave) i oprost za vracanje kredita. Pa onda pravac TV Pink,da tamburaš svaki petak i subotu na Grand Show-u, dok ti u pozadini skandira užarena masa uspaljenih mandova i mandovki,E-K-S-PRESS-NO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ne kenjaj i trash i heavy su strava! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Priznajem da sam idiot sto sam uopste doshao na ovu temu. Exumer>Manowar ajd zdrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Zbogom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ma jebo vas thrash u prkno. Pljuješ na Manowar, a u thrashu svaki bend liči na prethodni i obrnuto. E-X-E, Exumer, Onslaught, Aura Noir, Chainsaw...sve jedno te isto, ko i vi pozerčići u lasteks farmericama,i uskom džinsu, pre me podsećate na neke ravulje sa štajge nego na muškarce...Jebo vas retro revival da vas jebo. MANOWAR JE KVLT !!! И мосле кажу да Manowar фанови нису задрти... страшно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 И мосле кажу да Manowar фанови нису задрти... страшно. Slažem se(mada i ja volim ManOwaR) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 sve jedno te isto, ko i vi pozerčići u lasteks farmericama,i uskom džinsu, pre me podsećate na neke ravulje sa štajge nego na muškarce...Jebo vas retro revival da vas jebo. Posto ovi izgledaju tako jebacki i muzevno. :) Nema smajlija koji bi opisao kolko je ovo smesno. http://a986.ac-images.myspacecdn.com/00983...983517985_l.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts