Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Recimo da mi to stoji u signature vec 3-4 meseci...,mislis da do sada ne bih promenio?Niko mi nije rekao?A sto se tice MANOWAR-a,ako ne shvatate njihovu muziku zaobidjite ovu temu... Quote
necko Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 sta ima da se shvati u sledecem tekstu: Warriors Of The World (United) Here our soldiers stand from all around the world Waiting in a line to hear the battle cry All are gathered here, victory is near The sound will fill the hall, bringing power to us all We alone are fighting for metal that is true We own the right to live the fight, we're here for all of you Now swear the blood upon your steel will never dry Stand and fight together beneath the battle sky [Chorus:] Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world Like thunder from the sky - sworn to fight and die We're warriors, warriors of the world Many stand against us, but they will never win We said we would return and here we are again To bring them all destruction, suffering and pain We are the hammer of the gods, we are thunder, wind and rain. There they wait in fear with swords in feeble hands With dreams to be a king, first one should be a man I call about and charge them all with a life that is a lie And in their final hour they shall confess before they die [Repeat chorus] If I should fall in battle, my brothers who fight by my side Gather my horse and weapons, tell my family how I died Until then I will be strong, I will fight for all that is real All who stand in my way will die by steel Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world [Repeat chorus to fade] Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Kratko i jednostavno,ko ne voli MANOWAR moze da ga pushi! Quote
ThePowerhead Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Obožavam Manowar, ne podnosim emo, iz prostog razloga što Manowar muzika (makar kod mene) izaziva pojačano samopouzdanje, entuzijazam, osećaj da mogu da pomeram planine. Za razliku od toga, emo muzika je, po mom mišljenju, muzika u kojoj ljudi čisto lamentiraju nad svojom tužnom sudbinom, jedu govna kako ih niko ne razume i očajavaju! Očajavanje i sečenje vena ne vodi nikuda - borba i promena vodi! Ipak, donekle kapiram zašto neki ljudi Manowar ne gotive - Manowar je po svojoj formi čist hevi metal - nema šta!!! Ali, u svoj toj jurnjavi da se ispoštuje neka muzička forma, oni su se izgubili, izgubili su svoju suštinu, njihovi noviji radovi mi se dopadaju, ali nisu ništa posebno u odnosu na matore stvari, postali su šablonski bend. Ipak... With hands high fists fill the air Against the world we stand. Hands high forever we'll be there, Gloves of Metal rule tonight. Quote
RNA Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Дакле, преслушах нови албум и много је досадан. Оно је хеви метал за дечицу. Мислим, онолико смарања око оркестрација... где је ту метал? И чему понављање 'Warrior's Prayer'? Чак са истим ликом и још досадније уз оно понављање. У оригиналу је бар имало неког смисла. Quote
Sandman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Дакле, преслушах нови албум и много је досадан. Оно је хеви метал за дечицу. Мислим, онолико смарања око оркестрација... где је ту метал? И чему понављање 'Warrior's Prayer'? Чак са истим ликом и још досадније уз оно понављање. У оригиналу је бар имало неког смисла. Misliš na Gods Of War? Da,i nije neki album. Jedino što vredi je pesma Die For Metal! Quote
Sandman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 А и она ваљда беше бонус? Jeste. Refren vredi: They cant stop us Let them try For heavy metal we will die! Quote
Sandman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 to vredi??? Pa makar je istinita rečenica! Quote
Protagonist Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 (edited) U pravu si... ali samo ocu da kazem da ne treba biti TOLIKO zadrti fan... ok... volis to... ali nemoj govoriti kako je ostalo sranje i da je MANOWAR osnivac metala i tako te price... mozda sam odabrao los nacin da to iskazem, ali mislim da me ljudi ne bi shvatili da im lepo kazem da se ne loze... Ps. idi na temu Cob-a, upravo ih pljujemo... Da li je iko ovde rekao da je manowar osnivač metala i da su jedino oni dobar bend? I nije valjda da nema organizovano do bugarske da se ide? Edited June 7, 2007 by Protagonist Quote
Sandman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Da li je iko ovde rekao da je manowar osnivač metala i da su jedino oni dobar bend? A shto?Jel možda jesu? Quote
Protagonist Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 Odradio sam edit, zajebao sam u prvom postu. Quote
Yngwie Tatica Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Mislio sam da nikada nećemo dočekati 100. stranu. Bruce Bruce, legendo, samo napred, ne dozvoli emo-thrashu da pobedi! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Stand And FIGHT ! UVEK! I ja se pitam da li ima organizovano,bas bi bila velika steta da nema ! Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) Meni se bash svidja Gods Of War,samo bi bilo bolje da su odradili malo vise pesama...! Edited June 7, 2007 by RNA Quote
Hail Metal Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Iz mnogo ovih postova stice se zakljucak da RNA ne obavlja posao moderatora kako treba,izgleda da mu odgovara pljuvanje po Manowar-u. Covece brisi ova spamovanja. Quote
The Trooper Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Jao juce su me tako iznervirali neki tipovi koji su poceli da me cimaju i maltretiraju. Smarali su me pola sata sa time "kako ja mogu da slusam ""metaliku"" to je djavolja muzika i to nema melodije BLA BLA BLA" mrzim takve budale, JBT gori su od nanowara! heheheheheh iskoristi klise u svoju korist isprichaj im kako si ti neki veliki satanista tako mi zadrzavamo seljake da udju na nase koncerte, oni misle da mi radimo bog zna sta, ako dodju da prave probleme samo pochnemo prichu o satanizmu i otkachimo ih Quote
Lord Iffy Boatrace Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Treba banovati ove "dezurne" za pljuvanje MANOWAR-a! Quote
RNA Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) Iz mnogo ovih postova stice se zakljucak da RNA ne obavlja posao moderatora kako treba,izgleda da mu odgovara pljuvanje po Manowar-u. Covece brisi ova spamovanja. Посао? Неко ме као плаћа за модерисање овде? Пљување? Извини ми се, молим те, ја само аргументовано критикујем бенд. Ако се то теби не свиђа... што рече хер Флик: "Tough cheese!" Edited June 7, 2007 by RNA Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Pa makar je istinita rečenica! Kako za koga.Ja za metal necu umreti. Quote
Sandman Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Kako za koga.Ja za metal necu umreti. Ni ja ne mislim bukvalno. Quote
Hail Metal Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Посао? Неко ме као плаћа за модерисање овде? Пљување? Извини ми се, молим те, ја само аргументовано критикујем бенд. Ако се то теби не свиђа... што рече хер Флик: "Tough cheese!" Naravno da je posao,ako bas cepidlacis obaveza,ako neces da radis dzabe mani se te obaveze,sto si uopste onda prihvatio ulogu moderisanja foruma ,da ne bi mozda da ti platimo,ajde bezi ... Nisam rekao da ti pljujes,vec da ti odgovaraju pljuvanja,nisam tebe konkretno spomenuo,tako da nema nista od izvinjenja. Jednostavno pokazalo se da nisi sposoban da uredjujes forum,voleo bih kada bi bilo suprotno,ali izgleda nista od toga. Quote
Recommended Posts