michelle Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Pre nestanka black foruma bila je tema o njima. Meni su super, svidja mi se atmosfera, narocito na Higher art of Rebellion. Quote
deadsy Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Pre nestanka black foruma bila je tema o njima.Meni su super, svidja mi se atmosfera, narocito na Higher art of Rebellion. ja sam cuo da je taj album naporan za slusanje. Ja imam 'blacken the angel" , i jedina mu je mana neizbalansirane pjesme. Inace , imaju takvih stvari na ovom albumu da sam ostao zatecen , ali kad npr. 3 pjesma traje 15 minuta , ma kolko da je dobra , smori Quote
michelle Posted April 12, 2003 Author Report Posted April 12, 2003 Imam i ja Balcken i Third chapter. Ali mi se Higher Art.. najvise svidja. Nemam pojma, inace ne slusam black pa i nemam neki osecaj tu muziku, znam da ih mnogi ne vole. Quote
sabre Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Dobar bend.Melodic black.Slusao sam Chapter III, a nabavio sam i Blacken The Angel ali nikako da ga preslusam. Quote
Predator Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Dobar bend ali pochinje zamara posle nekod vremena...Imam "Blacken the Angel" i "Higher Art of Rebellion". U sushtini sasvim prosechan bend... Quote
Nazzgul Posted April 19, 2003 Report Posted April 19, 2003 Jedna od boljih melodicnih grupa-SVAKAKO!!! Imam album Higher Art Of Rebellion - i to mi je jedan od drazih BM albuma Quote
Frankenchrist Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 Blacken the Angel nisam slusao, Higher Art..... nije los, najbolji je ipak Chapter III.Uzivo zvuce dosta dobro, u neku ruku i opustaju. a: Jedina mana im je sto nisu svirali Spirit Soldier. Quote
scissors Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 da, zanimljivi su na početku... kasnije smore... Quote
Lady in Black Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Mene ovaj bend odusevljava a: Imam Blacken The Angel (apsolutno fantastican album), cula sam Higher Art Of Rebellion (divna atmosfera) i Chapter III (razocarenje za mene :ne: ) Hocu uzivo da ih cujem :| Quote
Ol' Scratch Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Totalno fin bend imam (zasad') samo onaj abum sa pesmom Near Dark i After Dark (jedna od te dve, stalno ih mesham je maratonska 15min) i odushevo me je... Quote
Srki Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Ozivela tema Slusao sam 3 albuma. Dobre ideje... Quote
Frankenchrist Posted January 24, 2004 Report Posted January 24, 2004 Vala bas, odakle ste ovo iskopali... Ove nisam slusao 100 godina... moracu to da ispravim... Quote
Cryfemal Posted January 27, 2004 Report Posted January 27, 2004 Evo i ovu temu da dignemo na vrh. :| ... veoma dobar bend. Snimali su zaista odlicne pesme, sada vec u proslosti, medjutim novijim su nekim stvarima zabrljali, pa stoga nisu najbolje prosli u nekim ug krugovima. Medjutim, i dalje imaju atmosferu. Quote
liMa neBa! XD Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Imam Chapter III i mislim da je ovo jedan fantastican bend,agresivan... Quote
Denethor Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Imam samo Blacken the angel, i nije nishta posebno. Vec smo svi videli ovako neshto. Standardni melodic. Za jednokratnu upotrebu Quote
Frankenchrist Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 Prva dva albuma nisam puno slusao, ali na Chapter III nisu toliko standardni, imaju malo originalnosti, prepoznatljivosti. Odlicne bubnjarske deonice takodje. Quote
Frankenchrist Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 21. juna im izlazi novi album "Serpent's Embrace". http://www.agathodaimon.de Quote
Kai Hansen Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 Cuh "Blacken The Angel" i nije me preterano "odusevio" Jedina koja se izdvaja je "Banner Of Blasphemy" Quote
TheBlackGoddess Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Chapter III ,ne moze se poreci da ima kvaliteta... Quote
Ol' Scratch Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Cuh "Blacken The Angel" i nije me preterano "odusevio" Jedina koja se izdvaja je "Banner Of Blasphemy" Me neee... Bolja je Near Dark... Jes' da je duga al' 'ajde... Quote
Ancient_Queen Posted August 24, 2004 Report Posted August 24, 2004 Agathodaimon je vrhunski bend.Agresivni su,ali imaju chak i baladu Body Of Clay.Vlad i Sathonys iz benda su zakon Quote
Frankenchrist Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Novi album im je izasao pre dva i po meseca, jel ga cuo neko? Quote
Lady in Black Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 I mene zanima kakav je. Cula sam, sa par strana, da je dobar, nastavak Chapter III (sto ne znaci da je tako). Quote
Baal Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Imam ja nov album, ima dosta uticaja gothic metala, a ima dosta i elektronike što nije na odmet zato što je savršeno uklopljena. Mada nije neki nastavak Chaptera III :/ Quote
Recommended Posts