Lady in Black Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 E u (beep)! Trebalo je tako nesto i pretpostaviti Ne svidja mi se nimalo kratki opis novog albuma, ali nimalo Jebo ti to sto je elektronika dobro uklopljena, atmosfera vise nece biti ista Ostaje sama da cujem... Quote
Baal Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 A da, zaboravio sam da kažem da ima i clean vokala Quote
Lady in Black Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 To je jedna svetla tacka Quote
michelle Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 Je l' mopze to neko meni da nareze? Pliiiiiiz Volela bih da cujem, bas sam juce posle ko zna koliko vremena slusala Blacken the angel. Quote
Baal Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Vidi kod solija mene mrzi da šaljem poštom Quote
scissors Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 ima elektronike, pa čak i više nego što sam se nadao... da liči na "chapter III", pa baš i ne liči pretjerano čini mi se da su pokupili par fazona od drugih bendova i dali svoj pečat... prvi utisci su da je album okej, ali ništa extra... imaju čak jednu u potpunosti elektronsku pjesmu, a par stvarčica zvuče kao nešto jači gothic metal nekom će se svidjeti, nekom ne... jebga Quote
Ol' Scratch Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 ima elektronike, pa čak i više nego što sam se nadao... imaju čak jednu u potpunosti elektronsku pjesmu, a par stvarčica zvuče kao nešto jači gothic metal nekom će se svidjeti, nekom ne... jebga Tri put URA za electronicu!!! Moram ovo da chujem... Quote
Baal Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Tri put URA za electronicu!!! Moram ovo da chujem... Ti bre na svakoj temi pitaš za elektroniku Album je dobar, kad se meni svidi elektronika znači onda treba podhitno da uzmeš ovo Quote
+MIDIAN+ Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 imam chapter III od njih..nije los album,ali pesma SPIRIT SOLDIER me je odusevila..tako je..dobra Quote
Novaliis Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 Mislim da imam nesto od njih ali nisam stigao da preslusam.. Quote
+MIDIAN+ Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 a banner of blashemy imam spotic.. nije losa pesma.. klavijaturista ima vrlo zanimljivu frizuru a pevac uzasno lici na danija.. il se meni cini Quote
+MIDIAN+ Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Kakav je spot? neka bina gde oni nastupaju pred publikom..ja ga imam kao spot,ali ustvari je sa svirke.. Quote
SacrilegiouS Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Ne mogu da verujem da ovako kvalitetan bend ima samo 2 strane. Bruka. Ajde kad sam vec nesto pisao, zanima me sta mislite o ovoj pesmi? Ribbons / Requiem Random raining, ribbons of melancholy The moment dies right here, before me Grey horizons tarred to my days The curtain fell, still the solitary plays Dance with me, my dear The dance of those, who'll never return Bleeding traces left behind, for the living Hear life forging with death It's a gorgeous storm unfurling I've awaited for so long Now you taste like honey, dear, On my rigid tongue It's soothing as you delve Into my crescent agony Your lips of tragedy licking my requiem I am betrayed by your kiss... Would you bleed for me again, For I adore its pounding On your fetid, lifeless shell, it becomes like satin No love existing, oh, my darling, see I am the architect of this bitter-sweet abstract« A key, a door, a vision, remnants of a dream Corridor of conclusions thru wide ribbons seen Like a statue starring with the same cold eyes Honey, kill me again, for I know now what I am Lay down with me, my dear Listen to this requiem, you always loved to hear Though you knew the words, you sang them wrong Blood began to clog Still in the rain, Some things can't be remembered And some are harder to forget... Quote
SacrilegiouS Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Konacno su nasli basistu-> novi album ce valjda uskoro Quote
Wolflord Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Skroz dobar bend! Imam Higher Art... i Chapter III. Imaju dobru atmosferu na albumima, mracno i fino! Meni je licno bolji Chapter III od Higher Art, a ortak mi je obecao i ostale albume, jedva cekam! Quote
SacrilegiouS Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 (edited) Chapter III je nekako moderniji sa zvukom u odnosu na prethodnike, dok je SE sasvim nesto drugacije, ali opet je nekako logicki nastavak Chaptera sa malo vise elektronike, sto uopste ne smeta. Agathodaimon treba slusati da bi se unapredilo znanje engleskog jezika, ako nista drugo. Svidja mi se i kombinacija razlicitih vokala kod njih i naravno melodicnost koju zadrzavaju i u pesmama tipa Spirit soldier i npr. Angel's Funeral Za sve fanove ovog benda preporucujem oficijalni sajt sa forumom na www.agathodaimon.de Sathonys i ekipa ce uvek odgovoriti na e-mail koji im posaljete i prosto je neverovatno koliko su momci spontani i iskreni. Ajde da se potrudimo malo i da ih dovucemo ovde Edited November 18, 2006 by SacrilegiouS Quote
bloodyrosemary Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 da bas bi bilo lepo da dodju ja ih bas volim imam 1 spot koji mi je dao drug.....rudi ....ako vam trebaju neki spotovijebite se....................................... Quote
tHe NecromasteR Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Kvalitetan sastav, nema sumnje u to. Cak im i "ispad" sa elektronikom daje jebacku atmosferu, svidja mi se skroz. Quote
SacrilegiouS Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 The new year brings some changes: After the short tour through Spain and Portugal in November (some pics from the tour can be seen in our gallery at http://www.agathodaimon.de), our vocalist/guitarist Frank “Akaias” Nordmann revealed that he received an excellent job offer he can't refuse- sadly this means he has to move to Norway, so he will leave the band. We collectively wish him all the best for his future plans and thank him for the great time we spent together in the rehearsal room, on stage and of course off stage as well! So, we’re looking for a new vocalist and guitarist already- if you think you can handle both duties, you’re welcome, too. A few very promising musicians already contacted us, so interested people should hurry and send their info over http://www.agathodaimon.de/apply Besides, the new album which will be entitled PHOENIX, is still in the works. More info to come soon. See you somewhere on the road Sathonys/Agathodaimon Naziv novog albuma stvarno ima smisla kad se pogledaju sve te promene kroz koje prolaze Quote
Talvi Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 http://mediaportal.ru/mp3/125764-agathodai...promo-2009.html Quote
Brynhildr Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Ne znam šta oni rade ovde, odavno nisu black. :) Quote
Footog Qpoos Posted December 11, 2010 Report Posted December 11, 2010 Higher Art of Rebellion,odlican album... slusao sam prva dva,zesce sranje,al ovaj je valjda treci-cetvrti...valja... Quote
Recommended Posts