Teodosije Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Izvinite ako je tema bila otvarana, ali me ultra jako zanimaju mishlenja drugih ljudi o ovom bendu. Samo skrecem paznju na to da sam fanatik sto se tice starijih albuma Satyricona (Dark Medieval Times i the Shadowthrone), a shto se tiche najhvaljenijeg njihovog albuma, Nemezis Divina, smatram da je to pricha za malu decu: najjednostavniji album koji se pusta bebama kao uspavanka, a nema ni neke umetnicke kvalitete, tako da zaista nezasluzuje rang najboljeg njihovog albuma. Taj album Mrzim, dok su novi albumi (Volcano, Rebel), dosta bolji. Quote
Aleara Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 ...Nemezis Divina...Taj album Mrzim, dok su novi albumi (Volcano, Rebel), dosta bolji.Nemesis Divina je neuporedivo bolji od Rebel Extravaganza. Volcano nisam slusala, a Rebel sucks big time! Quote
Ravendark Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Nemesis Divina je super album i ima najvise "umetnickih" vrednosti od svih Satyricon albuma.Omiljeni mi je ipak Shadowthrone.Novi Satyricon je veliko sranje. Quote
Predator Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Od Satyricon-a najbolji album upravo jeste Nemesis Divina. Mada je mrtva trka sa ShadowThrone-om i Dark Medieval-om. Novi Satyricon jednostavno nije Satyricon...vec teshko sranje. Quote
sabre Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Legende black metala, jedan od najboljih bendova ikad.Recimo da je The Shadowthrone za dlaku bolji od Nemesis Divine, a albumi iza ND mi se uopste nesvidjaju. Quote
Srki Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Meni je Satyricon jedan od najomiljenijih bm bendova. Posebno mi se svidja Dark Medieval Times, a Shadowthrone i Nemesis Divina su samo malo losiji. Inace novi Satyricon je sranje... BTW Ima li neko tekstove za Dark Medieval Times??? Quote
scissors Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 od njih sam slušao "nemesis divina" i "volcano", i više mi se ipak sviđa ovaj prvi... a: "mother north"... šta više reći na ovom drugom su previše odlutali - mislim ok je experimentisati, ali loše su to odradili :ne: Quote
Astral Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 zao mi je sto moram odgovarati posle ovog klinca-amatera ali sta se moze. dark medieval times mi je definitivno najbolji, nemesis divina takodje razbija... mada mother north poseduje onaj pravi duh (sto zbog atmosfere produkcije, sto zbog one plavuse u spotu ). Quote
MissionVao Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Od Satyricon-a najbolji album upravo jeste Nemesis Divina. Mada je mrtva trka sa ShadowThrone-om i Dark Medieval-om. Novi Satyricon jednostavno nije Satyricon...vec teshko sranje. e, upravo. Isti odgovor. Quote
Galvatron Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Sta ces. ne mozes ocekivati da new wave klinac shvati istinu prvih albuma Satyricona. Za njega i jeste ovo moderno smece. Quote
scissors Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 zao mi je sto moram odgovarati posle ovog klinca-amatera ali sta se moze. dark medieval times mi je definitivno najbolji, nemesis divina takodje razbija... mada mother north poseduje onaj pravi duh (sto zbog atmosfere produkcije, sto zbog one plavuse u spotu ). ne kenjaj previše Quote
scissors Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Sta ces. ne mozes ocekivati da new wave klinac shvati istinu prvih albuma Satyricona. Za njega i jeste ovo moderno smece. a i na tebe se to odnosi Quote
Frankenchrist Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 NEMESIS DIVINA je jedan od najboljih black albuma, a ni DARK MEDIEVAL TIMES ne zaostaje puno!REBEL EXTRAVAGANZA i nije toliko los album, ima dosta dobrih pesama, moj favorit Havoc Vulture.Shadowthrone nisam slusao. :oops: Quote
bafomet Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Rebel nije losh, njegov duh je drugachiji od albuma pre njega. Quote
Nazzgul Posted April 15, 2003 Report Posted April 15, 2003 Upravo NEMESIS DIVINA je najbolji njihov album!!!Shta vishe reci...Sranje je shto se prodashe...Poceo sam da verujem da bi se i Emperor prodao da je nastavio sa radom Quote
AnaLizator Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Maajko Severna , kako mosh da gledash kako ti seru i pisaju po shumama,tralalala. Aha, prava umetnost. Teodosije , daj mi da zgrebem Rebela. Sto se svi loze na Nemesis , jel to zbog onog spota za Mother North ili sta? Taj album je ko Krejld of Filth!! Quote
Aleara Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Maajko Severna , kako mosh da gledash kako ti seru i pisaju po shumama,tralalala. Aha, prava umetnost. Prvo razmisli pre nego sto napises nesto. Smatras li ti nase narodne epske pesme sranjem??? Ako je tako, zalim te.Taj album je ko Krejld of Filth!! Ne seri. Quote
AnaLizator Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Demonic worm vommiter je napisao: Maajko Severna , kako mosh da gledash kako ti seru i pisaju po shumama,tralalala. Aha, prava umetnost. Prvo razmisli pre nego sto napises nesto. Smatras li ti nase narodne epske pesme sranjem??? Ako je tako, zalim te. Ja jesam razmislio o tome i opet kazem: TO JE NAJLOSIJI ALBUM SATYRICONA!!! Shadowthrone i Dark Medieval Times su milion puta bolji ,a Rebel Extravaganza bar hiljadu. A M o t h e r N o r t h je samo ljigavo uvlacenje fanovima u bulju!! Quote
AnaLizator Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Sranje je shto se prodashe... Njihova prodaja je pocela sa Nemesis Divina Quote
kojan Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Vormitore ili kako ti je vec ime mnogo lupas gluposti. MOTHER NORTH nije nikakvo uvlacenje fanovima. Nauci da postujes velicine a ne da smaras. Quote
Nazzgul Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 Buahahahaha! Rebel Extravaganza bolji od Nemesis Divina -e Ti si lud!!! Rebel Extravaganza je mnogo vishe komercijalan od Nemesis Divina -e i na njemu se uvlace fanovima u bulju sa pesmom Havoc Vulture!!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 HM LET MI SEE JEDAN PUSTA NA KOMPISI NESTO DRUGI NA SINTISAJZERU NESTO TRECI SVIRA TRI NOTE NA GITARI I VRISTI I DAJU PARE ZA SPOTIC PUN GOLIH ZENA I KRVI ETO TO JE TO Quote
Frankenchrist Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 sta reci....................ima nas (ih) raznih........ Quote
Teodosije Posted April 18, 2003 Author Report Posted April 18, 2003 Hihihi!!! Jebemga, ova nedelja bi mi bila stvarno dosadna da nisam nasao ovaj gnusni forum. Ljudi, stvarno rulate, ali ste mnogo nekreativni. Ocekivao sam malo kreativnije odgovore... Ali ko ga jebe Volim vas Quote
Recommended Posts