Black desire Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 TOlko li je dobar novi album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 2, 2006 Report Share Posted May 2, 2006 Uopshte ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Ej kako nije? Veci je roken-rol od proslog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafomet Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 SATYRICON's latest effort, "Now, Diabolical", has entered the Norwegian album chart at position No. 2. Je bo te ! ! ! hm, i meni se chini da je pesma dobra znachi ljudi i ovde kazu dobro pokrenuce me posle dosta vremena da pokusham da nabavljam muziku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hungry Wolf Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 nisam chuo pesmu, preslushao sam album 4-5 puta, ma koliko ja voleo novi Satyriconov trip, pesme previshe liche jedna na drugu...malo monotono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Boze, K.I.N.G. je tako dobra stvar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Filth Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 Skinuo sam Storm, dobra je stvar... Satyr je ubedljivo najbolji muzikant koga je NOrveska izbacila... no , no ... black metal mastermind >>> IHSAHN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 Uuuujjjjjeeeeee.... Najbolji deo je onaj kada ima duet sa Zorkom! @ Deni Fil'H - ne nego A. Lukas, takodje poznat kao Morgoth iz MaJhema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlavicForest Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Ama kakav bre Satyricon?! Nosim majicu Dark Midievel Times, pa kad pomislim da mnogi nemaju pojma kako je to onda zvucalo, mene sramota. A zvucalo je...a sad ne zvuci...Videla sam najfriskiji spot. TUGA I OCAJ SA ELEMENTIMA ODVRATNOSTI! Zato, nemojte mi o Satyriconu, posebno ne u suprelativima!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachnoth Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) Hm. Već na “Volcano” albumu svima je bilo jasno da se bend donekle promenio, da su prešli na neki, nazvao bih to tako, black n roll. Problem kod većine publike je taj što, kada čuju da neki bend poput Satyricon-a snima novi album, očekuju nove nastavke starih klasika (tipa The Shadowthrone ili Dark Medieval Times koji su sinonim za Satyricon) a odavno je trebalo da prestanu jer je već na prošlom albumu bilo očito da se bend razvijao u totalno drugom smeru... E pa, čini se da Satyr sad više želi velike reflektore, tako da bih rekao da “Now, Diabolical” nastavlja tamo gde je “Volcano” stao. Mislim da su postigli to što su hteli, i sa te tačke gledišta dobro su odradili posao. Edited May 19, 2006 by Sachnoth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) Ne mogu reci da sam se razocarala u 'Now, Diabolical', jer nije bilo prethodnog povoda za to. Mozda zato sto sam od Satyricona odustala nakon Volcano-a, pa nisam ni ocekivala nista fascinirajuce ovim djelom. Naslovnu pjesmu bih cak proglasila najboljom na albumu. Ipak, ne bih bas rekla da je totalni promasaj...pogotovo za fanove benda koji su iscekivali novo ostvarenje svog 'junaka'. Jedno osrednje izdanje, ok produkcije, sa jako slabim vokalom i slusaljivim riffovima. Covjek htio napraviti nesto novo, nije imao mnogo inspiracije, ali jebga, novac, potreba i...ljubav (valjda) cine svoje. Definitivno najjadnija, najsmjesnija i najgora pjesma, za mene, je Delirium. Na stranu to kakav je bio Volcano, na stranu to kakav je Satyru sada glas, prosto ne mogu da vjerujem da je napravio, s Frostom za bubnjevima, nesto ovako ocajno. Nije za moj ukus. Toliko. Edited May 19, 2006 by ~Abigail~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Solidan album...prva pesma je ubedljivo najbolja,a ostalo-prosek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja Car Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Genijalan album! U prvih par puta mi je bilo tesko da ga prihvatim, ali sa svakim novim slusanjem je bivao sve bolji i bolji da bi danas postao jedan od najboljih albuma za 2006. godina. Svaka cas Satyr-u na ovakijem pesmama i veliko mu hvala. Uzima se original prvom prilikom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Nekima se svidja novi, nekima ne, a jos nisam ni cuo...joj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Nekima se svidja novi, nekima ne, a jos nisam ni cuo...joj! bolje sto nisi! gledah novi spot k.i.n.g. i to je straaaaaaaaaaaaaaaasno ovo je nula za mother north bar meni.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 ovo je nula za mother north To je jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 ovo je nula za mother north To je jasno. Neki ljudi ne znaju kad je dosta... Pritom ne mislim da je Satyr za penziju, ali ostao je bez ideja, to je neosporivo. Ipak, "Mother North" je "Mother North". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Nije valjda da ce na 15. stranici teme o Satyriconu poceti ponovo prica o 'Mother North' albumu? To da je album izuzetan-trebalo je biti vec do sada apsolvirano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Nije valjda da ce na 15. stranici teme o Satyriconu poceti ponovo prica o 'Mother North' albumu? To da je album izuzetan-trebalo je biti vec do sada apsolvirano. mislis Nemesis Divina? Jebiga...Nece valjda,i ja se nadam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Mother North je sranje od spota,Fuel For Hatred je sto puta bolji.Ne znam zashto mrzite sisate plavushe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Abigail+ Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 (edited) mislis Nemesis Divina? Jebiga...Nece valjda,i ja se nadam. Ja jbt... Valjda me ovo neprestano ponavljanje Mother Northa i prethodno raspravljanje o albumu totalno dekoncentrisalo. Pisanje projekata po citav dan ne utjece dobro na mene. Trebala bih kosnultovati nekog psihijatra. I da...i meni je bzvz spot. Samo moje misljenje. (da me ne napadnu zaludjenici satyriconom) Edited May 25, 2006 by ~Abigail~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 sto kaze Akumu,bolji je Fuel for Hatred za prsa Ali,ja gotivim Mother North spot iz sentimentalnih razloga - tad sam prvi put cuo Satyricon,na Hard Metalu,pa mi je i spot u finoj uspomeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Haha,ja sam sat vremena njakao pauzu u BSPlayer-u,dok onoj ribi nisam u'vatio medjunozhje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Haha,ja sam sat vremena njakao pauzu u BSPlayer-u,dok onoj ribi nisam u'vatio medjunozhje black metal voajer imas screenshot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Mother North je sranje od spota,Fuel For Hatred je sto puta bolji.Ne znam zashto mrzite sisate plavushe. U redu je ako ti je zbog sisa bolji taj spot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts