Zen Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Uh sta reci posle svega.....meni je bilo fantasticno !! Ostatak benda .... super (mmm...klavijaturiskinja ) To je zensko? Uhhh.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Jbg-a .... ako si mislio da je musko, izvini sto cu te razocarati !! :) :) Nego...kako da se dokopamo snimka koji je isao preko video bima .... ili ima neko ko je slucajno snimio ceo koncert kamerom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 U onom haosu? Ne verujem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachnoth Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) Ko sledeci pocne o garderobi a ne o bendu - banovan. Lepo ja rekoh nešto. Samo mi nije jasno kako ljudi ne kontaju kakve gluposti ovde pišu Edited July 18, 2007 by SPR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Nego...kako da se dokopamo snimka koji je isao preko video bima .... ili ima neko ko je slucajno snimio ceo koncert kamerom ? Treba da dobijem dvd. Uskoro, nadam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 neko lepo rece nisam znao da su ovi u manowar fazonu , kao idemo sotir milivojevic "hey,hey,hey" varijante :)hahaha zasluzili su bambi-a ! ) posebno sotir milivojevic stara majko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 DVD.. mm nice.. imam ja neke snimke sto sam pravio sa telefonom, pa nisu ni tolko losi, vidi se bolje, cuje se losije ali sta sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 neko lepo rece nisam znao da su ovi u manowar fazonu , kao idemo sotir milivojevic "hey,hey,hey" varijante :)hahaha zasluzili su bambi-a ! ) posebno sotir milivojevic stara majko Прекини да спемујеш теме бендова које не поштујеш, јеб'о ли те Suffocation. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ćuti, dovodi Obituary. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Прекини да спемујеш теме бендова које не поштујеш, јеб'о ли те Suffocation. a sto sve boli sto je suffo odrao ?! nisam ja kriv sto su satyricon bili losi ... barem meni, a i vecini sa kojom sam pricao. mislim ako su oni hteli da zvuce onako onda je super, ali ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 E jeste nemoguci majke mi.... jel zna neko u kom sastavu je svirao bend na exitu? posto se ocigledno zajebah oko pola klavijaturiste tj klavijaturistkinje jel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefas Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Interesantno da od toliko fanova skoro niko nije provalio kada je ceo bend izašao kroz publiku za vreme svirke Anguish Sublime-a. Ljudi su prošli a niko da se ni okrene. Isto su se posle vratili. A posle padaju u trans kada su ižašli na binu. Toliko o zakletim fanovima A koncert nije bio loš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Е, то је заиста било занимљиво. Људи пролазе поред мене, ја им кажем "Ево их ови из Сатирикона" (Сатир је довољно ружан да можеш да га препознаш у маси), а сви у фазону "Где". А ја ни не слушам овај бенд уопште. @Smorock: Свидео ти се више од Јарбола? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefas Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Neverovatno jedino se aja i još dva tri lika okrenuli, dok svi ostali me gledaju ko budalu kad pričam da sam ih video. Ista situacija i u povratku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Ево, ја могу да потврдим. Само мислим да су прошли док је Гротеска свирала. На Anguish Sublime нисам стигао. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 zvucali su ko na albumu, jeba ako je to lose? bilo je na njima brdo ljudi jer u tom momentu nije bilo gitara ni na jednom od vecih stageova, a da je svirao neki krs bend sumnjam da bi se ljudi zadrzali duze od pet minuta, mada to nije neko merilo, al nema veze. meni su bili odlicni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 (edited) Dosao sam tacno pre Satyricona.....ali ako je ovo tacno...bruka !!! Niko ni da ih pozdravi, da se slika.....da im ponuti koksa, piva, drolji i sl. !!! "fanovi" nek se stide!! EDIT: I nek se jebu svi koji nisu zadovoljni sa samom svirkom, jer su ljudi razvalili !! Edited July 19, 2007 by RaVeN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Kako je moguce da niko nista nije primetio Ja dosla kad su zavrsavali ovi pre njih. E, jos mi se nije desilo da na koncertu benda ne vidim nijednu njihovu majicu, a znam da su mnogi isli samo zbog njih na Exit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugar Overdose Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 ja sam ih videla,proshli bash pored mene,satir sa nekim feMsi cvidzhama,a frost buljav sa nekim kreonom xD koncert je bio,bar meni,odlichan! bila sam u sredini u prvom redu,samo shto je iza mene bila neka riba 3x visha i shira od mene,koja je bukvalno lezhala na meni (pokazala sam ja njoj ,mwahaha) I sretjom onaj plavi gitarista me nije pljunuo sa vodom ^^ Posle sam otishla u bekstejdzh,upoznala se sa frostom,a satyr gej je odmah otishao (u hotel or samtin) sa gomilom obezbedjenja I meni se svidja shto je bilo i starih i novih pesama,generalno sam vishe skakala na nove pesme poshto imaju taj dancy feel xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Volim Satyricon, koncert je bio odlican, ali znate kako mi puca kurac sto su se oni stkali okolo a ja ih nisam video? Jako mi puca, nisam dosao da budem grupika Satyru, vec da ih gledam i slusam kako sviraju... ajde vise vi i vasa merila pravih fanova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachnoth Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Kako je moguce da niko nista nije primetio Ja dosla kad su zavrsavali ovi pre njih. E, jos mi se nije desilo da na koncertu benda ne vidim nijednu njihovu majicu, a znam da su mnogi isli samo zbog njih na Exit Ja namerno nisam obukao Satyricon majicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 Видео сам Фроста, чак смо га и звали, али није хтео да се окрене. Чисто да будете сигурни да сам га видео, био је у друштву оног високог роудија са наочарима и качкетом и још неколико људи међу којима су, ако се добро сећам, били и неки из Д Стоуна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 A ja videla tebe iz autobusa. Taman kad si se lepo namestio na klupici da pajkis, zena pored tebe je iz nekog razloga pocela da se tripuje i povukla se na sam kraj klupe :) Nisi tr00 fenser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 :) :) Што ми се не јави, бре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 20, 2007 Report Share Posted July 20, 2007 Ja sam bio mrtav posle koncerta.Otisao na wu tang i tu je bio kraj,nisam imao vise snage i pored popijenih silnih guarana i boostera. Najsrecniji sam bio kad sam se setio da sam dosao autom jer sam prvi bus imao u 8 ujutru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts