oʞɾoƃ Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 http://rapidshare.com/files/120246029/my_s...s_cold.zip.html Šifra je adresa ovog sajta, stavio sam je da ne bi ljudi preko Google-a nalazili link za fajl, ko im jebe mater. Uživajte. I pročitajte readme obavezno, da ne bude problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrym Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 koja je sifra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 (edited) Adresa OVOG FORUMA. Neverovatni ste Edited June 5, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrym Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 a tog sajta...hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 http://rapidshare.com/files/120246029/my_s...s_cold.zip.html Šifra je adresa ovog sajta, stavio sam je da ne bi ljudi preko Google-a nalazili link za fajl, ko im jebe mater. Uživajte. I pročitajte readme obavezno, da ne bude problema. Hvala! I dobar ti je readme, poucan iznad svega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Prva solidna, druga ima i dobrih i losih delova(ovo mi najvise i smeta kod njihovih novijih albuma), treca krsh i liveovi dobri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Pošto vidim da se mnogo ljudi muči da reši zagonetku i provali šifru, šifra je www.yumetal.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 ehehe neki lik me ubio u pojam za ovaj ep,dao sam mu link al ko ga jebe,nisam mu dao pass :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Ove dve live pesme razbijaju... stvarno je vreme da izdaju live album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 (edited) Stigao mi EP Toliko je prelepo pakovanje da sam ga 10 minuta razgledao Najjači je izgled samog vinila, neka prljavo-siva i nekoliko nijansi koje se razlivaju... Moraću da vadim gramofon iz ormara. Da, da, izgleda nevjerovatno, evo vidim da je od danas u prodaji na Nuclear Blastu, i treba večeras da ga naručim... vjerovatno je bio pre-order, nego sam ja tek danas vidio Dolazi i cd uz njega, koliko sam shvatio... nabili su cijenu pošteno, ali vrijedi Edited June 6, 2008 by [kinetic] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Aggronor Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 dobar im je ovaj novi ep......meni je druga najjaca.......mada u jednom trenutku bubnjevi zvuce ko ritam masina....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambayay Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Odlican je ovaj novi ep. Prosli album je skroz bio lud. Ne volim black, mada mi ovo i ne lici na black, ali dobro. Ja sam jedan od onih koji vole novi Satyricon. @Gojko...Bas sam se neki dan upitao u vezi tvog avatara sa kog je to albuma, kada eto odgovora.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 evo ti novi Dark Empire http://rapidshare.com/files/119997183/2008...al.ru.part1.rar http://rapidshare.com/files/119997409/2008...al.ru.part2.rar Hvala vel'ka! http://rapidshare.com/files/120246029/my_s...s_cold.zip.html Šifra je adresa ovog sajta, stavio sam je da ne bi ljudi preko Google-a nalazili link za fajl, ko im jebe mater. Uživajte. I pročitajte readme obavezno, da ne bude problema. A hvala i tebe bata Gojko za link : ) lele al se nakuplja mp3 za slushanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 mada u jednom trenutku bubnjevi zvuce ko ritam masina....... To je zato sto Frost JESTE masina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) To je zato sto Frost JESTE masina... Potpisujem! Edited June 9, 2008 by Grishnackh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 al zato kakva se prasina digla iz prvih redova jebote ostetis disajne organe Грободан и ја ово најбоље знамо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Haha, sećam se, izgubiše se samo njih dvojica negde, i kad se vratiše, kao da su iz peščane oluje izašli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 prepesacili pustinju Gobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Na mene je pao neki ogroman covek na Satyriconu! Ne znam jel to bio Meda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiserkaB. Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 http://rapidshare.com/files/120246029/my_s...s_cold.zip.html Šifra je adresa ovog sajta, stavio sam je da ne bi ljudi preko Google-a nalazili link za fajl, ko im jebe mater. Uživajte. I pročitajte readme obavezno, da ne bude problema. прочитах...ок, а колико је Метал СаунД??? и како бих могла да дођем до њега??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Mnogo dobar ovaj EP, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 прочитах...ок, а колико је Метал СаунД??? и како бих могла да дођем до њега??? www.metal-sound.net Sve piše Idući broj planiramo negde krajem leta, početkom jeseni, tako nešto. Mnogo dobar ovaj EP, a? Fenomenalan. Ja i inače svršavam na svako njihovo izdanje, tako da... Hoće li više taj novembar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Hm, prilicno smara ovaj EP.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 E preslusah ovaj EP. E kako Mother North kida uzivo, auuuu neverovatno. ako je ovako dobro uzivo kako je tek stvarno uzivo, uzivo. XD Inace Downloadowao ja Vulcano , i ono trazi pass a nisu mi dali pass , kurve, evo dowowa cu ponovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ma šta si se uhvatio za taj Volcano, bre, skidaj Now Diabolical. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts