Black desire Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ova Extential Fear-Question je dobra! Quote
Talvi Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Sto vise slusam ovaj EP sve vise uvidjam kolika je perverzija... Zaista, kad ce taj novembar? Quote
oʞɾoƃ Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ja sad opet pičim Volcano... Kako je tu jebenih trenutaka bilo... Quote
-Mare Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 (edited) Dobar EP. Liveovi su mnogo dobri. Kako se zove pesma sa novog albuma za koju ste postavljali linkove na YouTubeu? Edited June 11, 2008 by black donkey Quote
oʞɾoƃ Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 (edited) My Skin Is Cold je jedina nova na YouTube-u. Nije to sa novog albuma, ponavljam da je ona komponovana još u vreme Volcano, samo nikada nije snimljena. Edited June 11, 2008 by Gojko Quote
Svart Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 My Skin Is Cold je jedina nova na YouTube-u. Nije to sa novog albuma, ponavljam da je ona komponovana još u vreme Volcano, samo nikada nije snimljena. Pa su je sad nasli pa resili da malo zarade dok ne izadje album Quote
oʞɾoƃ Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 (edited) Lože masu, ipak je prošlo više od 2 godine od Now Diabolical. Teško da bend može mnogo da zaradi od EP-ja izdatog u 400 primeraka Edited June 11, 2008 by Gojko Quote
Angelystor Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Meni je ovaj EP bash, bash zamoran. "My Skin Is Cold" mi na prvo zvuchanje beshe zvuchala cool, sada vec smorila, ove druge dve nimalo zanimljive..jedino zbog chega ovaj EP kol'ko-tol'ko vredi su live-ovi. "RBN" mi je jedan od favorita sa Vulkana, i ovde josh zvuchi kanda ubrzanije, "Mama Sever" isto do jaja zvuchi.. Svejedno, izdanje samo za uberfanove. Quote
Josif Visarionovič Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Meni je ovaj EP bash, bash zamoran. "My Skin Is Cold" mi na prvo zvuchanje beshe zvuchala cool, sada vec smorila, ove druge dve nimalo zanimljive..jedino zbog chega ovaj EP kol'ko-tol'ko vredi su live-ovi. "RBN" mi je jedan od favorita sa Vulkana, i ovde josh zvuchi kanda ubrzanije, "Mama Sever" isto do jaja zvuchi.. Svejedno, izdanje samo za uberfanove. delimicno si u pravu Quote
Grobodan Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Definitivno se vidi da su pesme iz Vulcano ere, tako i zvuce - restlovi sa tih sesija i kristalno je jasno sto nisu usle na album. My foreskin is cold je OK, opet pominje BM u textu ili mi se cini? Gojko, clear it to me... Ostale dve - tu i tamo, sto rece Bondage goat crnozeljko Existencial vuce na Purple, hehe. Liveovi, sta znam, isto nista narocito, mnogo je to bolje uzivo bilo cuti. Verdict - imao bih ga na originalu jedino da mi ga neko pokloni. Quote
oʞɾoƃ Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Pa i jeste samo za uberfanove, zato su ga i izdali u 400 primeraka. Ne vidim šta je tu loše Text od My Skin Is Cold jeste prilično rokerski, ali me zaista mrzi sada da prekucavam Quote
Black desire Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Existential Fear-Questions mi je stvarno odlicna! Genijalno mi je sto su ubacili hammond organ, zato i vuce na purple, a i po riffovima, volim tu njihovu rokersku stranu...mada ostale 2 su mi dosadne...deluju prazno, definitivno bi trebali da promene produkciju, dupli bas je sad toliko mutan...pretarali su... Lajvovi su genijalni naravno! Quote
Маузер Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Pa za uberfanove. Zato ja i dobijam EP za kojih 20 dana! Bar ja mislim! Quote
Josif Visarionovič Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Nekako su mi sterilne pesme,sto vise slusam sve me vise hronoloski vraca na Volcano.Live necu da komentarisem,to je za svaku pohvalu Quote
gavrosaurus Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 Генерално, не волим овакве уметке да "загреју народ" док се спрема нови албума па да се људи подсете и да не изгубе интересовање за бенд. Сигурица, 2 жива снимка од којих је један НАРАВНО "Mother North". Ове 2 песме, "Live Through Me" и "Existential Fear-Questions" су далеко, далеко боље од наметане "My Skin Is Cold" која ми је смор невиђени, баш онако слинава и развучена ствар. Мени досадно у пичку материну док су ове 2 сасвим, сасвим слушљиве, "Live Through Me" поготову, контам да је нека мешавина "The Shadowthrone" и "Volcano" и то прилично успешна. Quote
oʞɾoƃ Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Ja sam My Skin Is Cold preslušao jedno 30 puta do sada sigurno i još mi nije dosadio Quote
Маузер Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Ja ne znam kada cu ja? :uhoh: Valjda cu skoro! Quote
Svart Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Norwegian black metallers SATYRICON have recruited two new members for their live shows. The rhythm guitar is now handled by ESP-endorsed French axeman Gildas Le Pape, who has been playing black and thrash metal, as well as jazz, for quite a few years. The band's new touring bassist is the Warwick-endorsed Victor Brandt (Sweden) from the death metal band DOMINION and TOTALT JÄVLA MÖRKER. Victor Brandt can also be heard on the new SATYRICON EP "My Skin is Cold". Quote
Маузер Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Ovaj bassovan je bio i na EXITU! Znam da se zvao Victor jbg! Quote
oʞɾoƃ Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 TOTALT JÄVLA MÖRKER :) E ovo samo Šveđani mogu "Totalni Jebeni Mrak" Quote
Маузер Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Pa kako kome. Neko ko ne voli Morbid Angel ne znam sta nije sranje! Quote
Recommended Posts