Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Meni je drago sto imam devojku koja nema blage veze sa metalom Quote
Grobodan Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Takodje. I pametno rece Morbid God, zeni glupacu jasta Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ovde su sve metalke ko iz septicke jame Quote
morbid god Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Moja djevojka i ne zna da slusam metal. Uostalom, malo ko zna.. crnogorske metalke imaju 14-15 godina, kasnije prelaze na grand produkciju. Quote
Маузер Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ova moja slusa najgori metal, ali sam imao srece da nadjem lepu metalku. Ko mi ne veruje bacam mu sliku na pm! Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 ajde trampu?ti meni posalji sliku tvoje a ja cu tebi moje ako budes dobar mozda dobijes i od neke bivse u malo slobodnijem stilu :) Quote
Guest Pit Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 E,ne pali vas! Stvarno ima opasnu ribu! Zove se Desanka Shakic! Definitiivno jedna od najzgodnijih riba u Srbiji! Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Znaci svi smo bili sa njegovom ribom? Quote
Sisus Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Auuuu, ako je tako, onda je ta riba ogromna. Quote
morbid god Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Znaci svi smo bili sa njegovom ribom? Ja sam ljevak Znaci, Grishnack-ova junacka desnica ruka vas je nijezno milovala.. Posle Gaahl-ovog slucaja, it's okay to be gay na yumetalu! Ocigledno. Napravite fino i neku pride paradu, zovnite rogoguza jer on kao hriscanin ljubi bliznjeg svog. Ja vas podrzavam iz CG svim svojim srcem i dusom Quote
Novaliis Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Pa ima lepih metalki, ne znam što svi misle da moraju biti debele i ružne? To je davno prošlo vreme I ja znam dosta ok metalki, koje vode računa o izgledu. I satyr verovatno poseduje harem lepih metalki.. Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ma ima,zgodne su one ne kazem da nisu al me nervira kad navuku lance za slepanje traktora... Zato fensi ribice kad se skockaju pa prosetaju gradom svi dobiju upalu vratnih misica Ali vrhunac,riba debela,najmanje 90 kg ima,majica Evanescence,a njen decko ima nekih 60 kg,kao izbegli jevrejin u majici backstreet boys-a sede u klubu bajkera i piju koktu sa sve zlim/depresivnim pogledom na okolinu umro sam od smeha Quote
Novaliis Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Sex im je veoma zanimljiv mogu da zamislim Quote
Маузер Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ma ima,zgodne su one ne kazem da nisu al me nervira kad navuku lance za slepanje traktora... Zato fensi ribice kad se skockaju pa prosetaju gradom svi dobiju upalu vratnih misica Ali vrhunac,riba debela,najmanje 90 kg ima,majica Evanescence,a njen decko ima nekih 60 kg,kao izbegli jevrejin u majici backstreet boys-a sede u klubu bajkera i piju koktu sa sve zlim/depresivnim pogledom na okolinu umro sam od smeha Quote
Sisus Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Ma ima,zgodne su one ne kazem da nisu al me nervira kad navuku lance za slepanje traktora... Ma ne nose sve lance i katance. Nego, prosli vikend sam se tebe setio i zazalio sto nemam foto-aparat. Tri fenserke (ono, sise, dopicnjaci, dobre ribe) sede na klupi u parku i ljuste neku litracu zestine. Sta se ti smejes koji kuGac? Gde je slika? Quote
Josif Visarionovič Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Grishnackh potvrdi ljudima sad,mislim da sam dovoljno argumentovao svoje tvrdnje (mojne da siris dalje slike) A i ti si bogami! Pazi,ja sad imam dve ribe,jednu koja me smara i vidjamo se svakih 5-6 dana a druga je dosla iz Nemacke u posetu rodbini.Mala je bruka dobra,18 godina ima,ajoj nije mi dobro kad pomislim na njeno telo.A ljusti vodku samo zvoni. Quote
Lunar Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 Sa tirikon Iskreno mogli bi ste svi vi da otvorite temu "Moja devojka" , i tu spamujte kolko zelite, ali najvaznije ostavljajte slike istih XD . I napokon preslushah SAtyricon i mogu reci veoma ali veoma lep bend. Quote
oʞɾoƃ Posted August 4, 2008 Report Posted August 4, 2008 I meni je drago sto imam devojku koja slusa Taake, Burzum, Gorgoroth, Belphegor, Satyricon, itd. Da vise ne nabrajam! Meni je drago sto nemam Quote
Grobodan Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 To ti je onaj fazon "majmune, ja danas uzimam obrnutu krstacu od po kile" "jebem ti mater, potrosio si mi sav korpspejnt" Quote
Novaliis Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 A tu su i čari zajedničkog vandalisanja po grobljima. i sex na istim. Quote
Grobodan Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 "gde cemo veceras" "ajd da mrzovoljno gledamo crkvu i pricamo kako nas Hrist gusi, ali moram kuci do 12, keva ce mi jebati mater" Quote
Recommended Posts