Jump to content

Recommended Posts

Posted

E,ne pali vas! Stvarno ima opasnu ribu! Zove se Desanka Shakic! Definitiivno jedna od najzgodnijih riba u Srbiji!

Posted
Znaci svi smo bili sa njegovom ribom?

Ja sam ljevak :P

Znaci, Grishnack-ova junacka desnica ruka vas je nijezno milovala.. Posle Gaahl-ovog slucaja, it's okay to be gay na yumetalu! Ocigledno. Napravite fino i neku pride paradu, zovnite rogoguza jer on kao hriscanin ljubi bliznjeg svog. Ja vas podrzavam iz CG svim svojim srcem i dusom

Posted

Pa ima lepih metalki, ne znam što svi misle da moraju biti debele i ružne? To je davno prošlo vreme :)

I ja znam dosta ok metalki, koje vode računa o izgledu.

I satyr verovatno poseduje harem lepih metalki..

Posted

Ma ima,zgodne su one ne kazem da nisu al me nervira kad navuku lance za slepanje traktora...

Zato fensi ribice kad se skockaju pa prosetaju gradom svi dobiju upalu vratnih misica :)

Ali vrhunac,riba debela,najmanje 90 kg ima,majica Evanescence,a njen decko ima nekih 60 kg,kao izbegli jevrejin u majici backstreet boys-a sede u klubu bajkera i piju koktu :)

sa sve zlim/depresivnim pogledom na okolinu

umro sam od smeha

Posted
Ma ima,zgodne su one ne kazem da nisu al me nervira kad navuku lance za slepanje traktora...

Zato fensi ribice kad se skockaju pa prosetaju gradom svi dobiju upalu vratnih misica :)

Ali vrhunac,riba debela,najmanje 90 kg ima,majica Evanescence,a njen decko ima nekih 60 kg,kao izbegli jevrejin u majici backstreet boys-a sede u klubu bajkera i piju koktu :)

sa sve zlim/depresivnim pogledom na okolinu

umro sam od smeha

:)

Posted

Ma ne nose sve lance i katance.

Nego, prosli vikend sam se tebe setio i zazalio sto nemam foto-aparat. Tri fenserke (ono, sise, dopicnjaci, dobre ribe) sede na klupi u parku i ljuste neku litracu zestine. :)

:)

Sta se ti smejes koji kuGac? Gde je slika?

Posted

Grishnackh potvrdi ljudima sad,mislim da sam dovoljno argumentovao svoje tvrdnje :) (mojne da siris dalje slike)

A i ti si bogami!

Pazi,ja sad imam dve ribe,jednu koja me smara i vidjamo se svakih 5-6 dana a druga je dosla iz Nemacke u posetu rodbini.Mala je bruka dobra,18 godina ima,ajoj nije mi dobro kad pomislim na njeno telo.A ljusti vodku samo zvoni.

Posted

Sa tirikon

Iskreno mogli bi ste svi vi da otvorite temu "Moja devojka" , i tu spamujte kolko zelite, ali najvaznije ostavljajte slike istih XD . I napokon preslushah SAtyricon i mogu reci veoma ali veoma lep bend.