morbid god Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 (edited) Gdje zavrsava objektivno, a pocinje subjektivno Znaci dosli smo do zakljucka da je album dobar ali nista epohalno. Kako ko. Bolji svakako od Scar Symmetry Preslusao sam, i odlicno je odsviran, nema price. Ali onaj emo gej vokal sjebava bas ozbiljno, kao da slusam nu metal bend. Nije to za mene. Edited November 1, 2008 by morbid god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Jbg, videcemo kakav ce biti na dalje slusanje, primer - Thornography, objektivno znam da nije preterano kvalitetan ali sam ga slusao kao blesav kako kome sta lezi, to je to Mene sve vise i vise zamara muzika,jednostavno ne mogu vise da pronadjem nista originalno.Sta mi vredi i novi COF sto dobro zvuci kad ga nisam slusao vec 2 nedelje...A imam masu dobre muzike,sve smori na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Mislim da je understatement reći da je album "dobar", ja zaista ne vidim po čemu bi mogao biti lošiji od Now, Diabolical, sem što nije bilo tog momenta iznenađenja kao prošli put; meni je svakako kvalitetniji i raznovrsniji od prošlog, što sam očekivao. Devetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Tu su negde,mada ovaj lakse ulazi u usi.Muzika je zarazna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Ne ulazi lakse u usi, tezi je i ozbiljniji nekako, a produkcija mi je fenomenalna, samo Satyr ima tolko dosadan aranzman za vokal, kad sam ga cuo na zadnjem Celtic Frostu samo sam se pitao zasto tako ne peva i u Satirikonu, al ajde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Bez ljutnje ali, po mom mišljenju, pridajete novom albumu daleko veći značaj nego što zaslužuje. Aj, živi bili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Mislim da je understatement reći da je album "dobar", ja zaista ne vidim po čemu bi mogao biti lošiji od Now, Diabolical, sem što nije bilo tog momenta iznenađenja kao prošli put; meni je svakako kvalitetniji i raznovrsniji od prošlog, što sam očekivao. Devetka. što je mnogo-mnogo je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Solidan album, raznovrsniji od proslog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Solidan album, raznovrsniji od proslog. Uvek kratko i jebitačno. Obožavam ovog čoveka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Sto se mene tice, odlican album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Posle dugog preslusavanja albuma recicu samo jedno. Ubica. Produkcija ubija, pesme su raznovrsne, Die by my Hand i Den siste favoriti. Frost dolazi do veceg izrazaja nego na prethodnom albumu. Sve u svemu desetka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Meni je zasad The Wolfpack favorit, ali je ceo album u globalu odlican... A produkcija je fenomenalna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Produkcija ga vadi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Не баш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Pa takav je meni utisak, da je produkcija kao npr. na Vulkanu, onda definitivno ne bi mogo da svarim ovaj album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Па, то суштински и јесте "Volcano" звук (никада нисам мислио да ћу том албуму нанети овакву неправду - да га поредим са неким копилетом од албума) али, по мени, сужени, сви средњи тонови су нестали, некако је пресушен; има добрих момената али тај wall-of-sound је толиииииико опробано и (зло)употребљено срање да се њиме сви користе да забашуре реалне недостатке песме и стваралаштва. По мени, управо то је овом албуму минус и свакоме ко има такав став према музици и крајњим јелте корисницима - нама. Ништа није фалило на "Volcano" или "Rebel Extravaganza" па нису имали тај wall-of-sound приступ. Шта је сад ...? Мислим, знам шта је али ... Ма ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 wall-of-sound? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 (edited) Ma Gavra k'o Gavra Ako nema utisak dodira sa demiurgom i osećaj interdimenzionalnog putovanja kroz domene gnostičkih bogova, album mu ne valja Naravno, ne mislim ništa loše o njemu, samo me mnogo podseća na Toma iz Celtic Frosta po konstrukciji i raskošnosti izraza. Edited November 4, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Meni je mnogo zanimljivo da citam njegove recenzije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Уживајте док још нисам почео да наплаћујем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 onda niko nece da te cita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Мораћу и Сатиру да кажем - Еј ти, велики педеру, овај албум ти је срање, знаш! Је л' има неко адресу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 fancy black metal street f360(ferrari spider) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 ako ga uhvatis da je cist, tj. da nije na drogama, posto se verovatno ne skida sa njih poslednjih godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts