oʞɾoƃ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Da ste malo čitali ono što piše, ne biste lupetali gluposti ovako. Ovaj izveštaj je od INDIE RECORDINGSA, koji ih distribuira SAMO NA TERITORIJI NORVEŠKE. Dakle oni su toliko prodali kopija SAMO U NORVEŠKOJ, a bar 20x više preko Roadrunnera na nivou celog sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 U jbt Grobe, nisam znao da CoF tolko prodaje, a i ocekivao sam da satirikon prodaje vise, sta je tu je, matematika je jasna tj. dok je Cof bio Cof jedan i jedini, Satirikon je bio jos jedan norveski blek metal bend....Pantera je njima omogucila da ih svet cuje I ne zelim da sad neko misli da pljujem Satirikon, jednostavno iznosim misljenje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Koliko ja znam,najprodavaniji BM album je In The Nightside Eclipse,koji je do danas dostigao cifru od oko 600 000 primeraka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Ozb? Pa nista cudno, Emperor je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Pa,nikad ne mozes da budes 100% siguran kad se radi o tirazima,ali ja imam takvu informaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Ma jebes tiraze, nista to meni ne govori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Znam da se Burzum - Filosofem isto prodao u neviđeno mnogo primeraka, jer ga je kupila gomila ljudi koja veze sa metalom nema. Koliko tačno, ne znam, ali je sigurno u top 10 po prodavanosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Ajd nek neko objavi neku listu ako nadje, bas me zanima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Znam samo da je Iguman medju prvih 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Evo su 'najbolji',ne znam gde ima za najprodavanije http://www.amazon.com/Black-Metal-Albums-T.../R1RGCH4QZ4ZRR4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 To je samo jedna od listi, to može bilo ko da napravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Svako moze da napravi svoju listu najboljih bendova, to je skroz subjektivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Па оно, кад већ причамо - Satyricon свеукупно нема толико стихова као рецимо само "The Promise Of Fever" или "Amor E Morte". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 B U R Z U M ! K E E Z ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 :) :) :) :) :) :) : ) :) Ovo nema veze sa BM-om, a kamoli sa ambijentalnoshcu. Ovo je cisto udaranje 4-e i 5-e zice u odredejnim vremenskim intervalima. Lunar mnogo se palis,treba ti jos staza na ovom forumu da uklaviris kako ovde stvari funkcionisu Plaim? Kako god bilo, neznam dal je to kod tebe, ali netrebaju mi josh "Staza" na ovom forumu da iskazem svoje misljenje. Па оно, кад већ причамо - Satyricon свеукупно нема толико стихова као рецимо само "The Promise Of Fever" или "Amor E Morte". Jel to uopshte vazno? XD Ko da se dobar tekst meri njegovom velichinom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Pazi, to Satyricon / CoF duelisanje je cisto podjebavanje izmedju Gojka i mene, u koje se ukljuce i drugi. Volim ja Satyricon, bez brige, imam originale, bio u 1. redu na svirci... A to za velicinu, to je realan zakon trzista. LP jeste veci od CoF, pa sta sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Volim ja Satyricon vishe od CoF, bez brige, imam originale, bio u 1. redu na svirci... A to za velicinu, to je realan zakon trzista. LP jeste veci od CoF, pa sta sad? Chester je lepshi od Denija!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 U al si me istripovao, pomislih na momenat da sam stvarno to napisao i pustih iskrene vampiric suze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 To koji je bend veci nema nikakve veze sa tim koji je bolji (jer je to subjektivna stvar). Veci znaci popularniji. A o popularnosti govori, izmedju ostalog, i broj prodatih albuma. Sve je to nebitno,jer se zna da je Kollias bolji od Frosta. Koliko ja znam,najprodavaniji BM album je In The Nightside Eclipse,koji je do danas dostigao cifru od oko 600 000 primeraka. I to zasluzeno. Znam samo da je Iguman medju prvih 5. 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Plaim? Kako god bilo, neznam dal je to kod tebe, ali netrebaju mi josh "Staza" na ovom forumu da iskazem svoje misljenje. I dalje ne kontas da se mi svi ovde zajebavamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Sve je to nebitno,jer se zna da je Kollias bolji od Frosta. I to zasluzeno. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Sooolidan album, ND v2.0, da ima nesto vredno na ovom bonus disku, mozda bi posluzilo kao patch, ali jok Favoriti su "Black Crow.." i "Die By My Hand", back to back, stvarno jebacki deo albuma, ali od najdosadnije "black" pesme ikada "My Skin Is Cold" do kraja, jedva jebeno izdrzim da slusham..dobro, "Den Siste" mi je kanda i dobra, ali dotle je ubijanje u pojam. "Wolfpack" isto kanda dosadnjikava, al' prolazi, "Commando" solidna... 6/10 otprilike. Mislim, ispade novi Dthrone zanimljiviji za slushanje..to nisam ocekivao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Hm, meni album zabilista na My skin.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Sutra novi spot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Sad su bas fensi, cini mi se bice super spot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts