HeLLsarma Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Carach Angren i orkestar,uhhhh,kakva bi to bila jebada... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 (edited) vezano za ove Sarmine primere ...a imamo i Emperor koji je demoima izgazio kompletan standardni black metal, prvim albumom se popisao po svakom ko se lozio na simfonije i imao klavijaturu u bendu, drugi album je svetinja, a treci i cetvrti su fantasticni albumi, svaki sa svojom jedinstvenom atmosferom i drugim probijenim granicama. Ja ne znam ko je onako slozio 3 gitare u ekstremnom metalu i metalu uopste, kao sto su slozene na Prometheusu. Edited May 25, 2013 by Demon Seed 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Jebeni Emperor,oni su kraljevi Norveske vazda bili i vazda ce ostati. Jesu mi Borgir i Immortal omiljeni i najvoljeniji bendovi,ali Emperor je uveo jebeno tehnicki kvalitetno sviranje i svemocnu simfoniju u svoj zvuk i pecatirao sebe kao legendaran bend. Oni su ipak pacovi za Varga Vikernesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 jbg, meni ipak Mayhem >>>>> sve ostalo, DMDS i OAC su mi krajnji monumenti celog žanra Emperor su mi vlasnici najboljeg live albuma ikad (Ceremonija, naravno), Satyricon su mi nekako najdraži kao pojave baš zbog tog "boli nas kurac, radimo šta hoćemo" stava a ovi njihovi poslednji albumi su meni savršenstvo, a Varg mi je prosto drag kolika je budaletina, plus što mu je muzika za moj ukus vrh mada, nikako da pustim ovaj novi Burzum, jebem ga e da, Immortal je najprecenjeniji bend ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Мени немачка школа омиљена, бендови попут SotM и Farsot, а од северњака Emperor и Immortal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 ako ćemo o školama - Grci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Pa dobro, oni su dosli malo kasnije. Kad smo vec kod Nemacke i kasnije, Ascension Oni su ipak pacovi za Varga Vikernesa. Pre je on pacov, sedi u svojoj jazbini 'n' shit ako ćemo o školama - Grci Grci su SIMPA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 od novijih škola, ipak francuska ona matora finska škola je kult, ImpNaz, Beherit i bratija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 (edited) plusic za Francuze Edited May 25, 2013 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 какви црни Грци, само неким зурлама витлају Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 (edited) Sve ste škole pobrojali. Teško mi ja da izaberem jednu, ali aj da kažemo da Francuzi vode sa konzistentnim kvalitetnim radovima. Edited May 25, 2013 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 INFERNAL WAR !!!!!!!!!!!!! REDESECRATION !!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 xD Vidimo se na Kandi, Kodzi i Nebojsi to vece 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 jbg, meni ipak Mayhem >>>>> sve ostalo, DMDS i OAC su mi krajnji monumenti celog žanra zatvarajte bm podforum. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 xD Vidimo se na Kandi, Kodzi i Nebojsi to vece Jel se penjes na Olivera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Sve ste škole pobrojali. Teško mi ja da izaberem jednu, ali aj da kažemo da Francuzi vode sa konzistentnim kvalitetnim radovima. samo Blazebirth Hall skola,veskovatz zna zasto ovaj dimon sid neki bata za siromasne,kuruzov antensn horing je smijesan za vas.'aj' bas me zanima po kojem ces sledecem kultu klinacki da seres ne bi li pricao sa nekim.idi seri na slejer temi kako je dzef kurcina,ili na bathory temi kako je kvorton izlapeli klinac i kako je BFD fotosut vrhunac poza ili neko slicno sranje, 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Je l' to neka intimna fora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 ложење на нешто што је створило жанр је као ложење на Форд Т свака част за утицај, али време гази 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Čudi me da te niko nije izgazio za ovu izjavu. Ima previše rodonačelnika žanrova koji i danas jednostavno jebu majke u poređenju sa mnogim bendovima koji su došli kasnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 I ne samo da ima rodonacelnika koji i danas jebu, nego postoje albumi koji su definisali zanr, a i danas jebu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7R70iZr1Uks Kao ovaj... I ovaj.... http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Hkh9qJOvvpM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Čudi me da te niko nije izgazio za ovu izjavu. Ima previše rodonačelnika žanrova koji i danas jednostavno jebu majke u poređenju sa mnogim bendovima koji su došli kasnije. да, али мени су углавном њихови каснији албуми много бољи од оних са почетка каријере Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Zato sto imas razmazeno uho naviknuto na modernu produkciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 prvi kult,drugi dobar,treci malo slabiji,onda pad,i zadnja dva opet klanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 да, али мени су углавном њихови каснији албуми много бољи од оних са почетка каријере Setih se da ti se sviđa Kingdom Of Conspiracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts