HeLLsarma Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Niko da pomene stari Keep Of Kalessin, niki da pomene Tartaros. :-( Quote
Talvi Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 najbolja Emperor stvar mi je Inno A Satana, i album koji ima nju mora biti najbolji pa sve i da su prdeli u mikrofon ostatak ploče Niko da pomene stari Keep Of Kalessin, niki da pomene Tartaros. :-( zato što su u poređenju sa Emperorom i ekipom kao moj Zadrugar prema Real Madridu otprilike Quote
Demon Seed Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Pa kad su B bendovi u odnosu na ove najveće... Ae, B je ružno, nek su i A (mada je opet pitanje), a ovo ostalo je S, uz ovaj Obzesd baj krueltijev aksiom: Emperor > blek metal Upade Talvi sa adekvatnim objašnjenjima. Btw jeste čuli što se priča da je ovo Satirikon tema? 1 Quote
Јарослав Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 (edited) najbolja Emperor stvar mi je Inno A Satana, i album koji ima nju mora biti najbolji pa sve i da su prdeli u mikrofon ostatak ploče ona je bez dileme u top 3, ako mogu da se Emperor stvari uopšte ređaju jeza kad krene onaj clean deo, a ni ultra kvalitetnih rifova ne manjka Edited August 28, 2015 by Јарослав Quote
Descender Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Niko da pomene stari Keep Of Kalessin, niki da pomene Tartaros. :-( Zašto bi ih iko pominjao u istoj rečenici sa Emperor, kad su jedino sa iste planete kao i oni? A i to je upitno 3 Quote
Јарослав Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 kao kad bi neko pominjao Metaliku u priči sa Mejdenima oko najvećeg benda ikada Quote
Demon Seed Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 KoK ima podosta kulta na Reclaimu pa sam bio nežan, mada mi je hit što je jedna od najjačih deonica na EPju maznuta iz trens pesme A Tartaros je važan jer je Charmand svirao klavijature na jednom od najjačih live albuma Quote
kuruz Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 naravno da ne mogu da se pominju zajedno Mejdeni su jedan od najvećih metal bendova Metalika je jedan od nekoliko najvećih bendova svih vremena 1 Quote
23/16 Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 (edited) Ja to uvek pominjem zajedno - oba benda su crap (Mejdeni vise, doduse) . Edited August 28, 2015 by 23/16 1 2 Quote
Demon Seed Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Došo na Satirikon temu da uvredi Metaliku, Mejden i prvi album Emperora, a sluša tamo neke đent bendove što sviraju u tries dve šesnaestine 2 Quote
HeLLsarma Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=Pj8NFVt4dsg Steras mu kurac. Drugi video nece lepo da okaci. Elem ljudi, Emperor je svakako liga iznad svih, vanvremenski bend. Ali svi ovi bendovi su takodje bitni. Pa jbt, prva dva Limbonica su takodje klasici sami za sebe. I to nikako ne mozete poreci. Edited August 28, 2015 by HeLLsarma Quote
Kumodraski Vo Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Jea dobar ovaj Skorpio majku mu.. Dajte neki dobar old skul horor rpg da pikam uz diskografiju Quote
Јарослав Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 In Abhorrence Dementia je vrhunski album, tu nema zbora, ali ipak daleko od BM klasika Quote
HeLLsarma Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Nije Horror, al ajd pikaj BLADE OF DARKNESS, jeste tabacina ali je mracna. In Abhorrence Dementia je vrhunski album, tu nema zbora, ali ipak daleko od BM klasika Jel mozes navesti sta je klasik od brutal death metala? Quote
Kumodraski Vo Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Sarmo vise sam mislio na nesto u fazonu Planescape sa kliktanjem po ekranu klasik od brutal death metala Prvi Suffo brate.. Quote
HeLLsarma Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Ma znam da je prvi Suffo, nego me interesuje Jaretovo cenjeno misljenje. Reci Nocturno. Quote
Јарослав Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 (edited) Jel mozes navesti sta je klasik od brutal death metala? kakve veze sad ima brutal death? kao što reče Vog, prvi Suffocation, prvi i treći Kanibali, prva dva Deicide-a, drugi Cryptopsy nisam neki fan žanra, pa mi to pada na pamet ovako na prvu Edited August 28, 2015 by Јарослав Quote
[Nocturno] Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 nisam neki fan žanra, pa mi to pada na pamet ovako na prvu Napusti diskusiju. Svidja mi se sto pricamo o DMu na Satyricon temi :D Elem, osim suffocationa i cryptopsyja navodim sledece: http://www.youtube.com/watch?v=fW1_Zzqm1NQ A posebno izdvajam ovo remek delo: Moze samo 2 YT linka u postu da se embeduju tako da klikcite na ovo ostalo Quote
Јарослав Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Emperor na Satyricon temi >>>>>>>>>>>> brutal death na Satyricon temi Quote
[Nocturno] Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Ne brini, meni su Dying fetus jedan od miljenijih bendova samo ja njih ne svrstavam bas u brutal death metal. Previse tu dobrih solaza ima Quote
Recommended Posts