Misantrophil Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 nisam gledao fuel for hatred a ibas me briga nerviraju me ti fazoni seks,droga,rokenrol,s druge strane mother north mi je mnogo lozacki i mnogo satanisticki spot,zato od black spotova najvise volim Dunkelheit od Burzuma i Vazduh od Negure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 najvise volim Dunkelheit od Burzuma i Vazduh od Negure Da, to su najbolji spotovi.Volim jos i spotove od Trollech-a.U stvari onaj jedan koji imam. Dunkelheit je najbolji spot. A Mother North mi je ipak bolji od FFH jer iako je lozacki, nije tako "moderan". Alright, c'mon man.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuria Malkava Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 (edited) nisam gledao fuel for hatred a ibas me briga nerviraju me ti fazoni seks,droga,rokenrol,s druge strane mother north mi je mnogo lozacki i mnogo satanisticki spot,zato od black spotova najvise volim Dunkelheit od Burzuma i Vazduh od Negure Imas raznih spotova u raznim fazonima... Sex & Drugs & R'n'R (sto li ja ovo pocascavam kapitalnim slovima) ni ja ne volim, ali "Fuel for Hatred" je odlican spot, kao i pesma. Dobro je za raspolozenje... pogledaj, mozda ti se i dopadne. Verovatno bi plavusa bila bolja kao crvenokosa... Edited May 25, 2006 by Three Tears Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Jeste li gledali "Roadkill Extravaganza" ...? Tour-movie koji je Satyricon izbacio, oficijelno izdanje ... Nista extra ali vredi videti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 ja sam gledao onako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Jeste li gledali "Roadkill Extravaganza" ...? Tour-movie koji je Satyricon izbacio, oficijelno izdanje ... Nista extra ali vredi videti ... ja gledala. nije loše. satyra nisam ni poznala u onim fenski kolima kako se vozika, mislila sam da je neki menadžer njihov a frost se ponaša kao da mu nešto fali. on je muzičar jebe keve ali u tom home videu se ponaša kao da ima neke psihosmomatske poremećaje: krije se ispod kreveta, bere cveće, sve se nešto krije non stop, ubija bube, a svo vreme mu je pogled...čudan jako... ja satyricon obožavam, i ne pljujem ih, da se zna, samo kažem kako je video ostavio utisak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Да, да! Frost је представљен као тотални кретен што мислим да није случај јер га Satyr не би трпео па био он и још бољи музичар. Јеси ли приметила да у филму има СВАКОГ ко нешто вреди у Норвешком металу сем Ihsahn-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Јеси ли приметила да у филму има СВАКОГ ко нешто вреди у Норвешком металу сем Ihsahn-a? da, videla sam... čak se i samoth pojavljuje ali jebiga kad nema najvećeg među najvećima ne znam u kakvom su oni odnosu... možda se ne mirišu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 ja gledala. nije loše. satyra nisam ni poznala u onim fenski kolima kako se vozika, mislila sam da je neki menadžer njihov a frost se ponaša kao da mu nešto fali. on je muzičar jebe keve ali u tom home videu se ponaša kao da ima neke psihosmomatske poremećaje: krije se ispod kreveta, bere cveće, sve se nešto krije non stop, ubija bube, a svo vreme mu je pogled...čudan jako... ja satyricon obožavam, i ne pljujem ih, da se zna, samo kažem kako je video ostavio utisak... Frostu se u ocima vidi da nije sasvim svoj, povrh svega ima onu bebecu facu i one ogromne oci, jos kad stavi zmijska sociva sacuvaj boze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Izgleda kao Ceca u onom spotu sa labudovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Al zato ima Ihsahna i Satyricona u novom G. Hammeru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Najjace su Frostove siske! Buhahahahaha! I Satyr u onom mantilu ... Kao da su se obukli u obliznjem kontejneru ... Mada, Satyr, generalno, ne izgeda lose u filmu, na bini ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 I ne mogu da verujem da su saradjivali sa Panterom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ŠTO? Pantera je odličan bend...bio... Duetske pesme s Anselmom su odlične ! Oduševio me kako je otpevao neke njihove pesme (ne mogu da se stim sad koje tačno ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachnoth Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ...a frost se ponaša kao da mu nešto fali. on je muzičar jebe keve ali u tom home videu se ponaša kao da ima neke psihosmomatske poremećaje: krije se ispod kreveta, bere cveće, sve se nešto krije non stop, ubija bube, a svo vreme mu je pogled...čudan jako... Mislim da to ima veze sa chinjenicom da je veci deo tog home videa bio zestoko naradjen x) xP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 da, odvaljeni su ceo video svi redom. a za frosta se vidi da se drogira ko lud čini mi se da ima i neka fora u busu gde se zajebavaju da šmrkaju al najače da se samo zajebavaju a lajt motiv mi je onaj deo u videu gde neke ribe savatavaju satyra iza tour-busa verovatno da mu nude neke akcije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Dakle veoma poucan video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ma svi su oni sami narkomani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 DA..da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Pa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Ma bas ih briga njihov zivot njihova stvar...podrzavam slobodu izbora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^o^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) Jel' neko vid'o spot za pesmicu K.I.N.G. Bas je > Edited May 31, 2006 by ^o^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Ne. Kakav je spot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^o^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Cika Satyr i cika Frost bleje medju nekim fenserkama u nekoj fensi prostoriji, nekim hodnikom se sece neka "neprikladno" odevena teta koja mu na kraju vraca njegov krst koji je pritom sve vreme njemu oko vrata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^o^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) Spot od malo pre mozete videti na: satyricon.no (kada udjete dole desno) Edited May 31, 2006 by ^o^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts