Wise Owl Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Ubedljivo najbolji spot im je "Fuel for Hatred".I po atmosferi i muzicki. Sreca, radost, uzivancija Ima zenske, ima sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Uh, u nekim momentima je bas nasilan ... Satyr u par scena bas deluje zajebano i evil. Sama stvar mi je malo znj ali je spot OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Spot je uzasan i iritira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Nije los... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Spot je uzasan i iritira. Sto? Da riba mozda nema ravne tabane? Licimurski Varze, licimurski Neprimereno polu i godinama @ gavrosaurus Meni Satyr ne deluje ni zajebano, ni evil. Vise mi je nekako istripovan, zarad umetnickog dojma. Gotivim ovaj spot. Uvek me oraspolozi. I sama pesma je sa jednostavnim, ali efektnim prelazom. Bez previse muzickih egzibicija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
<Rio_da> Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Prvo sto sam video od ove grupe je bio spot Fuel For Hatred!!!!! I spot i pesma su do jaja, onda sampreslusao starije pesme i shvatio da je to too black for me, Preslusao sam i ovaj novi album 2006 Diabolical Now, i nije los ali nije nista posebno, dobra je pesma K.I.N.G a i spot je ok....... Kad sam dao ortaku da vidi spot Fuel For Hatred, rekao je: "Nikad nisam video nekog lika da ovoliko trese glavom!!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Kad sam dao ortaku da vidi spot Fuel For Hatred, rekao je: "Nikad nisam video nekog lika da ovoliko trese glavom!!" Jadan tvoj drug... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Spot je uzasan i iritira. Spot nosi pravi duh metala, svidjalo se to nekome il' ne, a ne neka indoktrinirana kopilanska sranja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
мать Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 dobra je pesma K.I.N.G a i spot je ok....... Kad sam dao ortaku da vidi spot Fuel For Hatred, rekao je: "Nikad nisam video nekog lika da ovoliko trese glavom!!" strasno... brate... king se cak ne moze ni svrstati u black pesmu,nema veze s blackom a kolko ti drugar ima godinitza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 meni je novi album bolji od Volcanoa ali ovo nema veze sa Blackom jedino vokal,i da ubedjen sam da ih je za pesmu King inspirisao Frikomov King sladoled Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deer hunter Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ubedljivo najbolji spot im je "Fuel for Hatred".I po atmosferi i muzicki. Sreca, radost, uzivancija Ima zenske, ima sve... POTPUNO SE SLAZHEM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Господин Граул Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Po meni je'' A new enemy'' najbolja pesma na albumu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^o^ Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ne bih da ih pljujem ali K.I.N.G. je komercijala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 MA bre super su...boli ih kurac...ko ih ne voli moze samo da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Nisu super, i mogu oni meni da.. Pozeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 A sto su sad pa pozeri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Zato shto su na momenat uspeli da zaborave Crno Zheelezo (Koje je Rat) i pocheli da sviraju thrash... Edited June 7, 2006 by Ol' Scratch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Zato sto im je muzika sranje i nevidjeno je dosadna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Shto je naravno lichno mishljenje koje izgleda da morash da gotovo kanonizujesh lepljenjem "tr00"/"pozer" etiketa... Edited June 7, 2006 by Ol' Scratch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Shto je naravno lichno mishljenje koje izgleda da morash da gotovo kanonizujesh lepljenjem "tr00"/"pozer" etiketa... Ne, to je cinjenica kada se pogleda njihov kompletan opus.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Ne, to je cinjenica kada se pogleda njihov kompletan opus.. Koju je utvrdio Varg, Sudija nad Kvaitetom Crnoga Zheleza, inache koji kenjka o pozerstvu kanalishucji melanholiju zbog propalosti black-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Koju je utvrdio Varg, Sudija nad Kvaitetom Crnoga Zheleza, inache koji kenjka o pozerstvu kanalishucji melanholiju zbog propalosti black-a... A ovakvo lupetanje dokazuje da sam u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Jebite vi mene,ali meni je Now,Diabolical strava album,u stvari,kao i svaki Satyricon album do sada.I isto kao i pre,ni ovaj mi na prvih par slusanja nije legao,ali kad sam odvojio vreme,prigusio svetla i skoncentrisao se na mjuzu,sve je leglo.Znaci,spori rifovi koji kreiraju stvarno mracnu atmosferu do sada nevidjenu u ovakvom obliku kod njih.Lepo je Satyr rekao za Frost,svi albumi su im razliciti ali svi su nedvosmisleno CF,tako gledajte i Satyricon - entitet koji se stalno menja.A ko misli da ne znaju vise sta je black,neka skine bonus pesmu Storm of the Destroyer - trominutna black razbijacina sa kecinom na bubnjevima.Mogu da kapiram,u stvari znam,da se ljudima koji slusaju samo straightforward black ovo nikako nece svideti ali sta da se radi...Lepo meni,lepo njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Kako da ne... Puna su ti usta chinjenica (a i psovki) al' ja ne videh nishta chinenichno u svom tvom naklapanju... A to shto oni "mogu tebi da.. " njih zabole kurac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Jel se to odnosi na Varga ili mene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts