Miu?! Posted April 18, 2003 Report Share Posted April 18, 2003 The Shadowthrone & Dark Medieval Times su odlicni albumi. Nemesis Divina je previse forsirana po mom misljenju. Volcano je propast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted April 18, 2003 Report Share Posted April 18, 2003 Haha , sad sam cuo i Volcano !!! Sta fali , malo se ljudi dali u thrashere... a i omot im opak , vrvi od Amerike i Stalonea! I spot fuel for hatred , opet jedna (fina) riba , da se gomila debila popali i proglasi ga najboljim i najiskrenijim albumom. Eee, ovaj put ga preterase!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted April 18, 2003 Report Share Posted April 18, 2003 Rebel Extravaganza je mnogo vishe komercijalan od Nemesis Divina -e i na njemu se uvlace fanovima u bulju sa pesmom Havoc Vulture!!! Kao sto rekoh , svoju prodaju POCESE Nemesis Divinom.A rebel je muzicki mnogo bolji i kompleksniji i otvoreno ispisuje na bendu "FOR SALE" , za razliku od Nemesisa koji to radi podmuklo i trulo. A ja nisam ni lud ni glup, samo govorim brutalnu gorku ISTINU!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodosije Posted April 19, 2003 Author Report Share Posted April 19, 2003 U jebem mu boga!!! Ja samo hteo da cujem par mishljenja, a sada u stvari pochinjem da mrzim ovaj bend!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 NERGAL, ako si preslusao albume od Satyricona, nikako ne mozes da kazes da su sinteticki bend. Ako nista drugo,napravili su 2-3 odlicna albuma kojima su ostavili izuzetan trag u Blacku. Nemoj da pricas bezveze. I molim te, pogledaj taj spot "pun golih zena", pa ih opet prebroj. Drugo, clanove Satyricona ne moram ni da komentarisem, jer se takodje zna koliki je njihov doprinos sceni + projekti clanova benda van Satyricona dovoljno govore. Demonic worm vommiter, u pravu si da je prodaja pocela sa Nemesis. Rebel je logican sljed, a Volcano je kraj. Ne vjerujem da mogu pasti na nize grane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Slušajte Shadowthrone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Demonic worm vommiter, u pravu si da je prodaja pocela sa Nemesis. Rebel je logican sljed, a Volcano je kraj. Nemesis ne deluje kao neka silna prodaja. Ali ovo za Rebel i Volcano je na zalost tachno, ne smem ni da posmislim na shta ce da lichi sledeci album ako ga bude uposhte bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 Pa nije "silna prodaja", nego se vec naslucuje sta slijedi. Ipak ne mislim da je Nemesis los album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOLOX Enthroned Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 Buahahahaha! Rebel Extravaganza bolji od Nemesis Divina -eTi si lud!!! Rebel Extravaganza je mnogo vishe komercijalan od Nemesis Divina -e i na njemu se uvlace fanovima u bulju sa pesmom Havoc Vulture!!! Aha... A onda je mrmot zavio cokoladu u foliju DMT je najjaci! Posle ide Rebel, a tek na trecem mestu ND. Najjaca stvar? Dark Medievil Times... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 U svakom slucaju Nemesis je bolji od Rebela!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted April 30, 2003 Report Share Posted April 30, 2003 Buahahahaha! Rebel Extravaganza bolji od Nemesis Divina -eTi si lud!!! Rebel Extravaganza je mnogo vishe komercijalan od Nemesis Divina -e i na njemu se uvlace fanovima u bulju sa pesmom Havoc Vulture!!! Aha... A onda je mrmot zavio cokoladu u foliju DMT je najjaci! Posle ide Rebel, a tek na trecem mestu ND. Najjaca stvar? Dark Medievil Times... Heh heh izgleda da smo neshto izostavili. ShadowThrone mozda? To je najbolji album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted May 2, 2003 Report Share Posted May 2, 2003 The Shadowthrone je zakon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted May 3, 2003 Report Share Posted May 3, 2003 a: Tachno tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted May 25, 2003 Report Share Posted May 25, 2003 Ja bi rek'o da se njima dogodilo nesto slicno Covenantu (sto se tice promene stila iz stila A u stil . A dogodilo se na Rebelu. (dobro, aj' pocelo je na nemezisu). Mada, Rebel, koji bih ja svrstao u industrial/black, za svoj pravac nije los. Ima filing, i mogao bih reci da je cak i mracniji od prvih albuma. Samo, eto, nije black nego je industrial/black. Volcano je... ph blah... ph.........bah......... Eto toliko, ko se ne slaze nek visi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafomet Posted May 25, 2003 Report Share Posted May 25, 2003 potpuno se slazem za Rebel...mrachniji je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Burzum Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Ljudi, jeste li vi čuli za The Forest Is My Throne? Najbolji Satyricon album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravendark Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 The Forest Is My Throne i nije bas album,vise promo/demo.Ima dobrih pesama,posebno prva "Black Winds". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Burzum Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 To je split sa Enslaved. Stvarno oba benda zvuce odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 Ljudi, jeste li vi čuli za The Forest Is My Throne? Najbolji Satyricon album. to je jedini album koji imam od Satyricona - dobar je a: a: a: i mislim i da posotji demo ovog albuma koji je split sa Enslaved-om, ali i da postoji re-relese kao pravi album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 Po vashem mishljenju koji je najbolji album Satyricon??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 hoces da se menjas samnom sada za moto-skup u KV? cimni me na pp da se dogovorimo inace Forest Is My Throne je odlican sta vise rulira, bilo bi bolje da ima samo scream vokale - ali ipak rulira! moram da nabavim jos nesto od njih - preporucite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 Dark Medieval Times a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted July 1, 2003 Report Share Posted July 1, 2003 NEMESIS DIVINA!!!! Iako za neke kao komercijalan - meni je taj album ubica!!! Njega sam prvo slusao od njih pa mi je mozda prirastao za srce....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted July 5, 2003 Report Share Posted July 5, 2003 od kog albuma su poceli da se komercijalizuju? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liliths child Posted July 22, 2003 Report Share Posted July 22, 2003 Kao i sami ljudi, bendovi su podlozni razvoju, evoluciji. Sve ima svoje periode, faze kao i sam zivot. Satyricon je pokazao svoj ,,decacki" zar sa svojim prvim albumom ,,Dark medieval times", nastavio da se razvija u ,,Dark Forest is my Throne" sve do svoje klasicne faze, koju svi vrlo dobro poznajemo i po cemu su ostali specificni. ,,Extravaganca" i ,,Volcano" prestavljaju jednu novu dimenziju njihovog istrazivanja u domenu mracnog. Neki to nazivaju komercijalizacijom, ali pravi fanovi Satyricona ce u tim albumima prepoznati osobeni pecat pomenutog benda. Tako da je zakljucak da nemam omiljeni njihov album, i da svaki album, svaka pesma, remiks prestavljaju za mene remek delo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts