Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ali ja mrzim slayer!

top tri najgora bend ikada :

1.burzum

2.slayer

3.napalm death

:):):):):)

Ne mogu da verujem da neko mrzi Slayer, ej svaka ti cast, skidam kapu....mislim, ja ne mrzim Slayer, samo mi se sere vise od tog precenjenog benda...

Posted

jbg...neko nesto voli a nesto ne!

ali zato kanibali :rockdevil::pivopije:

Ma ok, samo se zajebavam! :bigblue:

Ne mogu da verujem da neko mrzi Slayer, ej svaka ti cast, skidam kapu....mislim, ja ne mrzim Slayer, samo mi se sere vise od tog precenjenog benda...

Slayer precenjen??? :confused: :confused: :confused::udri::udri::udri:

Posted

@Black Desire jbt ja oduvek mrzim slayer...tacnije ne podnosim te kretene.....ali dobro.....!

@Wolford jebes sve napicemo se na kanibalima!

Posted

Ne zajebavaj se sa slayerom! do blacka si stigao ili preko slayera i ostalih thrash manijaka ili preko cradle of filth goticara,pa ti vidi sta je bolje.

Posted

preko cradle of filtha i ponosan sam na to....prvi album koji sam preslusao je cruelty and the beast-ako je to gotik onda ne znam......NIKADA nisam slusao thrash-naravno morao sam cujem bendove da bi ti rekao da su sranja......osim kreatora-jedini thrash koji slusam!

slayer ne volem:ne:

Posted

I meni je Kreator najbolji....Slayer smara i smesni su....glupi amerikanci koji sve znaju...

Novi Satyricon je odlican... :rockdevil:

Ala ti keeenjas! Slayer je GOG I BATINA za pishljivi Kreator!

preko cradle of filtha i ponosan sam na to....prvi album koji sam preslusao je cruelty and the beast-ako je to gotik onda ne znam......NIKADA nisam slusao thrash-naravno morao sam cujem bendove da bi ti rekao da su sranja......osim kreatora-jedini thrash koji slusam!

slayer ne volem:ne:

Bolje da si poceo preko Slayera! Ali dobro... vazno da mi cirkamo na kanibalima. :lol:

:pivopije::pivopije:

da nije bilo slayera sad bi svirali samo gej bendovi tipa kiss.zajebite to sranje,slayer je najbolji bend u istoriji muzike

jos dodaj Metallicu i to je to! :da::pivopije::pivopije::pivopije:

Posted

hahaha najgori album u istoriji blacka....hm blacka??

@Endorama je keva za svaki slayerov album po meni , neka neko kaze da je sranje ubicu ga!

Posted (edited)

@Endorama je keva za svaki slayerov album po meni , neka neko kaze da je sranje ubicu ga!

Nema sanse! :no: Nije ni blizu! Ma nije ni za Slayerovu zanokticu! A i sranje je. ;):):)

Nego... da ne spamujemo vise, ovo je ipak Satyricon tema :mrgreen:

:pivopije:

Edited by Wolflord
Posted (edited)

slayeru ne moze ni jedan bend da parira.

kreator je u neku ruku smesan bend,kerry je neprevazidjeni gitarista.

SKROZ SE SLAZEM U VEZI SLAYERA!!! :da:

A i u vezi Kreatora :)

Cheerz!!! :pivopije::pivopije::pivopije:

Edited by Wolflord