Face Of Melinda Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 Meni su stvarno ali stvarno najbolji upravo The Shadowthrone, DMT, ND. Mada mi je dark medievil najvise prirasao za srce sa akusticnim delovima i panovim frulama a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted September 29, 2003 Report Share Posted September 29, 2003 od kog albuma su poceli da se komercijalizuju? :? pa odlicni su im jos: Dark Medieval Times (melodicniji , ali sa slabijom produkcijom) The Shadowthrone (najbolji po mnogim misljenjima, pa i mom, pravi black album sa talentom, nema nista sto bi moglo da zasmeta) Nemesis Divina (ima Mother North - najbolju pesmu iakada od Satyricona i Transcedental Requiem of Slaves instrumental koji je odlican, ostatak je prilicno agresivan, ali haoticniji od prethodnih albuma i ne bas previse mracan) sa ova tri ne mozes da se pokajes koji god da uzmes (ako ti se dopao Forest... ). Extravaganza,Megiddo,Voclano i slicno su vec eksperimenti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark angel84 Posted October 1, 2003 Report Share Posted October 1, 2003 The Shadowthrone i Dark Medieval Times su najbolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 1, 2003 Report Share Posted October 1, 2003 Najbolji album mi je Dark Medieval Times,a pesma,mozda malo stereotipno,Mother North! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNi Posted October 4, 2003 Report Share Posted October 4, 2003 Kao i sami ljudi, bendovi su podlozni razvoju, evoluciji. Sve ima svoje periode, faze kao i sam zivot. Satyricon je pokazao svoj ,,decacki\" zar sa svojim prvim albumom ,,Dark medieval times\", nastavio da se razvija u ,,Dark Forest is my Throne\" sve do svoje klasicne faze, koju svi vrlo dobro poznajemo i po cemu su ostali specificni. ,,Extravaganca\" i ,,Volcano\" prestavljaju jednu novu dimenziju njihovog istrazivanja u domenu mracnog. Neki to nazivaju komercijalizacijom, ali pravi fanovi Satyricona ce u tim albumima prepoznati osobeni pecat pomenutog benda. Tako da je zakljucak da nemam omiljeni njihov album, i da svaki album, svaka pesma, remiks prestavljaju za mene remek delo. Ovo si mogla da stavish u jednu recenicu bez fraziranja. Inache,vishe mi se dopada prva faza u stvaralashtvu Satyricona,znachi do Rebela. Nemesis je dobar album. Dark Medieval Times je jako originalan i meni lichno najdrazhi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOJVODA Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Sta ga znam, "Nemesis Divina " mi je nekako najdrazi. Nije to lose sve u svemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 Ko ide na Satyricon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 dje to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 U Temisvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted October 11, 2003 Report Share Posted October 11, 2003 ja ne idem, prodali su se na pretprošlom albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim Reaper Posted October 18, 2003 Report Share Posted October 18, 2003 Stariji albumi su do jaja .........ukljucujuci novi "Volcano" koji ima malo meksiji zvuk a tesktove puta 100 Jaki su u svakom slucaju ali se mnogo pozera loze na njih........sta da se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted October 20, 2003 Report Share Posted October 20, 2003 Countess Bathory:Ja idem da muvam Satyra iako se prodao Grofice, vec sam ozenjen i imam dvoje dece... A I onaj Satyr je ozenjen i to onom "ribom" iz Mother North... Divim se Satyricon-u iz prostog razloga sto ih nemozes svrstati ni sa jednim iole poznatim BM bendom. Nisu preterano precizni (EMPEROR) niti morbidni (COF), ali imaju svoj pecat, i nikada nemozes da kazes da im album lici na neki drugi bend.Jednostavno SATYRICON je SATYRICON, od Shadow-a do Volcano-a... 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Ko ide na Satyricon? Zar nisu otkazani Temisvar i Sofija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Eh, konacno sam preslusao Volcano pre jedno nedelju dana... Ma, seru svi koji kritikuju Satyricon - sta se bre prod'o?!? Ako ovo smatrate prodajom, onda ne smeta ni najmanje. Volcano je fenomenalan album, kao i svi Satyriconi. I uopste ne smatram da su zadnja 2 albuma "popustanje" - naprotiv!!! Prosto - pre cu slusati jedan Satyricon ovakav kakav je danas, nego 10 kloniranih "tr00" bendova... SHIT sto nece nastupati u Rumuniji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night_Blade Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 O ovome bendu ne treba puno pricati samo ime izaziva postovanje.Hail to Satyricon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethor Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 Hail Satyricon!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
All_Destroyer Posted December 1, 2003 Report Share Posted December 1, 2003 Dobro bre, oce li neko ovde konachno neshto pametno da prozbori bre?! Npr to kako je Frost jebo nanu kako je odsvirao taj Volcano, ali kako je istovremeno i Satyr prso pa pocheo da komponuje gluposti? A? Malo veze sa temom??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 1, 2003 Report Share Posted December 1, 2003 Satyr je prs'o skroz,steta za onakav bend.Nego jel ko cuo Frostov bend 1349 (ili kako vec...),cuo sam da sviraju odlican Old School,ali nigde ne mogu da ih nadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 Od svih danasnjih muzicara, potred Shargatha Satyr je najvise propao. Muzika im je jedna od rebela(taj album je nesto najgore sto sam kupio u poislednjih 5-6 meseci) a ovaj novi spot za pesmu Fuel for the hearted je sranje nevidjeno-jednom recju satyricon je puko ko majka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dijaz Posted December 28, 2003 Report Share Posted December 28, 2003 Živeo Satyr i njegova kurva Monica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Pu jeee, koliko ste napljuvali ovaj album nisam ni imao zelju da ga cujem, a onda kad sam ga cuo nisam imao zelju nista ,ni da postujem zbog kolicine gluposti na ovom forumu... Volcano je sasvim ok album, mozda ne toliko dobar kao raniji radovi, ali sasvim ok. Jes' malo tezak za slusanje zbog duzine pesama i nekih smornih delova u istim, ali je vrlo zanimljiv i originalan. Do sad nisam cuo nista slicno ovom albumu. Textove nisam citao tako da necu da ih komentarisem, mada je meni ionako vaznija muzika. A o kakvoj prodaji vi pricate meni nije jasno.... ako je za vas prodaja prelazak iz jednog zanra u drugi, a da opet ostane veoma originalno i bez nekog exponiranja, svaka vam cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nymbus Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 satyricon je ok ali satyr je prsao ko oblanda a frost je legenda sav izgubljen posebno njihov divx sa road extraviganza u cvecu sa ruzama kada se valjaju i mirisu ih a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Satyricon with the Darkthrone member Nocturno Culto have been confirmed to Wacken 2004.. As posted in the official site of Wacken "Dear metalheads, we are very proud to present at the 15th anniversary W:O:A this year a great sensation: +++ Saturday 7th of august - Headliner Blackstage + 90 min +++ Satyricon featuring a very special and exlusive set with Nocturno Culto of Darkthrone!! LAST SHOW FOREVER!!! First time at an Open Air!" Jebo te,Wacken ce ove godine biti vrh! Ne znam samo sta znaci ovo "LAST SHOW FOREVER",da li misle na Nocturna ili Satyricon... Definitivno ce se cuti himna Kathaarian Life Code.Eh,da odem tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Satyr je prs'o skroz,steta za onakav bend.Nego jel ko cuo Frostov bend 1349 (ili kako vec...),cuo sam da sviraju odlican Old School,ali nigde ne mogu da ih nadjem. Imam ja dva ... necega od 1349 (imaju po 4 pesme) , i mogu ti reci da je pizdarija !!!!!!! Inace,Volcano mi i nije tolko los posle 10 slusanja , ali Nemesis mrzim ma kolko ga slus'o !!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Satyr je prs'o skroz,steta za onakav bend.Nego jel ko cuo Frostov bend 1349 (ili kako vec...),cuo sam da sviraju odlican Old School,ali nigde ne mogu da ih nadjem. Imam ja dva ... necega od 1349 (imaju po 4 pesme) , i mogu ti reci da je pizdarija !!!!!!! Inace,Volcano mi i nije tolko los posle 10 slusanja , ali Nemesis mrzim ma kolko ga slus'o !!!!!!! E da , jel neko cuo All Evil demo od Satyricona ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts