Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sta se ti javljas? :wub:

Kako da se ne javim? :wub: Sjajno bi bilo da tom pesmom pocnu koncert! Secnem vene na samom pocetku... i kad se zavrsi koncert mogu slobodno da umrem :):)

Ne mogu da docekam, bre! :veseli:

Posted

hmm, kad bi izbacili tolike pesme sa NOW DIABOLICAL (4, ako se ne varam!?) mozda bi stvarno bilo vredno rezanja vena :XD

ok, znam da im je to "Diabolical" turneja, ali opet... 2 hita (Naslovna i KING) su sasvim dovoljne... recimo mogli bi da ubace "The Dawn Of A New Age " :wub: ili jos bolje "The Dark Castle In The Deep Forest" :wub::wub::wub:

Posted

E da, previse ih je sa Now, Diabolical...

Steta sto nece biti The King Of The Shadowthrone ili Vikingland, a cini mi se da na setlisti nema ni The Scorn Torrent :cry:

Ni Forhekset...

Ni mnoge druge...

Ma dobro, nikad ne bi mogli da odsviraju sve...

Posted
e,a ja dobila akreditacije za exit xD

mahatju vam iz bekstejdzha ^^

Sad si ti neka opaka?

ja u svakom slucaju radim na exitu ove godine (osim ako ne dobijem shut kartu od ujaka) pa sam u svakom slucaju u shupku svirke :rolleyes:

maria blacksmith@ Mariiia! Porke Maariaa!?

Posted

Jbg, tad sam kasnila bar 20 minuta i maltene sam trcala jer sam se bojala da ces otici :( A kako su mi se samo ruke tresle :):)

Sada sam bila apsolutno smirena... Sve dok sluzbenica nije pocela da se zali kako ostali stalno smanjuju klimu na 18 stepeni, a ona je zbog toga stalno bolesna :uhoh: E tad sam pocela da bivam nervozna :)

Posted

Mislim da nisam bila njen tip :sad::)

Morate razumeti moj srcani nemir! Vec sam dolazila tamo par dana ranije, ali su vec zatvorili (ne bih ja bila ja da ne kasnim :rolleyes:). Posle nisam ni imala vremena da dolazim ponovo. A kad sam najzad uspela – nikako da potrefim prokleti ulaz!!! :lol:

Onda unutra ceeeeekam (a mrzim cekanje)...

Tad se iza saltera pojavljuje mali, plavokosi andjeo i dotrcava da mi da moju kartu! :wub:

Ali, ne lezi vraze...

Taman kad je pocela da popunjava uplatnicu, odjednom ciknu zena kano ljuta guja i skoci sa stolice! Protrcava pored mene i podesava klimu na 25 stepeni :):) I pocese moje istinske muke...

Mislim, uvek cu pristojno saslusati sve sto zele da mi kazu (stalno mi se tako kace kojekakvi pijanci i dosadnjakovici :uhoh: ,a ja nemam srca da ih posaljem u pm), ali DAJ MI PRVO KARTU i nemoj me muciti, pa cu te onda slusati koliko god ti dusa pozeli!

A ona pocela o tome kako kolege stalno podesavaju na 18, a napolju je duplo vise... cekaj... 36... pa da, jeste duplo! (:lol:) Pa onda o tome kako je, evo, stalno bolesna (pauza da me pita za ime & adresu i da duboko smrkne), kako se klijenti stalno zale i kako se ona boji da ce jednog dana neko imati infarkt... Za to vreme meni dusa vristi za tom kartom, a samo se smeskam i klimam glavom :) “Eto, vidis kako je ovde hladno!” Tu prestane da pise a nastavlja da prica! (DAJ MI KARTU!) “Ne znam sta im je da stalno smanjuju” :angry: (e tu vec ja pocinjem da se pitam da li ce poludeti i pobiti sve, a ja da ispusim za kartu :ph34r: ,te sam pogledom fiksirala karte (drze ih u kartonskoj kutijici :)) ) “Znas, ja mnogo vise volim zimu, a ovo mi je nepodnosljivo” Nastavlja da pise... (KARTU!!!) “Ne znam kako ljudi izdrzavaju napolju. Ja dolazim rano i malo je podnosljivije, ali se kuci vracam po ovakvoj vrucini i strasno mi je” (DAJ MIIIIII :cry:)

I to je tako trajalo, a ja sam nastavila da saosecajno klimam glavom... I jesam saosecala sa njom – cim mi je dala kartu :zeleni: