Zen Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Satiru i za dzaba. Jesmo blek drolje il nismo Quote
Azaralena Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 A ne! Ja se prodajem za velike pare :) Quote
RNA Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Pa Venom bas i nije black metal. Знам да није. Постоји тема о њима и на треш форуму, али на њу нико и не долази. Quote
RaVeN Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Satiru i za dzaba. Jesmo blek drolje il nismo uh....ovo se postuje !! Quote
Natasha! Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 spam pedo tema već postoji i jedan od razloga je i taj da bi teme o bendovima bile normalne i bez preteranog offtopicovanja. tako da ako slučajno ne vidite svoj post sledeći put kad dodjete na ovu temu (a da nema nikakve veze s bendom) znajte da sam ga ja obrisala. warnove neću da dajem jer je glupo al ću da brišem postove. spam je ok, ali su neki preterali... Quote
RaVeN Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 jes, upravu si !! evo jos jedan snimak s' satyricona....zvuk solidan !! http://www.youtube.com/watch?v=21MHnAwlPoI hej,hej,hej..... :) jbt, ala ona za klavijaturama banguje.... Quote
Azaralena Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Pa vidi koliko praznog mesta! Neiskorisceno! Nisu hteli da pridju! Ne secam se onog balona Quote
Wolflord Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 jes, upravu si !! evo jos jedan snimak s' satyricona....zvuk solidan !! http://www.youtube.com/watch?v=21MHnAwlPoI hej,hej,hej..... :) jbt, ala ona za klavijaturama banguje.... Dobar snimak. Bas mi se svidja kako su przili! Ha ha ha... cuje ono Satyrovo "sssiktanje" Quote
Josif Visarionovič Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Meni je bio ubedljivo najjaci kad je seo na zvucnik i pitao 'You want play more?' Inace ima odlican naglasak,za razliku od nekih kao sto je npr pevac moonspella kada je rekao 'Thank you so very much' haha Quote
Жвакић Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Знам да није. Постоји тема о њима и на треш форуму, али на њу нико и не долази. Где је тема за Веном на треш форуму? Ја је не угледах, али сам зато угледао 3 теме за Смрадус. Хехе! Quote
23/16 Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 (edited) Koncert je bio ok, mozda su malo preterali sa pesmama sa novog albuma(iznenadilo me je sto su ljudi najbolje prihvatili ove pesme). Frost je ispadao za medalju.... Najsmesniji deo koncerta - izlazi Frost na binu, neka fensi, dobra riba koja ocigledno ne slusa metal pita - sta mu je, sta je on? A napaljeni klinac metalac odgovara urlajuci - on je Frost !!!! Edited July 22, 2007 by shin-boyan Quote
Josif Visarionovič Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Pored mene stojao neki lik fensi obucen i njegov komentar 'Gde je onaj Frost jebem ga u dupe' Haha nas desetak se nasmejalo na taj komentar.Nerviralo me sto su toliko kasnili,mrzim kasnjenje i onda postajem nervozan i hiperaktivan. U sutke nisam uletao jer sam snimao koncert a i nisam hteo da se prljam jer je bila tolika prasina da su oni iz zadnjih redova valjda jedva videli stejdz od oblaka. Quote
oʞɾoƃ Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Mi smo stajali u gomili i vikali "Slejer" Quote
Wolflord Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 (edited) Inace ima odlican naglasak,za razliku od nekih kao sto je npr pevac moonspella kada je rekao 'Thank you so very much' haha Da, ali jesi provalio kako Satyr stalno "sikce", to se cuje i na Satyriconovim albumima a i na live-u. He he he... vec sam se toliko navikao na to da bez tog "siktanja" ne bi mogao da zamislim Satyra i Satyricon. Edited July 23, 2007 by Wolflord Quote
kuruz Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Mi smo stajali u gomili i vikali "Slejer" Блек Вичери, Бласфеми, Дисастер... :) Quote
kasapin Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 pederi, pozeri prodati, jebeni narkomani... ko ih jebe i oni su se posrali po svemu onome sto su u pocetku uradili kada vidim onog pedera frosta sa onim socivima... ajde neko neka mi kaze sta je tu black metal... ja mislim da je samo pederski i nista vise... Quote
Josif Visarionovič Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Rece lik koji u potpisu ima 453495839458293 dokaza da je zabagreli troo raspad Quote
Black desire Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 pederi, pozeri prodati, jebeni narkomani... ko ih jebe i oni su se posrali po svemu onome sto su u pocetku uradili kada vidim onog pedera frosta sa onim socivima... ajde neko neka mi kaze sta je tu black metal... ja mislim da je samo pederski i nista vise... Nisi trebao to da kazes, sad ce da im bude krivo, mislim Satirikonu, sve mogu da podnesu, ali ti to da im kazes.....jadni ljudi.... Quote
kasapin Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Rece lik koji u potpisu ima 453495839458293 dokaza da je zabagreli troo raspad Hvala p.s. recite sta nisam upravu? zar se neponasaju kao rok zvezde??? pa ne stvarno, ovo je ad hominem, vi sereta meni, kada ja serem o njima, sa tom razlikom sto ja serem o njima sa argumentima, i molio bih vas da mi lepo napisete sta sam ja to pogresio sto sam rekao o njima? p.s.2. jeste li gledali onaj njihov oficijalni live, nepamtim ime - svejedno, tu se vidi dosta toga... Quote
Josif Visarionovič Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Ad hominem je sranje,nazivi pesama dovoljno govore.Nuclear Black Metal Kampf... Quote
Wolflord Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 (edited) Nisi trebao to da kazes, sad ce da im bude krivo, mislim Satirikonu, sve mogu da podnesu, ali ti to da im kazes.....jadni ljudi.... Bas bih voleo da vidim Satyrovu facu kada bi mu to rekao! Ma... Satyricon se mnogo promenio i to je cinjenica! Sreca pa jos uvek ima bendova koji se drze onog starog BM duha! :rockdevil: Ti bendovi imaju najveci Respect! Edited July 25, 2007 by Wolflord Quote
morbid god Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 kasapine, generalno bi trebao da te boli kurac za takve stvari. i meni je glupo da se bendovi tipa cof & pop/rock/goth kompanija + ovi shumarski pagani trpaju u black metal, al sto da se radi. satyricon je odavno prerastao taj period u kojem su snimali na 16 kanala, i meni je to cak i u redu. satyr i frost stvaraju nenormalnu koncertnu atmosferu, jebi ga treba i to znati. to sto su izasli iz onoga sto se zove underground black metal je njihov izbor, i ja to postujem. neki bendovi su stvoreni da iz albuma u album sviraju istu muziku bez vecih inovacija (darkthrone, marduk..), a opet su velikani bm scene. sa druge strane, neki bendovi su odlucili da istrazuju nove vode, i to veoma uspjesno (emperor, enslaved, dso..). u osnovi treba slusati ono sto ti se svidja, bez predrasuda. samo je problem na forumu sto odredjeni cof fanovi misle da su open minded, a onda su sledecem postu ospu sve i svasta na tzv. raw necro pacijente Quote
Wolflord Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 kasapine, generalno bi trebao da te boli kurac za takve stvari. i meni je glupo da se bendovi tipa cof & pop/rock/goth kompanija + ovi shumarski pagani trpaju u black metal, al sto da se radi. satyricon je odavno prerastao taj period u kojem su snimali na 16 kanala, i meni je to cak i u redu. satyr i frost stvaraju nenormalnu koncertnu atmosferu, jebi ga treba i to znati. to sto su izasli iz onoga sto se zove underground black metal je njihov izbor, i ja to postujem. neki bendovi su stvoreni da iz albuma u album sviraju istu muziku bez vecih inovacija (darkthrone, marduk..), a opet su velikani bm scene. sa druge strane, neki bendovi su odlucili da istrazuju nove vode, i to veoma uspjesno (emperor, enslaved, dso..). u osnovi treba slusati ono sto ti se svidja, bez predrasuda. samo je problem na forumu sto odredjeni cof fanovi misle da su open minded, a onda su sledecem postu ospu sve i svasta na tzv. raw necro pacijente Svaka cast majstore! Quote
Josif Visarionovič Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Kad si vec pomenuo marduk i darkthrone da su im svi albumi vrh iako nema vecih inovacija ja to tumacim drugacije.Da su vecina tih fanova uber fanovi i ne zele sebi da priznaju da je lose. Quote
Recommended Posts