Azaralena Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Ozivela secanja na koncert? Da, fino bese... Quote
oʞɾoƃ Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Pa da, sad kad je sve zatrpano snegom, a onda je bilo fino i toplo Quote
Josif Visarionovič Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Ja bio u sorcu i kratkim rukavima.Sva sreca pa sam dosao autom,inace bi verovatno popizdeo ujutru do prvog busa.Onaj jebeni hot dog 150 dinara.Za te pare kupis kilu salame i 2 kile hleba,haha. Al ja se naoruzao,hrana,pice.Bio sam gladan ko volina,kad sam uleteo u auto odma sam se bacio da zderem.Bio sam kuci oko 4:15,vec je bio dan...Eh,kakva su to vremena bila Quote
NYX 218 Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Meni se zivot smucio posle koncerta! Svakakva sranja su iskrsla dok smo cekali prvi bus za back... Quote
oʞɾoƃ Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 To je zato što vas nije Goxy™ vozio... Quote
Goxy Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 (edited) sem onog cimanja oko navodno probusene gume heha Edited November 21, 2007 by Goxy Quote
oʞɾoƃ Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Kad je krenuo Yugo da blastuje po novosadskom putu Quote
oʞɾoƃ Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Lol, podseti me danas Goxy da je u pitanju Peugeot Mora da je bio taj neki Yugo feeling Quote
Grobodan Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Dobar je Pezo, na kakve nas je sve kultne dogadjaje odveo Kultomobil Quote
gavrosaurus Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Cast the light - deadly trail I see it now Sky is lit - opens up I want my share Lift me up - carry me I need you now Heal the wounds - bloody deep I have to stop Ignite! To the Mountains Quote
cuni djeko Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ima li opet neki novi koncert u blizini, propustio sam jedan prošle godine? Usput, Forhekset je pjesma napravljena taman da je nekome pjevaš, a želiš da izgleda kao da mu psuješ sve po spisku, jebena stvar... Quote
Angelystor Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Roadrunner Records has set a May 30 European release date for a new limited-edition EP from Norwegian black metallers SATYRICON, entitled "My Skin Is Cold". The CD will feature a brand new song (the title cut) plus various live tracks recorded during the "Now, Diabolical" touring cycle. snimak iz marta, sa Inferno festivala: http://www.youtube.com/watch?v=CbXiysPajsk mene se pesma svidja! Posebno black srednji deo Quote
oʞɾoƃ Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Ovo će biti preorderovano instant Pesma je keva! Quote
-Mare Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Ја сам био између полуголог лика, иза две готерке, и поред са леве стране неких олд скул блекера са спајковима и свом пропратном опремом, други трећи ред, а облак прашине јесте био зајебан, пљувао сам црну пљувачку два дана после тога. Ja bio u drugom redu, odma' pored spuki lika sa cilindrom na glavi. Nisam video nista od njega prvih 2min, a onda je car presao iza jer su ga neprestano gazili... Skejterke ne mogu da mi se oporave od te prasincine ni dan danas. Ali, vredelo je. Quote
Josif Visarionovič Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 ja bio malo dalje od sutke i guzve da bi mogao na miru da snimam. Quote
oʞɾoƃ Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Kad vidim ovaj live snimak, odmah mi naviru sećanja... Biće oni opet ovde, ako ne ove, onda iduće godine Quote
Josif Visarionovič Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Ko je bese svirao pre njih?Jbt nikako ne mogu da se setim imena,znam samo da im je distorzija bila jaka u pm.Stajao sam 50 metara od stejdza i mozak mi je probilo.Bio je May Result valjda,pa posle ti likovi i onda Satyricon?ILi sam pobrkao redosled Quote
oʞɾoƃ Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 (edited) Joj oni smoreni Mađari su bili... Kako se zvaše... EDIT: Setih se, Tesstimony. Edited April 16, 2008 by Gojko Quote
Josif Visarionovič Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Nisam bio siguran,mene devojka ubedjivala u nesto deseto. Quote
oʞɾoƃ Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Sad gledam neke fotke sa Inferno festivala (odakle je i pesma) i izgleda da je Satyr opet nešto radio sa kosom... Quote
Josif Visarionovič Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Zalizao se kao Ihsahn na Wackenu 2006 Quote
oʞɾoƃ Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 I ja to pomislih, ali reko' šta znam... Quote
kuruz Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 К'о Кристијано на једној утакмици, ужас. Quote
Josif Visarionovič Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Kopira Ihsahna ali jedan je bog. Satyr se mnogo krivi na koncertima to sam izvalio,ima neke trip pokrete.Mada ne Exitu mi je bio gotivan jer se nije unakazio lancima i ostalim sranjima,ko May Result,baklje picke materine,zapali stejdz i ode sve u kurac Quote
Маузер Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Jes da sam novi ovde ali Satyricon bukvalno slusam od pelena. I svaki njihov album je remek delo na svoj nacin. Niko nije imao muda da uradi ono sto su oni uradili sa VOLCANO i NOW DIABOLICAL. Oni su to uradili prema instituciji koja se zove SATYRICON. I ne, Satyr ne kopira Ihsahina. Suvise je ponosan da bi tako nesto uradio. Fura svoj stil i to je to. I jedan od najvecih umetnika. Samo poslusajte STORM i sve ce vam biti jasno A sto se tice likova koji seru o prodavanju i tim stvarim Quote
Recommended Posts