Svart Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 E sad stvarno, necu vise da cekam Oce li se pojaviti Quote
oʞɾoƃ Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Haha, hoćemo EP za dž, i još se ljutimo što ga nema Quote
Svart Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Haha, hoćemo EP za dž, i još se ljutimo što ga nema Pa da I ne samo to ocemo i album za dz Quote
oʞɾoƃ Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ne verujem, ovo je rekord 21. veka u curenju albuma. Quote
Angelystor Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ne bash, ja npr. Dark Empire novi josh ne mogu da nadjem, a pre mesec dana izashao Quote
Josif Visarionovič Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 ja sam se tako ubio za ceremonial castings,bash je dosta proslo,par meseci,ni na jebenim blogovima nije bilo Quote
oʞɾoƃ Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ma kapiram ja to sve, ali ovo je jebeni Satyricon, ne neki UG bend. Quote
Lunar Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Ova pesam Black Lava , me je veoma zainteresovala , sa kog je to albuma? Recite pa da dowujem . Quote
Lunar Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Hvala , evo dowuje se, nadam se da je album dobar. Inace moze neko da kaze koju rechenicu o ovom albumu i koje su dobre pesme sa njega. Quote
Josif Visarionovič Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Meni su odatle sve pesme dobre,a album je mozda i najbolji od celog opusa. Fuel For Hatred,Possessed,Repined Bastard Nation Mental Mercury je po meni malo bledja ali sve u svemu albumcina Quote
oʞɾoƃ Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 (edited) Volcano je čudan album, ne znam koliko će ti se svideti ako je to prvo što slušaš od Satyricona. Hitovi su bez sumnje Fuel For Hatred i Repined Bastard Nation, Black Lava za ljude širih vidika Moja preporuka za Satyricon početnika je definitivno Now, Diabolical, a potom Rebel Extravaganza. Kome se to svidi, može i ostalo da poskida. Edited June 3, 2008 by Gojko Quote
Josif Visarionovič Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 uh kakvo je gazenje bilo kad je krenula fuel for hatred letos ali definitivno vrhunac veceri Mother North,svi u glas...Imam snimljeno al evo vec godinu dana nikako da se namolim da okacim na net Quote
oʞɾoƃ Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Kad se setim, počeli svi da PEVAJU Neko se posle prokenjao "nisu vam ovo Gardijani" Quote
Josif Visarionovič Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 al zato kakva se prasina digla iz prvih redova jebote ostetis disajne organe Quote
Svart Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 To je bilo jedino sto je valjalo prosle godine na EXITu.. Ocu opet ... Quote
oʞɾoƃ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 (edited) Falim te Satano: http://rapidshare.com/files/119752806/Saty...iaportal.ru.rar EDIT: Ne rade fajlovi, kupljeni su preko iTunes-a pa se ne mogu otključati. Edited June 4, 2008 by Gojko Quote
Svart Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ne bash, ja npr. Dark Empire novi josh ne mogu da nadjem, a pre mesec dana izashao evo ti novi Dark Empire http://rapidshare.com/files/119997183/2008...al.ru.part1.rar http://rapidshare.com/files/119997409/2008...al.ru.part2.rar Quote
oʞɾoƃ Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 SATYRICON Frontman: 'The New Album Isn't Just Another Album, It's A Milestone' - June 4, 2008 Norwegian black metallers SATYRICON held a press conference earlier today (June 4) prior to their headlining show at Sweden Rock Festival in Sölvesborg. "We just got back fron Los Angeles where we've finishing tracking the drums [for the new SATYRICON studio album]", revealed frontman Satyr. "I'm going back to L.A. to do the guitars and will finish the album on August 2. The album wll be released on November 3." He added, "The new album isn't just another album, it's a milestone. It's epic and still the choruses are catchy. Some of the songs are really long." Satyr also revealed that a musician "celebrity" visited the band at Sound City studios in Van Nuys, California, where METALLICA recently recorded its forthcoming album. "Daron Malakian, who was the main songwriter in SYSTEM OF A DOWN, came down one night and we did a song together in just a few hours, which is very unusual for us," Satyr said. "I don't think the song will appear on the album; we'll most likely use it as a bonus track." Satyre, jebaću ti kevu ako lažeš Ako pod "dugim pesmama" podrazumeva stvari a la To The Mountains, majko mila, biće razvaljivanja. Quote
oʞɾoƃ Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Stigao mi EP Toliko je prelepo pakovanje da sam ga 10 minuta razgledao Najjači je izgled samog vinila, neka prljavo-siva i nekoliko nijansi koje se razlivaju... Moraću da vadim gramofon iz ormara. Anyway, pošto niko drugi to jebeno nije uradio, uploadovaću ja u narednih par sati EP. Quote
Grobodan Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Bas to htedoh da ti kazem, hehe. Pa kakva je muzika drkosu? Jebalo te pakovanje. Quote
oʞɾoƃ Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 (edited) Totalno u maniru Volcano, što je i logično, jer su tada sve pesme i napisane Ova Mother North live je nešto prejebeno. Edited June 5, 2008 by Gojko Quote
Recommended Posts