Jump to content

Satyricon

Teodosije

Recommended Posts

Ау брате!!!

Мислим, шта овај лик ради, човече?

Шта покушава да буде - Роб Халфорд?

Нешто још горе?

Мада, иако је местимично пренаглашен до смешног - спот ми се свиђа!

Има супер флешева - оно у тунелу, са сенком, је јако моћно као и касније, са крилима.

Он јесте џанки, Сатир и то се већ види и на лицу и то је ... Јбг.

И да, делује да је Фрост у никад бољој форми, делује тако брз, тако добар, са толико простора у свирању, да ...

Он може шта хоће.

Кул, ево, гледам га поново.

Meni se spot svidja.Uziveo se covek u ulogu,ali kao osoba koju je ponela energija sopstvene muzike a ne neki rituali 'zao sam i sad cu da vam jebem kevu,mrs na spavanje'

Napokon je skinuo corpse paint i osisao se,doduse nije neki lepotan ali se vidi da je frajer,ima neku harizmu i stil.

S obzirom da se vecina bm spotova svodi na isti kurac ovo je pun pogodak,i ako album ne daje mnogo toga spot je sigurno ostao van sablona kakvim se danas gomila bendova koristi

Edited by Josif Visarionovič

Frost je zaista dobar bubnjar, zesci lik! Dobar mu klip na youtube, a kladim se da je onaj komentar za Koliasa ostavio Sisus :) Fin sport inace, shimnkerski black metal..

Nego, doba Neronovo se i dalje slusa. Mocan album, bas me cude ovolike negativne kritike. Mozda je od Volcana postalo tr00 pljuvati na Satyricon, pa se sad neki priklanjaju tom trendu. Jer stvarno ne kapiram zasto se ovaj album tako olako naziva losim, promasajem, katastrofom, podmetacem i sl. Nije mozda catchy kao neke pjesme sa Now diabolical, ali sa druge strane mislim da je ovdje veca paznja posvecena sveukupnoj koncepciji albuma i balansu izmedju pjesama. Ko je volio prethodni, voljece i ovaj. Na kraju nije ni bitno toliko

Uh vidite moje shmeksi nove anochare, Ray Ban mi je platio lepu sumu da se u njima glupirma na spotu. Ocajan je bre spot . Satyr pravi neke retardirane girmase , a vidi se da je on "zvezda" ovogo benda jel je on u 80% ovog spota. Jasha mu je mnogo dobra.

Koji komentar?

Ne znam sto se toliko palite? Jeste tacan i precizan, ali ono nije nista komplikovano, niti brzo.

Mi smo ljudi neuki, socijala.. ali mnogo se trudimo.

Jebi ga, Frost je ipak ime u black metal vodama. Meni licno je najbolji Hellhammer, ali to je vec tema za drugu diskusiju.