gavrosaurus Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ау брате!!! Мислим, шта овај лик ради, човече? Шта покушава да буде - Роб Халфорд? Нешто још горе? Мада, иако је местимично пренаглашен до смешног - спот ми се свиђа! Има супер флешева - оно у тунелу, са сенком, је јако моћно као и касније, са крилима. Он јесте џанки, Сатир и то се већ види и на лицу и то је ... Јбг. И да, делује да је Фрост у никад бољој форми, делује тако брз, тако добар, са толико простора у свирању, да ... Он може шта хоће. Кул, ево, гледам га поново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 (edited) Meni se spot svidja.Uziveo se covek u ulogu,ali kao osoba koju je ponela energija sopstvene muzike a ne neki rituali 'zao sam i sad cu da vam jebem kevu,mrs na spavanje' Napokon je skinuo corpse paint i osisao se,doduse nije neki lepotan ali se vidi da je frajer,ima neku harizmu i stil. S obzirom da se vecina bm spotova svodi na isti kurac ovo je pun pogodak,i ako album ne daje mnogo toga spot je sigurno ostao van sablona kakvim se danas gomila bendova koristi Edited November 11, 2008 by Josif Visarionovič Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Опа, још један који је пао на његов шарм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Realno ispao je faca u ovom spotu,mnogo bolja varijanta nego da sa kilom farbe trci po stenama dok ne iscasi clanak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Treba da vidite booklet novog albuma, ustvari moze i promo fotke na spejsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Nije loš spot al imao je potencijala da bude mnogo bolji jer je pesma mnogo dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Samo da je gluma bila malo manje izveštačena... Ali kad vidim Frosta, jedva čekam idući album 1349 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 satir fura neki zeldi zonfa u spotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Frost je zaista dobar bubnjar, zesci lik! Dobar mu klip na youtube, a kladim se da je onaj komentar za Koliasa ostavio Sisus Fin sport inace, shimnkerski black metal.. Nego, doba Neronovo se i dalje slusa. Mocan album, bas me cude ovolike negativne kritike. Mozda je od Volcana postalo tr00 pljuvati na Satyricon, pa se sad neki priklanjaju tom trendu. Jer stvarno ne kapiram zasto se ovaj album tako olako naziva losim, promasajem, katastrofom, podmetacem i sl. Nije mozda catchy kao neke pjesme sa Now diabolical, ali sa druge strane mislim da je ovdje veca paznja posvecena sveukupnoj koncepciji albuma i balansu izmedju pjesama. Ko je volio prethodni, voljece i ovaj. Na kraju nije ni bitno toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ali kad vidim Frosta, jedva čekam idući album 1349 Taj rad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Ko je volio prethodni, voljece i ovaj. Upravo to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Dobar je onaj deo spota sa Frostom i ostalima a Satyr sve vise lici na ove iz Chrome Divisiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Mora da ga puno bolio vrat od onolikog cimanja na spotu. Inace, potpuno su nam slicne naochare za sunce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Uh vidite moje shmeksi nove anochare, Ray Ban mi je platio lepu sumu da se u njima glupirma na spotu. Ocajan je bre spot . Satyr pravi neke retardirane girmase , a vidi se da je on "zvezda" ovogo benda jel je on u 80% ovog spota. Jasha mu je mnogo dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Frost je zaista dobar bubnjar, zesci lik! Dobar mu klip na youtube, a kladim se da je onaj komentar za Koliasa ostavio Sisus Koji komentar? Ne znam sto se toliko palite? Jeste tacan i precizan, ali ono nije nista komplikovano, niti brzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Kako je Satyr gej jbt strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Koji komentar? Ne znam sto se toliko palite? Jeste tacan i precizan, ali ono nije nista komplikovano, niti brzo. Mi smo ljudi neuki, socijala.. ali mnogo se trudimo. Jebi ga, Frost je ipak ime u black metal vodama. Meni licno je najbolji Hellhammer, ali to je vec tema za drugu diskusiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Nisam ja ni rekao da Frost nije ime, odlicno on pegla, ali zna se ko je ubio Meduzu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Baš sam razmišljao o tome i došao do zaključka da je krajnje nebitno ko je bolji Uvek ću radije slušati 1349 nego Mayhem ili Nile, pa prema tome, šta me briga da li je Hellhammer/Kollias bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 You are a special little boy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Kako volim ove njegove iznenadne pedobear komentare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 11, 2008 Report Share Posted November 11, 2008 Zato će da dobije sliku Rotting Christa sad kad stigne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Nesto si nervozan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Who wants a biddy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 ОК, имали смо змију, сад имамо врану, следеће је гарант веверица! From The Dark Norwegian Woods - The TrVe Norwegian Black Squirrel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts