Black desire Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Једино ми се не свиђа што се Сатир ошишао. Боље му стоји дуга коса. И што неко написа, подсећа на Халфорда. Хехе! Kakve to veze ima sa muzikom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Ruku na srce, Satyricon dosta polaže na imidž, tako da se može reći da je i to bitno. Ne za sam album, naravno, ali scenski nastup i to svakako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Nosi odelo na nastupima sada. Kao Tony Montana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYX 218 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Mnogo mi ovo vuce ka emo fazonu... Previse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Ma kako da ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Mnogo mi ovo vuce ka emo fazonu... Previse... Nigdje ema na vidiku ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Meni se licno novi album mnogo dopao. Nisam vest u opisivanju muzike, i toga sta me je toliko odusevilo kod albuma, (a i da jesam, neko bi me ispravio, rekao mi da serem i da nemam pojma ), tako da cu komentare u vezi toga zadrzati za sebe. Ni meni se ne svidja sto se osisao, slepac, al' valjda zna sta radi... Edited November 22, 2008 by black donkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Mnogo mi ovo vuce ka emo fazonu... Previse... Presjeci vene, nek istoci do kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Nije emo, ali album uopste nije po mom ukusu... dao sam mu neko vreme ali nije se primio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 nisi ga dovoljno zalivao.meni se wolfpack konstantno vrti u autu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morana.. Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Satyricon..Ranije kad god sam izgovarala ime ovog benda,izgovarala sam ga sa poshtovanjem.Ranije je Satyricon bio true black metal bend,chija je muzika bila hladna,divlja,sirova..Danas ime ove ogavshtine od benda ni ne izgovaram,a ako bash moram,to je izgovoreno sa neopisivim gadjenjem i prezirom.Sve shto black metal ne treba da bude,to je novi Satyricon.Sve ono shto stoji iza black metala,Satyricon je ukaljao...Sad im je corpse paint marketinshki trik,pretvaraju black metal u neko ruzhichasto,mekano,emo ***nje,a ranije su bili osnivachi jednog pravca koji svakim danom sve vishe odlazi u zaborav zahvaljujutji novom Satyricon-u,Dimmu Borgir-u i ostalim prodanim dushama.Chak mogu retji da me je i Dark Throne razocharao pomalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) Kao zagriženi Satyricon fan mogu slobodno da kažem da je The Shadowthrone smešan u poređenju sa remek delom kakvo je recimo Rebel Extravaganza. Mislim da je mnogo bitnije da li je album dobar od toga da li je true black metal. Ali nije to svima podjednako lako da skontaju, jbg. A ako misliš da Darkthrone radi to što radi zbog para, onda zaista ne znam šta da ti kažem Edited November 23, 2008 by Gojko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Znao sam da ovo nece proci bez Gojkovog komentara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Satyricon..Ranije kad god sam izgovarala ime ovog benda,izgovarala sam ga sa poshtovanjem.Ranije je Satyricon bio true black metal bend,chija je muzika bila hladna,divlja,sirova..Danas ime ove ogavshtine od benda ni ne izgovaram,a ako bash moram,to je izgovoreno sa neopisivim gadjenjem i prezirom.Sve shto black metal ne treba da bude,to je novi Satyricon.Sve ono shto stoji iza black metala,Satyricon je ukaljao...Sad im je corpse paint marketinshki trik,pretvaraju black metal u neko ruzhichasto,mekano,emo ***nje,a ranije su bili osnivachi jednog pravca koji svakim danom sve vishe odlazi u zaborav zahvaljujutji novom Satyricon-u,Dimmu Borgir-u i ostalim prodanim dushama.Chak mogu retji da me je i Dark Throne razocharao pomalo... I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju.Svaki Satyricon album je remek delo na svoju ruku. Samo zato sto se ne oblace u celik i led ne mora da znaci da je izgubljena draz za black metalom. A to da je Satyricon ukaljao sve ono shto stoji iza black metala, nebih da komentarisem. Kada je Satyricon pravio muziku, ostali bendovi su trcali po grobljima i izigravali mudonje tako sto su skrnavili grobove. I realno ne razumem zasto ljudi dolaze ovde da se poseru. Ako ti se ne svidja bend imas temu o Pasenogu pa idi tamo. A Darkthroneovi novi albumi staju rame uz rame sa BINS. A to sto Fenriz i Culto traze za potpisivanje slika i cdova pare, to je druga stvar. Nisam nikog zeleo da uvredim ali pljuvati takvu velicinu je strasno nisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Znao sam da ovo nece proci bez Gojkovog komentara Da li je išta na ovoj temi prošlo bez mog komentara od 2006. naovamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Kao zagriženi Satyricon fan mogu slobodno da kažem da je The Shadowthrone smešan u poređenju sa remek delom kakvo je recimo Rebel Extravaganza. Svaki album Satirikona je smesan u poredjenju sa Rebelom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Dobro, ti i ja smo već na akademskom nivou rasprave, ovo su neke osnovne stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Satyricon..Ranije kad god sam izgovarala ime ovog benda,izgovarala sam ga sa poshtovanjem.Ranije je Satyricon bio true black metal bend,chija je muzika bila hladna,divlja,sirova..Danas ime ove ogavshtine od benda ni ne izgovaram,a ako bash moram,to je izgovoreno sa neopisivim gadjenjem i prezirom.Sve shto black metal ne treba da bude,to je novi Satyricon.Sve ono shto stoji iza black metala,Satyricon je ukaljao...Sad im je corpse paint marketinshki trik,pretvaraju black metal u neko ruzhichasto,mekano,emo ***nje,a ranije su bili osnivachi jednog pravca koji svakim danom sve vishe odlazi u zaborav zahvaljujutji novom Satyricon-u,Dimmu Borgir-u i ostalim prodanim dushama.Chak mogu retji da me je i Dark Throne razocharao pomalo... samo ti ne seri molim te.izjasnjavas se kao ATEISTO PAGAN,ne razgovaras sa drugarom zato sto se osisao na kratko.ti si bogom dana da kazes sta je black metal. napravi ti bolje,a ne da sedis u toj selendri u da seres jer ti mama i tata placaju net dok ti na koncert wataina ides sa 3 kile farbe na licu misleci da pola beograda drka na tvoje sare ispod ociju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Najeba se ti njoj keve Josife! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 samo ti ne seri molim te.izjasnjavas se kao ATEISTO PAGAN,ne razgovaras sa drugarom zato sto se osisao na kratko.ti si bogom dana da kazes sta je black metal. napravi ti bolje,a ne da sedis u toj selendri u da seres jer ti mama i tata placaju net dok ti na koncert wataina ides sa 3 kile farbe na licu misleci da pola beograda drka na tvoje sare ispod ociju. Dakle ovi Vrščani definitivno ne štede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Ma oni su zajebani,ne treba se kaciti sa njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Ova skroz levo seks simbol srpske black scene. СЛАВА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 HAHA! Ovo me podseti na onaj klip HAIL SATAN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 samo ti ne seri molim te.izjasnjavas se kao ATEISTO PAGAN,ne razgovaras sa drugarom zato sto se osisao na kratko.ti si bogom dana da kazes sta je black metal. napravi ti bolje,a ne da sedis u toj selendri u da seres jer ti mama i tata placaju net dok ti na koncert wataina ides sa 3 kile farbe na licu misleci da pola beograda drka na tvoje sare ispod ociju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Zato volim ovaj forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts