botorius Posted January 23, 2004 Report Share Posted January 23, 2004 neki lik ima dobar spisak divixa ne zanm tacno nic mislim da sam ga nasao na muzicarima poslacu ti na pp ima ima i with in dvd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Neshto sam preslushavala At sixies and sevens i ipak mi malo vishe lichi na Tristaniu,Ok,nije totalno kao Tristania ali mi nije jasno zashto ti ljudi koji prave projekte van svog matichnig benda i dalje sviraju prilichno slichnu muziku k'o u tom matichnom bendu .....inache simpatichan albumcic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Mozda zato sto su napustili tj. izbaceni iz maticnog benda . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Neshto sam preslushavala At sixies and sevens i ipak mi malo vishe lichi na Tristaniu,Ok,nije totalno kao Tristania ali mi nije jasno zashto ti ljudi koji prave projekte van svog matichnig benda i dalje sviraju prilichno slichnu muziku k'o u tom matichnom bendu .....inache simpatichan albumcic ma, potpuno se slazem sa ovom konstatacijom a: 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botorius Posted February 19, 2004 Report Share Posted February 19, 2004 pa ipak je on bio glavni kompozitor i tekstopisac Tristanie nije ni cudo sto lice(mada po meni World i At 6 su totalno drugaciji) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted February 21, 2004 Report Share Posted February 21, 2004 Imam CD vecj duzhe vreme i kupila sam ga samo zato shto sam chula da je Tristania-in projekat. Nikada nisam bila posebno odushevljena, niti sam ga dobro preslushala... Sad cju da ga pustim, da obnovim gradivo a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted February 23, 2004 Report Share Posted February 23, 2004 Obavezno preslusaj vise puta taj album a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botorius Posted February 24, 2004 Report Share Posted February 24, 2004 e vec ga odavno skinuo djole cekam da mi stigne kuci cujem da je odlican slusao sam jednu pesmu ok je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Zna li neko gde se moze nabaviti original???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Pitaj Eternal Flame-a, mislim da preko njega mozes nabaviti od Sirenia-e ruske originale, verovatno i sa bonusima a:, a i jeftini su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Skidam ih Kazom...Ovo sto sam skinuo je mnogo mekse od Tristanie... Ako je i ostalo tako bice to veliko razocarenje...steta..mnogo sam ocekivao-malo dobio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted March 24, 2004 Report Share Posted March 24, 2004 Novi album je odlican bolji i tvrdji od prethodnog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Sad sam bas preslusavao oba albuma i moram primetiti da je Morten odlican aranzer pesama (i horovi, i violine, i elektronika, i klavir - sve je na mestu), ali mu fali nesto da bi sve to bilo fenomenalno. Sve je lepo, ali nema varnicu genijalnosti. Poprilicno sam razocaran nakon svih uzdizanja u nebesa koja sam cuo za njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted April 10, 2004 Report Share Posted April 10, 2004 Jedna rech: prebudzeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevouredSoul Posted April 11, 2004 Report Share Posted April 11, 2004 Mislim da ovde fale neki postovi... Elem, ko je slushao drugi album? Kakav je u poredjenju sa prvim? Je l' isti zhenski vokal? Prichajteeeee! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luciette Posted April 14, 2004 Report Share Posted April 14, 2004 hm... Sirenia ni u kom slucaju nije kopija Tristanie. Mislim da je zvuk dosta moderniji, sto je nekima bolje, ali meni recimo ne. Morten Veland ce kao izvodjac definitivno bolje proci sa ovim bendom, tako da... Neka mu je sa srecom!!!!!!!!!!!!!! postoji li osoba koja moze da mi nabavi novi album??????? : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampiria Gothica Posted May 13, 2004 Report Share Posted May 13, 2004 ja imam original,digipack,ali sam iz hrvatske.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diva Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Zna li neko rechi onih delova koje peva hor?Posebno me zanima Lethargica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Mother Earth i Enter (within Temptaion) i At sices and Sevens od Sirenia su tri najperfektnija albuma koja sam u zivotu cuo. Cista perfekcija. Prelepo. nemam reci da opisem kolko mi se svidja. Ima drug original at sixes i ne svidja mu se. ja ga teram da mi proda ali nece da mu da njegov brat (kupio ga u grckoj). pi**a jedna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Zna li neko rechi onih delova koje peva hor?Posebno me zanima Lethargica. ma i ja to trazim. nigde nema a pola pesme je hor. kako sam se zajebo sto nisam narucio oba albuma iz EMPa kad sam porucivao stvari!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Diva Posted June 2, 2004 Report Share Posted June 2, 2004 Nadala sam se da ima u "knjizici" na originalnom disku...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GothicWraith Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 nema. i da znas da mi je malo cudno za jedne dve pesme, ne mogu da se setim koje, nisu bas iste reci u bookletu i one sto pevaju. ja mislim da je 'on the vain' i jos neka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted June 28, 2004 Report Share Posted June 28, 2004 Neko rece da je Sirenia prebudzena... E pa ovako, licno mislim da je Tristania mnogo utrpanija, nabudzenija i neinventivnija. U zvuku Sirenia-e svaki element ima svoje mesto, i nema neartikulisanih, usiljenih trpanja svega zivoga (i nezan zenski vokal, i growl, i previse bucne gitare istovremeno), sto iritira moje uvo (to je npr. slucaj sa The Sins Of Thy Beloved- na toj temi vec izrazih svoje misljenje). Dakle- Tristania i Sirenia su dva razlicita sveta. Moj glas ide ovima drugima, jer su mnogo harmonicniji, dinamicniji i interesantniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luciette Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Ja sam nabavila i novi album. Jeeeeej!!! Fantasticno i svakako ocekivano za ovakav bend. Stvarno po mom ukusu. Nesto mi se vrti po glavi pesma ''save me from muself'' koja nekako odudara od ostalih pesama sa albuma. Ko moze da nabavi, nek uziva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 da, Save me from myself odudara od ostatka albuma i meni se isto jako svidja album je super zatvoren sa Seven sirens.... nisam ni ocekivao neku preteranu promenu sa novim albumom (ne znam ni koliko je to moguce sa ovakvim bendovima), i tacno je tako i ispalo - ni odusevio ni razocarao At sixes je ipak malo bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts