Teodosije Posted April 19, 2003 Report Share Posted April 19, 2003 Znam, ovo nije Black Metal, ali ako na ovom forumu moze da se nadje Venom, valjda je moguce odvojiti malo paznje i ovom oldschool thrash bendu koji je postavio neke osnove u Black, Death i Doom metalu (mada nema veze sa doom-om ali istina je). Ovo je bend cija muzika nije nista posebno sto se inovacija tice, Tom G. Warrior je jednostavno prateci svoje instinkte pravio muziku, i slusanje ovog benda mene poprilicno opusta. Ako nista drugo, Euronymous (Satan da mu dusu prosti) je kao malo dete slusao ovaj bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravendark Posted April 19, 2003 Report Share Posted April 19, 2003 Ceo black metal pokret iz Norveske ih je slusao.Imam 3 najvaznija albuma-Morbid Tales,To Mega Therion i Into The Pandemonium.Od svih pesama najdraza mi je Sorrows Of The Moon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodosije Posted April 19, 2003 Author Report Share Posted April 19, 2003 Ej, nemam Into the Pandemonium, ali imam sve ostale. Moze li zamena za Vanity/Nemesis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted April 19, 2003 Report Share Posted April 19, 2003 Predator, kako to da ti jos uvek nisi postovao na ovoj temi?? 8O (interna sala ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted April 19, 2003 Report Share Posted April 19, 2003 Eto ideje. Ovako...za Celtic Frost cu reci da sam odushevljen sa prva tri albuma. Ostatak mi ne pasuje. Jednstavno kultni bend...a od pesama Jewel Throne definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted April 20, 2003 Report Share Posted April 20, 2003 samo prva 3 albuma a ostalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi Burekdzija Posted April 21, 2003 Report Share Posted April 21, 2003 Eto ideje. Ovako...za Celtic Frost cu reci da sam odushevljen sa prva tri albuma. Ostatak mi ne pasuje. Jednstavno kultni bend...a od pesama Jewel Throne definitivno. DA u pravu si dobar izbor!!!!!!!! a: a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 Pa chekajte shta su...black ili thrash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted July 7, 2003 Report Share Posted July 7, 2003 gothic thrash, svi albumi valjaju, ljudi voleli da eksperimentisu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted August 7, 2003 Report Share Posted August 7, 2003 Primetila sam da su Celtic Frost omiljeni bend chlanova Theriona, MDB i Katatonije i u to ime sam nabavila To mega Therion ......malo sam se razocharala kad sam provalila koliko rani radovi Theriona liche na njih , u stvari , bash su ih iskopirali :| ,ali %$&*bi ga....uglavnom , svidjaju mi se ovil likovi , bash im je zdrava muzika , mislim, meni je ovo neki death al' ajde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
postman Posted August 9, 2003 Report Share Posted August 9, 2003 Celtic Frost...Band moje mladosti...Nekad sam imao sve originalne ploce ... Donosio mi ih Steva Pergament iz Minhena...Voleo bih opet da nabavim na mp3-ju... A sto se tice toga sta sviraju? Pa zar je to tako vazno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crnobog Posted September 12, 2003 Report Share Posted September 12, 2003 Celtic Frost su bogovi.Izaci ce im novi album ove ili slijedece godine nakon dugog razdoblja kada uopce nisu svirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 Ljudi samo album "Morbid Tales" ima neke veze sa blackom...tj.nesto kao bathory na prvom albumu,ali thrash-erije od toga Ostali albumi su PURE THRASH! a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted December 1, 2003 Report Share Posted December 1, 2003 Chist Black Metal!Morbid Tales/Emperor's Return i To Mega Therion su dragoceni.Ovaj band je prvobitno bio HellHammer pa su nastavili da rade slicnu muziku pod drugim imenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cryfemal Posted January 9, 2004 Report Share Posted January 9, 2004 Mada vise postujem i volim HELLHAMMER, bend o kome je ovde rec je svakako vredan i znaci mi mnogo. Slava CELTIC FROST! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Tema je vracena i ociscena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted February 12, 2004 Report Share Posted February 12, 2004 slusao sam samo obradu Mayhema - Ghoul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nymbus Posted February 14, 2004 Report Share Posted February 14, 2004 u sustini su dobri ali oni su stari death metal a ne black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Znam, ovo nije Black Metal, ali ako na ovom forumu moze da se nadje Venom, valjda je moguce odvojiti malo paznje i ovom oldschool thrash bendu koji je postavio neke osnove u Black, Death i Doom metalu (mada nema veze sa doom-om ali istina je). Ovo je bend cija muzika nije nista posebno sto se inovacija tice, Tom G. Warrior je jednostavno prateci svoje instinkte pravio muziku, i slusanje ovog benda mene poprilicno opusta. Ako nista drugo, Euronymous (Satan da mu dusu prosti) je kao malo dete slusao ovaj bend. Ima veze sa doomom, pogotovo "Cold Lake" koga vi blekeri ne možete da svarite... Ne može se ni izmeriti koliko su uticali na Cathedral, Anathemu, MDB... Uopšte, posle Slayera, najuticajniji bend iz osamdesetih na ceo savremeni metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Josh jednom da kazhem da je Celtic Frost Black Metal i da mu je mesto na ovom forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Nekako i razumem da se Venom stavi na black forum zbog ideologije ili sta vec. Ali Celtic Frost!!! U je slusao ih je Euronymous, stavljajte ih na black. Stavite onda i Motorhead I kakve ima veze sto su uticali na black metal ? I Misfits i gomila punk i hc bendova je uticala na thrash i sta, treba da ih svrstavamo u thrash ? Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thabbas Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 U shto me zabole shto ih je slushao Euronymous!Bash su zbog toga BM .Inache momci imate li vi neke argumente da kazhete mislim da mi objasnite zashto je Thrash mozda me i ubedite.Ako me pak ne ubedite ja cu vam lepo objasniti zashto je BM.Sada me mrzi jer sam vec jednom objashnjavao na Thrash temi.Ali rekoh ako su vam argumenti shuplji fino cu vam objasniti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Torture Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Pazi: Thrash metal cine pre svega rifovi. Celtic Frost imaju thrash rifove i thrash metal vokal. Go figure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Tema o ovom bendu koja se nalazi na Thrash forumu je zamrla, a kako ovaj bend vuce Black Metal korene i jedan je od najuticajnijih na sve bendove BM zanra, ima puno pravo da se nadje ovde, zato ne smarajte i raspravljajte o bendu da ne bi brisao postove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agarth Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Pazi: Thrash metal cine pre svega rifovi. Celtic Frost imaju thrash rifove i thrash metal vokal. Go figure. Ako thrash čine samo rifovi, onda je i Cathedral ultra thrash! Mislim da na Celtic Frost treba da se gleda kao bend van žanrova, koji je uticao na razvoj ostalih: black-a, doom-a i death-a. Da, i definitivno imaju barem 30% blacka kod sebe u ranoj fazi... U svakom slučaju, mnogo više nego stari Venom ili Mercyful Fate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts