Lou Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Kada je najavio Eparistera Daimones, bio je u pravu sa opisom. Sada, kada je ponovo najavio nešto drugačije, a po semplovima ništa nije drugačije, to je blago razočarenje. Naravno, imamo samo nagađanja dok ne izađe album. Quote
HeLLsarma Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Slusaj,ako ti po dva singla i 30 sekundi sempla zakljucis o albumu kao celini,pre nego sto isti izadje,onda ti svaka cast. Jel vi to uvek namerno pesimisticno za svaki slucaj da album ispadne sranje? Ma ljudi Talvi je car,njemu se vecina muzike svidi jer nadje nesto sto uziva,mane ima svaki album,male ili velike,al jbg sad. 2 Quote
Talvi Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 nije baš da se meni većina muzike svidi, nego sam na osnovu dosadašnjih iskustava naučio da se ne oseravam previše po onome što mi se ne svidi odmah jer nikad ne znam da li će me kasnije povratno opičiti i svideti mi se kad malo "sazri", tako sam recimo Evangelion zgotivio posle dobrih godinu dana i sad ga obožavam Quote
HeLLsarma Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Pa upravo. I meni se nije Immolation zadnji svideo posle prvih nekoliko slusanja,pustio sam ga da ostoji,i sada mi je skroz dobar album,ne kao prosli album i ep,ali opet dobro izdanje. Quote
Lou Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 To o "sazrevanju" je najčešće stvar kao sa krš pop pesmom koja ti uđe u uši, pa se istripuješ da je dobra. Ne kažem za ovaj primer, nego uopšte. Ako treba da slušaš album godinu dana da bi ti se svideo, samo si se naterao da ti se svidi. Quote
HeLLsarma Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Sto to mora da znaci,mozda samo nije covek uvideo na pocetku da tu ima nesto sto ga je sad odusevilo. Quote
Talvi Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 ne, nego prosto čim čuješ album ne možeš imati skroz objektivnu predstavu o njemu baš zato što imaš određena očekivanja, pozitivna ili negativna, naročito ako se radi o bendu kojeg dosta gotiviš, a sa protokom vremena stekneš malo objektivniju sliku stvari. to je bar moje gledište, ako je nečije drugačije - svaka čast, ali ne vidim čemu to ubeđivanje mene da se ja ubeđujem, znam valjda šta mi se sviđa ili ne, nije da pored silne druge muzike imam razloga da se teram da nešto volim evo opet, poslednja dva Amorphisa i dalje ne mogu da svarim iako bih to voleo više od svega ali šta ćeš, idemo dalje. Quote
BLAGOJE Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 meni nije jasno sto koji kurac kad je vec taj isti bend izbacio album na istu/slicnu foru i bolji je nekoliko klasa iko gubi vrijeme presusavajuci novi? Quote
Talvi Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 naravno da hoću. zato što se ukusi razlikuju i ono što je bolje tebi ne mora biti bolje i drugima. Quote
BLAGOJE Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 pricam kad i ti konstatujes da je spin of tog albuma,ne kad ti je otkrovenje zivota a nekom drugom genericko govno. Quote
Talvi Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 pa šta ako je spin of? to ni na koji način ne podrazumeva pad kvaliteta, samo se mnogo ljudi smori usled te reciklaže pa im i album ostavi slabiji utisak Quote
Џрк Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Pa upravo. I meni se nije Immolation zadnji svideo posle prvih nekoliko slusanja,pustio sam ga da ostoji,i sada mi je skroz dobar album,ne kao prosli album i ep,ali opet dobro izdanje. Slazem se. Ja sam prvo isto mislio da je zadnji Immolation album krs, ali onda sam sacekao par meseci da odlezi i pustio, kad ono jos veci krs. Nije bas Illud krs, no opet. Cekanje se isplati. 2 Quote
[Nocturno] Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Slazem se. Ja sam prvo isto mislio da je zadnji Immolation album krs, ali onda sam sacekao par meseci da odlezi i pustio, kad ono jos veci krs. Nije bas Illud krs, no opet. Cekanje se isplati. :D :D :D Quote
HeLLsarma Posted March 14, 2014 Report Posted March 14, 2014 Sta reci,svaka ima cast. Okrobe,uzivaj. 1 1 Quote
SkullKrusheR Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 http://nocturnemagazine.net/vesti/5580/celtic-frost-odbili-140-hiljada-dolara-da-se-ujedine-za-wacken Quote
Јарослав Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 evo singl i ovako: http://rusfolder.com/40123704 Quote
Grobodan Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Imao sam priliku da čujem novi album i mogu mirne duše reći da je Tom zajebao i Monotheist i prvi Triptykon. Mislite da preterujem? Videćete. Monstrum od izdanja. 1 Quote
Recommended Posts