Talvi Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 aj i to da čujem, meni je Monotheist nešto najbolje što je on ikad uradio Quote
Grobodan Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 meni je Monotheist nešto najbolje što je on ikad uradio Lakše malo Quote
Talvi Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 a jbg, mogu da lažem da mi je Morbid Tales ili To Mega nešto najbolje zbog kulta ali šta ću, taj mi najbolje leži od svega Quote
HeLLsarma Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Meni je Eparistera definitivno kruna njegovog rada. Quote
Kumodraski Vo Posted March 26, 2014 Report Posted March 26, 2014 Imao sam priliku da čujem novi album i mogu mirne duše reći da je Tom zajebao i Monotheist i prvi Triptykon. Mislite da preterujem? Videćete. Monstrum od izdanja. A koliko volis Monotheist? Mislim tesko mi je da poverujem da je bolji od njega. Quote
BLAGOJE Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 i ja se slazem da je ovaj singl najbolje od druge reinkarnacije CF-a djuture sa tryptikonom,ali ipak rana faza je rana faza Quote
Lou Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Nisam očekivao ovakvo zakivanje, verovatno Toma još od prva dva albuma nije snimio nešto nalik "Breathing", pa još kad je krenula solaža... Druga stvar je već standardnija, kao stvar sa Eparistera Daimones, ali uz pokoji novi fazon. Quote
Talvi Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 http://www.mediaboom.org/406719-triptykon-melana-chasmata-2014.html Quote
Kumodraski Vo Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Album unistava u prvih nekoliko pesama a posle u drugom delu polako opada kvalitet.. Dobar je ali daleko od toga da je bolji od Monotheista. Svejedno ovde ce biti slavljen kao album godine i sl.. 1 Quote
HeLLsarma Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Medju albumima godine ce biti sigurno. Rame uz rame sa Eparisterom,ista je formula,a opet ima nekih novih momenata. Auroae me iznenadila,odlicna pesma,Altar Of Deceit je bas teskas. Jedino sto Black Snow nije kao Synagoga Satanae i The Prolonging,sto se tice tih epskih pesama. Waiting fino zavrsava album. Uzivace se u ovome dugo,dugo,dugo. Nadam se da ce i EP koji su najavili za nekoliko meseci. Quote
Лука Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Jeste da izgleda kao prava goth tetka ali da ume da ubode to jeste. Meni najupečatljivije kako se ti matorani koji su ostali negde beskompromisni i nisu ušli u štancovanje uvek popišaju po svima na svakih 4,5 godina. 1 Quote
HeLLsarma Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Dobitna formula. Kao Gorguts sto je prosle godine uradio. Quote
Berliner Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Jeste da izgleda kao prava goth tetka ali da ume da ubode to jeste. Meni najupečatljivije kako se ti matorani koji su ostali negde beskompromisni i nisu ušli u štancovanje uvek popišaju po svima na svakih 4,5 godina. ja znam zasto. zato sto su originalniji. on je poceo od jednostavnog stila koji je sam izmislio i onda je razradjivao godinama ideje da bi dobio ovaj kompleksan i mocan zaokruzen autentican zvuk. a ne kao kad neko napravi bend 2001-e i odmah se ukalupi u neki takav-takav-i-takav metal i mora da robuje tome da bi zadrzao publiku. Quote
Лука Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 da, da, taj neki Gorguts/Carcass fazon. Kao da su izašli samo jednom nogom iz kriogene komore i dominacija. Quote
Berliner Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 i onda se nadju pojedini da kazu da originalnost nije bitna u metalu Quote
Talvi Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 uzmite i Santuru u tu računicu, on nije matorac a mislim da su na prošlom dve pesme bile skroz njegove muzički Quote
Лука Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 (edited) mada realno ništa čovek nije uradio ako nema Tryptikon ceger da mu se slaže sa Behemoth crocsima za na pijac: offtopic Oće li mi neko reći na Enslaved temi čemu onaj obruč služi. Ajmo metalci. Edited April 5, 2014 by Лука 1 Quote
HeLLsarma Posted April 5, 2014 Report Posted April 5, 2014 Ja mislim da je sama ekipa savrsena,Norman je opasan bubnjar,Vanja bas udara po basu,a da ne pricamo o Santuri. Kakve vokale ima lik,da se najezis. U Boleskine House onaj njegov deo lezi savrseno. Quote
Koroviev Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Ima tu opasnih stvari. Nije Monotheist, ali nije daleko. 1 Quote
VoivodBG Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 (edited) novi album mogu opisati samo ovim sjajnim gifom iz Tim And Eric-a. edit: Malo me razocarao Toma zbog tog paketa. Isprva je srao da ljudi ne trebaju da podrze skuplji paket, ali cim se dogovorio sa izdavacima oko procenta, sve je sjajno bajno. Edited April 6, 2014 by VoivodBG Quote
oʞɾoƃ Posted April 7, 2014 Report Posted April 7, 2014 Nije se radilo o ceni, već o tome kako paket izgleda i kakva je prezentacija. Century Media mu je tražila da redizajnira sve po svojoj volji, i onda je dao Fischer seal of approval. Quote
Recommended Posts