BLAGOJE Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 talvi,aj probaj po svojim kriptama da nadjes are you morbid? knjigu u .pdf formatu,gugl neceda saradjuje. Quote
Grobodan Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Current TRIPTYKON and former HELLHAMMER/CELTIC FROST singer/guitarist Tom Gabriel Fischer is selling two unique "phallus sculptures" which were created for "display purposes only." Kakav debil Quote
SkullKrusheR Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 zaboravio je da doda "korishcene samo par puta". Quote
BLAGOJE Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 ko jebe to,daj turneju nedje blizu. Quote
Grobodan Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Danas mi Hellhammer / CF worship day, surfam arhivama da vidim da nisam propustio nešto i naletim na ovo: http://www.metal-archives.com/albums/Celtic_Frost/Prototype/287926 Jeste slušali? Smeće. Quote
Grobodan Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 Sve ti je jasno. Toma nije trebao da postoji od 1988 do 2006 (sa časnim izuzetkom Vanity / Nemesis). Quote
Lou Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Ništa od pomenutog nisam slušao, izgleda da je to dobra stvar. Quote
Grobodan Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Nađoh još jedan: http://www.metal-archives.com/albums/Celtic_Frost/Nemesis_of_Power/285992 Isto smor. Možeš informativno poslušati, za više i nećeš imati volje. A ja ne znam šta je Ain radio...? Quote
BLAGOJE Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 90 posto vremena nagovarao tosju da prate svaki trend koji bi se pojavio,uz to krao lovu dje je stigao. Quote
Grobodan Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 A dobro, u to se ne bih upuštao, ja sam mislio da ciljaš na neke projekte. Btw juče i danas pičim kroz diskografiju i nalazim iznova toliko momenata koji su izrodli čitave žanrove npr onaj brzi rif iz Visual aggression totalni Mayhem, Dawn of mediggo je čist stari Therion, a u masi pesama sa Pandemoniuma se može naći stara Anathema pr Mesmerized - Silent enigma vokali do koske. Quote
BLAGOJE Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 dje,uvijek ti je ain bio poslovni sef benda,tosja je vazda bio prezauzet ogledalom.jedino koliko znam su i ain i tosja nesto petljali oko coroner-a,tad kad je thrash bio glavni fazon. sto se tice h/cf i stvaranje pravaca i podpravaca,koliko 'oces.npr,debi album foo fighters-a ti je isto pandemonium worship,samo da se malo zagrebe po povrsini.a da ne pricamo za metal.ponajveci ripoff koji mi sad pada na pamet je DSO,iako ce sad gojko da skoci za vrat. Quote
Grobodan Posted May 25, 2011 Report Posted May 25, 2011 Deathspell omega? To vala ikad nisam primetio, kako misliš? Quote
Recommended Posts