RNA Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Па, у складу са омотом новог албума, који је преовлађујуће жуто-наранџаст. Quote
Angelystor Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Radujem se Delirious u Bulgarji jednako koliko i Kreatoru..a i ovih dana slusham dosta Made For The Violent Age..carevi bre. RAGERS ELITE! Quote
DragonHeart Posted December 12, 2006 Author Report Posted December 12, 2006 Obozavam ovaj bend, a pazi ti, niko da pise o njima, osim par ljudi Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Radujem se Delirious u Bulgarji jednako koliko i Kreatoru..a i ovih dana slusham dosta Made For The Violent Age..carevi bre. RAGERS ELITE! Kad niste bili na koncertu u Beogradu sa Desasterom! Jedan od mojih omiljenih koncerata! Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Uopste mi nije jasno zasto meni to kazes..mislim da sam mali milion puta rekao kak je to bilo do jaja vece, i da sam i ja prisustvovao dogadjaju! A ko mi ne veruje..trk na Deliriousov sajt, pa nek me nadje na galeriji Inache..moram malko da se preispitam sto se tice ove godine..ali jos uvek ostajem pri tome da je Violent Age thrash album godine Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Ah, izvinjavam se, stekao sam utisak da nisi bio. Onda nista vise ne moram da dodam. Mada, nije mi "Designed..." bolji od novog Tankarda. Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 @RNA: Htio si reci "Made For The Violent Age"... Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Pobrkao sam naslove... "Designed..." - "Made...", slicni glagoli. Quote
Angelystor Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 (edited) Ah, izvinjavam se, stekao sam utisak da nisi bio. Onda nista vise ne moram da dodam. Mada, nije mi "Designed..." bolji od novog Tankarda. Ja se radovah da gledam opet Delirious u Bulgariji zato sto znam da su sanse da ih opet gledam u Srbiji mizerne. I ovaj jedini put su dosli kao predgrupa Desasteru..inace ne znam dal bi bili pozvani heh. Ali bilo bi fino ako bi se opet udruzili tako sa nekim zakon bendom za turneju...npr. Dew Scented+Delirious uhhh Edited December 13, 2006 by Angelistor Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Da nisu isli sa Desasterom, tesko da bi ih doveli ovde. Ali, to ti je sudbina takvih bendova. Quote
DragonHeart Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Jedan od mojih skorasnjih predloga Legacy Promotion-u je bio da dovedu Delirious Quote
RNA Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 E, trt, na njima bi zaradili znas koliko para. Jedino sa nekim drugim vecim bendom, moramo se pomiriti s tom cinjenicom. Quote
DragonHeart Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 Svjestan sam toga, ali sam cisto htio da malo probudim ljude koji su potpuno zaboravili na neke undreground bendove... Quote
RNA Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Hm, nisam siguran da je Frubi uopste bio na svirci gde su oni nastupali. Quote
Angelystor Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Hm..mislim da jeste...njegov brat bio pored mene u prvoga reda. Quote
DragonHeart Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 Da, cini mi se da mi je rekao kako je bio na tom koncertu... Quote
RNA Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Valjda im nece trebati jos 4 godine da izdaju sledeci album, kao i onim lenstinama Fatal E.mbrace Quote
Guest 10 dinara Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Zajebano bi bilo kad bi pevac odlucio da se baci u publiku... Quote
RNA Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 S obzirom da izgleda kao kugla, verovatno bi se otkotrljao... Naravno, podrazumeva se da ga niko ne uhvati. Quote
Guest 10 dinara Posted December 29, 2006 Report Posted December 29, 2006 Jos bolji trip.da se svi razbeze i ostane jedan mucenik da ga hvata Ne znam kako se zove taj lik,ja sam njih slusao samo jednom uzivo u SKC-u kad su svirali sa Desaster-om i lik stvarno jebe kevu.Secam se da je nesto bio sjeban mikrofon ali lik peva za medalju.. Quote
RNA Posted December 30, 2006 Report Posted December 30, 2006 Ime mu je Markus Bednarek, a nadimak mu je Beti. Kad sam u intervjuu, pre nekih 4-5 godina pitao gitaristu Aleksa zasto ga zovu zenskim nadimkom, on se samo nasmejao i rekao: "Valjda zato sto ima sise." Quote
DragonHeart Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 Definitivno Thrash Metal album godine! Quote
Thrashformers Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Jedan od boljih mladjih bendova...a pevach je najveca jebena skupina sala koju sam ikada video... Quote
RNA Posted February 19, 2007 Report Posted February 19, 2007 Ali ubedljivo najveca, cak iako nije mnogo visok. mada, lik jebe kevu kako peva, pogotovo uzivo, samo da MALO smrsa. Quote
Recommended Posts