Марија П : Posted August 6, 2003 Report Posted August 6, 2003 Imaju dobrih pesama tipa "My Immortal" ... ne dopada mi se mnogo pesma "Bring Me To Life" ono repovanje unishtava pesmu.. album je totalno O.k Quote
Baal Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Evo sada mi je stigao Fallen i mogu reci prijatno sam iznenadjen...Nije loshe.... Quote
Kakashi Posted August 31, 2003 Author Report Posted August 31, 2003 Zar niko nije video spot za Going Under? Quote
Angele Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Najbolje je to sto ovde koji god forum otvoris - stoji tema o Evanescence. Ono uzivo (Bring me to life) je mnogo lose otpevano... al' su joj nabudzili glas na albumu... :roll: Quote
Council A Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Meni se, recimo, dopala i akusticna verzija Bring Me to life, u stvari, bilo koja bez onog repovanja je dobra. :roll: Nisam bas primetila da joj je glas toliko los?? Cini mi se ok? Ali, opet, to sam samo jednom videla na Metropolisu, tako da... Inace, sa Fallen-a mi se svidjaju Going Under, Whisper, My immortal, My last breath...ali, istina je, kad se slusa ceo album, zvuci dosta jednolicno. Nisam videla spot za Going Under, ali sam cula o cemu se radi? Ha ha. Quote
Sentinel Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Btw... "Tourniquet" je fantasticna pesmica... Quote
Dushan S Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Ako bi se pravilo neko uporedjenje sa nama ovde:( u kontestu da je rock muzika nastala iz americkih narodnih pravaca blues i country) Bruce Springstin = Mitar Miric strejt narodnjaci Bon Jovi = Aca Lukas 8O mix narodno/ostrije (samo da blondie ne vidi ovo) Evanescence = Bilo koje izdanje City Records znaci mix narodnjaci + ostrije +g itare + elektronika + klinci djuskaju na to Nije to lose, riba je interesantna (mada dosadna posle vise slusanja), pesme nisu lose, ali su formulaicne do zla boga, dve spore pateticne pesme sa klavirom zvuce kao da su iz "pokahontas" crtaca. Marketinski su uboli u centar, i napravili materijal koji je interesantan kako za ljude koji slusaju rock/heavy tako i za prosecnog potrosaca u USA. Bolje da njih kupuje omladina tamo, nego Britny Spears ili jos neku vecu glupost. Oni bar imaju dozu emotivnosti i iskrenosti u onome sto rade. Quote
Chlan 787 Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 Zaista nisu losi.Dosta sam ih slusala u zadnje vreme, ali, ipak, nemaju onu "dubinu"... Quote
DevouredSoul Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 Nisu loshi, ali su provaljeni odavno... imam Fallen vecj dosta dugo, uzela sam ga chim sam chula Bring Me To Life.... Dok nisam saznala ko su, bila sam ubedjena da su ljudi iz Lacune Coil poludeli :roll: Najvishe mi se svidja pesma 'Hello', 'Imaginary', 'My Last Breath' i 'My Immortal' ostale su bzvz.... nekako, sve su na isti kalup... A sigurna sam da je Lacuna uticala na njih i to dosta. Shto se njenog izgleda tiche... ne svidja mi se. Ima prelepe ochi i to je sve. Debela je i ruzhna... jbg, me mozhe sve da ima Gledala sam neke live slike sa koncerata na kojima je bila obuchena kao Avril.... totalno antipatichno... :roll: Quote
Nestvarna Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Ja mogu samo da kazem da je dobra komercijala ali nisam nista posebno impresonirana.Muzika za sve. Quote
tovar Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 1. riba je slatka slonica. znaci nije ruzna, samo je debela. 2. ne svidja mi se gitarski deo na onome sto sam cuo, a to je par pesama po randomu skinuto sa kazaa. suvise nu metalerski 3. ona je jedino sto valja u celom bandu, uz naravno klavirski deo koji ne znam ko radi, a ne sumnjam da imaju krajnje neiskrene koncerte sa gomilom matrica. 4. svi sem nje izgledaju ogavno. gori su sto se toga tice i od onih pedera iz rasmusa. 5. dushanova analogija je sasvim ok. samo jedna dopuna, finska narodna muzika dosta lici na country i blues. ko god je slusao "the agents" to zna. njihova "ceca" je tarja. ili ona moze da prodje kao city records. 6. sve i da su hteli ne bi mogli da budu iskreni i opstanu u americi. to tako ne ide. hail retkim jos uvek iskrenim facama u americi! to se svodi na LAM, DT, Kamelot, Type 0 i The Last Dance. podsetite me ako sam nekog zaboravio. 7. evanescence je manje gothic cak i od madone (frozen) i kylie i cave-a (where the wild roses grow) i otpr. jednako gothic kao novkovic i severina. 8. dark rock? sta je to? dva poslednja albuma anatheme, mozda malo end of green? definisite dark rock, i po cemu se razlikuje od goth rocka. Quote
Dragana Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 Meni se bas svidjaju... Mozda je to zbog vokala , ali mozda i zato sto je muzika stvarno dobra Quote
MEGGY Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 ma odvratno smorna mjuza!!! iritira me zenski vokal...cichi suvuse...brrr...sva sam se najezila! ma britney spears bolje peva! Quote
Machka Naopachka Posted November 23, 2003 Report Posted November 23, 2003 meni su evanescene ok skroz - prijatni su +riba super izgleda u onom spotu ... gde se vere po zgradi shta vec. Quote
Kakashi Posted November 24, 2003 Author Report Posted November 24, 2003 Hm, gitara kao ima neki nu trip, tj. ponegde svira na "nu nacin", ali melodije su rock. (Povodom onog sto neko rece da je Evanescence cist nu.) Quote
Марија П : Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Sad se na vivi stalno vrti spot za My Immortal ... naravno za najbolju pesmu ide i najbolji spot Quote
Sentinel Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Napustio ih je jedan gitarista. URAAAAAAAAAAAA! Slonica kaze da joj je zao!! Quote
Марија П : Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Napustio ih je jedan gitarista. URAAAAAAAAAAAA!Slonica kaze da joj je zao!! KOji, koji gitarista??? Quote
Kakashi Posted November 30, 2003 Author Report Posted November 30, 2003 Evo ih u Overdrive-u. Ubijte me ako ona nije pijana (ili nesto drugo ). Ne znam kako mozes da ocekujes da strava peva kad se onoliko bacaka . Quote
Sentinel Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Napustio ih je jedan gitarista. URAAAAAAAAAAAA!Slonica kaze da joj je zao!! KOji, koji gitarista??? Lead guitar kako su rekli, verovatno ona debela kaubojska svinja... Quote
Kakashi Posted November 30, 2003 Author Report Posted November 30, 2003 Spot je genijalan! Jel' neko provalio da ona lezi na fici ? Quote
Kakashi Posted December 3, 2003 Author Report Posted December 3, 2003 Jeste, fica je a: . I izgleda da niko nije napustio bend, nego turneju. Pogodili ste ko je u pitanju . Quote
Dragon Lord Posted December 20, 2003 Report Posted December 20, 2003 promasila si forum curo, rock i hard rock? nebitno, devojka ima stvarno lep glas , album Origin mi se mogu reci cak i svidja,dosta klavira, industrijal fore cak, a ovaj novi , komercijala? Quote
michelle Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Bend godine po izboru citalaca Hupera Quote
Dark Princess Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 ma bend je super.Amy peva fenomenelno........stari album razbija...novi isto tako samo malo vise komercijala ali nije lose....My Immortal mi se jako svidja,jako lepa pesma....i Hello.....ma super su a: Quote
Recommended Posts