Miki92 Posted June 15, 2017 Report Posted June 15, 2017 Obozavam ih! Da budem precizniji obozavam Amy Lee. Mogu da pricaju sta god ruzno o njoj. Devojka ima Bozanstven glas. Jedan od najmocnijih vokala 21 veka. Mogu je slusati svaki dan, po ceo dan, bez da mi dosadi. Inace meni su njihov drugi i treci album mnogo bolji od Fallena. Tu imaju dosta mocnije i zrelije pesme. Ne mogu docekati da izadje njihov najnoviji album. Quote
Miki92 Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 Obozavam ih! Da budem precizan, obozavam Amy Lee. Mogu svi da pljuju po njoj, zena ima tako mocan glas. Mozda i najmocniji zenski vokal 21 veka. Svaki dan slusam sve njihove pesme po ceo dan. Kao teska droga. Inace meni su njihov drugi i treci album dosta bolji od Fallena. Pesme su im tu dosta zrelije i mocnije. Ne mogu da docekam izlazak, njihovog novog albuma. Quote
Miki92 Posted June 29, 2017 Report Posted June 29, 2017 Zna li neko kad izlazi njihov novi album? Znam da ce se taj album zvati Synthesis, ali ne znam kad tacno izlazi. Quote
Sreta Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 On 1/10/2020 at 2:38 PM, Sreta said: Sranjcuga. 1 Quote
Recommended Posts