-Mare Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Blagojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Quote
Grobodan Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Ooo, neka vam je sa srećom, al+jmo utiske što pre 1 Quote
Amphitritê Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Uuuhhhh.... za sada, Waruun, najjača. (čekaj, da se oporavim). 1 Quote
Novaliis Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 (edited) Waruun ubija. Ceo album je tako dobar da sam se najezio.. a odslusao sam ga samo jednom za sada. Edit: Evo moram sad da izdvojim i Giants.. wow koja stvar. Edited September 18, 2010 by Novaliis 2 1 Quote
truliandedzombileš! Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 kakav album! morao sam malo da oladim glavu posle prvog slušanja. nije zdravo kolko me je razvalilo. waruun, night sight, lightening, giants... Quote
Grobodan Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Sad kad je iscureo album, da vam kažem da je još jedna osoba imala link, a nije se sumnjalo na njega - Gojko Quote
Talvi Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Ponekad pomislim da je tačna ona teorija kako je u svetu muzike manje-više sve već odsvirano i da je, koja god nova melodija ili rif da nastane, neko nekad negde to već odsvirao. Ali onda čujem nešto ovakvo i skontam da neke stvari ipak još niko nikad nije odsvirao, 100%. Odakle , iz koje kosmičke rupe, ovi ljudi crpe svu ovu muziku pa da kroz jednu pesmu izmenjaju 1000 sjajnih ideja - nikad mi neće biti jasno. I, što je najjače, meni se čini da oni ovako mogu još 1000 albuma da izdaju. Ja volim ovaj bend. Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Sad kad je iscureo album, da vam kažem da je još jedna osoba imala link, a nije se sumnjalo na njega - Gojko I ne samo to, nego sam ga ja prvi i provalio, ako se dobro sećam. Quote
-Mare Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 (edited) Sad kad je iscureo album, da vam kažem da je još jedna osoba imala link, a nije se sumnjalo na njega - Gojko Gojko je bar mudro cutao. Album je odlican - morace ovo detaljno da se preslusa, sad kad uzmem nove sluske. Edited September 18, 2010 by -Mare Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 HVALA PICKE Sad kad je iscureo album, da vam kažem da je još jedna osoba imala link, a nije se sumnjalo na njega - Gojko znao sam ja da on ima kao i vi ostali iz hipster novinarske ekipe,samo isto ste ti i talvi zgodniji za prozivanje. Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 ovako ovlas na prvu koherentan album u picku materinu,malo se na zadnja dva trazila formula balansa progresije i rifovanja,mislim da su naboli perfektnu ravnotezu.sto se tice harmonija,melodija,ono sto pisase talvi i druzina,nema potrebe da se i ja izdrkavam tu sad,bendcina pa to ti je. album iziskuje apsolutnu paznju koji dan,javljam se posle temeljne degustacije. stvarno zajebana godina,ako izadje novi thorns ( ) moje srce nece izdrzati. Quote
Lou Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 E kurac će izaći Thorns, čekam i ja već dve godine. Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2010 Report Posted September 18, 2010 Javlja mi se januar/februar 2011. Quote
oʞɾoƃ Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Prsten? Ne bakćem se ja tim primitivnim sranjima. Ja gledam u pasulj. Onaj tamnocrveni, satanistički. Quote
BLAGOJE Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 gosja: sta je to satyr bulaznio? Quote
oʞɾoƃ Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 On je pričao koliko se sećam pre jedno 3-4 meseca u nekom intervjuu kako album treba da izađe za nekoliko meseci i da je gotov. Ovo za 2011. je samo moje nagađanje. Quote
BLAGOJE Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 zero tolerance magazin?to je bajato masu,ako ne i jace od pola godine.ali nema veze,ja se jos nadam. Quote
Recommended Posts