KRANG Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 meni je ISA najbolji.. mada mi je trebalo skoro mesec dana da svarim album.. al da jebe keve, jebe Quote
Kent Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Isa mi je za nijansu losiji, samo zbog toga sto nije odmakao od BTL-a. Verovatno je objketivno Isa kvalitetniji, ali BTL me je lupio po chelenki samo tako i to se ne zaboravlja Quote
KRANG Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 thou hast spoken ye words of wisdom sir. BTL je bio udarac u potiljak masnom satarom Quote
Fiery Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Pfff... Kanda niko ne ceni Mardraum Quote
BLAGOJE Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 sta se tripujete? a Frost,Vikinligr veldi,eld? sta vam je,ljudi? Quote
Fiery Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Bloodhemn, Vikingligr, Eld, pa onda Frost. Ali prvo Mardraum, sto se mene tice. Quote
Grobodan Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Isa je fantastican album,bre!Meni mnogo bolji od BTL...Veliko iznenadjenje za mene,posto sam cuo da je album krsh,ali...slusace se ovo dosta. Quote
Grobodan Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Enslaved dobili Norveski Gremi. Vala,totalno zasluzeno,ako mene pitate. Quote
Goxy Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 ima ja album dugo,dugo,i jos ga nisam slusao,a vidim da necu jos duuugo slusati Quote
Denethor Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Dobar je ISa ali mnog je to progresivno za mene, nemam zivaca. Quote
Lotus eater Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 ko je bio na bubnjevima u bendu izmedju 1997 i 2003 ?? Quote
In Fiction Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Dobar je ISa ali mnog je to progresivno za mene, nemam zivaca. Šta li je tek Prometheus od džEmperora za tebe? Quote
KRANG Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 pa ne znam.. kakvi ti živci za ovo trebaju? album je jebeno remek delo Quote
Fiery Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Ne videh da se spominje Monumension. Ima li kogod i kako zvuci? Quote
Ashton Butcher Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 ako su pre below the lights slusali king crimson i genesis, pre monumension su to bili the doors i deep purple. a klasicni momenti kao i uvek: immortal, metallica... (ne kazem da skidaju immortal vec da su mi najslicniji bend black enslavedu). Quote
The Watchtower Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Za koju je pesmu spot ??? Jel imaju oni uopshte sajt ishao sam na 2 i ni na jednom ih nema (neshto levona ti sajtovima). Ocu da skinem spot ... Quote
Valkyra Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 ko je bio na bubnjevima u bendu izmedju 1997 i 2003 ?? Dirge Rep mislim? Iako je po meni Harald bio mnogo bolji, no njihov se stil galzbe dosta promenio od pocetka devedesetih do sada. Ipak su tada bili deca, a sada su vec pravi glazbenici. Gledala sam ih live, dvaputa u zivotu, i moram priznati da je Grutle na pozornici prava zverka, ostvaruje jako dobar kontak s publikom a i inace je draga osoba spremna za pricu s fanovima. No Isa je posve drukciji album, iako nije los, ali drukciji. Publika ga nikako nije mogal prihvatiti na koncertu. No eto taj album ne umanjuje njihovu velicinu, zar ne? Quote
Denethor Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Meni je ISA svarljiviji od Below the Lights, a što se tiče onoga da su sada mnogo zreliji muzicari, ja mislim da su kao deca pravili mnogo bolju muziku Quote
Valkyra Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Meni je ISA svarljiviji od Below the Lights, a što se tiče onoga da su sada mnogo zreliji muzicari, ja mislim da su kao deca pravili mnogo bolju muziku Ivar i Grutle su imali 13 i 17 godina kad su počeli da sviraju. A deca mogu da sviraju samo dobru muziku ako je njihova muzika namenjena deci Nesto ako decja evrovizija Quote
Denethor Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Tebi su prva 4 albuma Enslaved-a za decu. Quote
Valkyra Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Tebi su prva 4 albuma Enslaved-a za decu. Pa kad deca na njima sviraju Quote
Denethor Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Ali su bogami jedni od boljih bm albuma napravljenih. Quote
Valkyra Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Ali su bogami jedni od boljih bm albuma napravljenih. Oduvek sam mnogo volela decju glazbu Quote
Denethor Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Ok, ako ti tako kažeš. Mada... ja mislim da deca Quote
Recommended Posts