Valkyra Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Ok, ako ti tako kažeš. Mada... ja mislim da deca pa naravno pedofilija rules Ivar je imao 13 godina kada je prvi put zasvirao u Enslavedu. U međuvremenu se iz deteta razvio u medžeda Quote
dark_lilith Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 pa dobro nemojmo preterivati! Nisi ni ti toliko matora! (usput respect teshko je naici na devojku tvojih godina koja se jos uvek razume u neshto od ove vrste muzike!) Quote
Valkyra Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 pa dobro nemojmo preterivati! Nisi ni ti toliko matora! (usput respect teshko je naici na devojku tvojih godina koja se jos uvek razume u neshto od ove vrste muzike!) Pa kad ovoliko dugo slušaš to kao ja, i već si sve vidio, postane dosadno... Ali na koncertu od Enslaveda nikad nije dosadno! Trebala bi otići ako ti se pruži prilika! Barem da vidiš Ivara Quote
Baja Car Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Barem da vidiš Ivara Верујем да је прелеп.... Quote
Valkyra Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Верујем да је прелеп.... Jest, pravi norveški međžed Quote
dark_lilith Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 On izgleda kao gremlin! Premda nisu loshi ti norvezani ( bolje reci jedan ) Quote
Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 On izgleda kao gremlin! Premda nisu loshi ti norvezani ( bolje reci jedan ) A koji se to tebi sviđa dete drago, možda ga poznam? Quote
dark_lilith Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Nisam ni ja toliko mala! Poznajem ga ja to je najbitnije! Quote
Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Nisam ni ja toliko mala! Poznajem ga ja to je najbitnije! Da nije Nag iz Tsjudera možda? Quote
dark_lilith Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Da nije Nag iz Tsjudera možda? Nije ali upoznala sam njega prelepo stvorenje! Cak vishe od prelepog! Ovaj je stariji! Quote
Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Nije ali upoznala sam njega prelepo stvorenje! Cak vishe od prelepog! Ovaj je stariji! Kažem ti dok ne upoznaš Ivara, nečeš znat šta je medžed Ajde ajde, reci nam, podeli svoju strast s nama Quote
dark_lilith Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ne smem neko ce me ubiti! pa dobro nije bas za bacanje Quote
Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Pa normalno da nije! Jest da ima trbušćić(imala sam ih čast videti sve polugole u backstageu), ali je dobar, pravi drvoseča Quote
dark_lilith Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ti Norvezani samo jurcaju goli po backstageu! Mora da im je to u krvi! Quote
Valkyra Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 ti Norvezani samo jurcaju goli po backstageu! Mora da im je to u krvi! Eto, Grutle mi je otkrio tajnu. Njima je u biti jako vruće jer su navikli na hladnoću Quote
Svarogvas Mažuranić Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Isa je dobra, taman progresivna kolko treba. Nego, dođu nama tu u umjereno toplu kišnu svirat i što bi im bilo neko vruće. Ko da sad neki naš bend ode svirat u Zimbabve. Jel bio tko u Zagrebu 12.03.? Quote
Valkyra Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 Isa je dobra, taman progresivna kolko treba. Nego, dođu nama tu u umjereno toplu kišnu svirat i što bi im bilo neko vruće. Ko da sad neki naš bend ode svirat u Zimbabve. Jel bio tko u Zagrebu 12.03.? Ja sam bila u Nemačkoj na čak dva koncerta te turneje. Zagreb je koliko znam bio pri kraju turneje, pa su već bili umorni čini se Quote
Buddha Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Below The Lights je najbolji, IMHO iskopao sam cd i nisam ga slusao godinu dana minimum.. ni jedan black metal album ustvari dugo dugo vremena.. below the lights je verovatno jedan od najboljih bm albuma ikad, ili barem najbolji u post-2000 eri Quote
Denethor Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Pa Below Tha Lights bas i nije neki black, ali da je odlichan to stoji. Quote
kuruz Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Haha,malopre listam REX iz decembra i vidim da je Isa dobio 2...recenzent je kreten... Quote
Fiery Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Hajde prepisi neke detalje, ako te ne mrzi. Quote
kuruz Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Novi napor Norvezhana da opstanu na sceni ne odushevljava me nimalo.Snimljen je novi,ovoga puta zaista nevazhan album pod nazivom "Isa" a ono shto je kroz njega pokushano da se prikazhe je nishta drugo do neka vrsta modernog,nazovi "extremnog" metala.Od sveg onog chime su se nekada ponosili sad ispada ogromna besmislenost. 4/10 Luka Govednik Moja greshka,ocena nije dva. Strashno.Chovek je skroz tr00 bleker. 1 Quote
Face Of Melinda Posted August 28, 2005 Report Posted August 28, 2005 Nije da su mi se na prvu loptu dopali, ali posle nekog vremena kada sam odgledala njihov koncert na dvd-u prosto sam se apsolutno, sasvim... odusevila Quote
Recommended Posts