Grobodan Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Ljudi,bez rasprave,Hordanes Land je zakon!U ravni sa starim Emperorom. Ivar je u to vreme imao manje od 18 godina.Eeeee..... Quote
Denethor Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Ma bre svi do bloodhemna yakljucno sa njim su zakon. Quote
Lord Aggronor Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Ivar je NAJBOLjI klavijaturista u blacku! Pogledajte samo kakve instrumentale pravi! Do blodhemna bili su najbolji viking BLACK metal band a sada su najbolji viking metal band!!!!! Danas sam listajuci nesto na netu otkrio da su nastali po nagovoru Demonaza iz immortala kome su se svidele Ivarove ideje! Quote
Žderač Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 (edited) Šteta što je takav krele sve to pokrenuo. Ali sumnjam, to je sve zbog publiciteta (sa Demonazove strane, ne Ajvarove) Edited May 12, 2004 by Žderač Quote
Guest 10 dinara Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Enslaved sam poceo da slusam pre nekih 6-7 meseci i ubrzo su mi postali jedan od omiljenih bandova. Frost mi je najjaci album pa ond Eld i VV Da li neko slusao Yiggdrasil(split sa Satyricon-om) Quote
Denethor Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Slusao sam ja i odlicni su i satyricon i enslaved. Quote
Fiery Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Meni se taj Frost nesto i ne dopada, nema atmosferu ostalih albuma. Niko ne hvali Vikingligr Veldi, a album je odlican... Quote
Lord Aggronor Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Najbolji album je Eld!! Vikinglir veldi nisam preslusao! Kakav je? Frost je sjajan album mada omot i nije neki! Kazes nema atmosferu ostalih albuma- bolje reci ostali albumi nemaju njegovu atmosferu!!!!!!!!!!! Quote
Fiery Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Razlike u ukusima. Vidis (to me inspirisao tvoj avatar), ni Battles in the North od Immortala po meni nema atmosferu drugih albuma... Vikinglir je odlican, oldschool black, moglo bi se reci atmosferican u stilu Darkthrone-a (posto je po meni Darkthrone bas atmosferican black, a ne energican). Jednostavan i efektan, stvarno vrh Quote
Žderač Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Frost je sjajan album mada omot i nije neki! Kazes nema atmosferu ostalih albuma- bolje reci ostali albumi nemaju njegovu atmosferu!!!!!!!!!!! Haha!!! Abzolutno se slažem!!! Quote
Vintersorg Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 (edited) ISA (retail-prodajna) ne promo verzija na netu!!! Edited October 19, 2004 by Vintersorg Quote
BodyRemover Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 naravno! exelente uradak! bolji od below the lights. hateri ce opet mrzeti ovaj bend. glupi su. najbolji bend koji zanr ima da ponudi momentalno. verovatno ce tako i ostati gledajuci na prethodna tri albuma (ukljucujuci isa). zanima me kakve kritike kupi? poz Quote
Fiery Posted October 23, 2004 Report Posted October 23, 2004 Pih, hocu da cujem. Kao i prethodni. Od tih "post-black" imam samo Mardraum. Quote
Black Dahlia Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 naravno! exelente uradak! bolji od below the lights. hateri ce opet mrzeti ovaj bend. glupi su. najbolji bend koji zanr ima da ponudi momentalno. verovatno ce tako i ostati gledajuci na prethodna tri albuma (ukljucujuci isa). zanima me kakve kritike kupi? poz Mrzi me da raspravljam o ranim radovima. Delim misljenje po pitanju kvaliteta novijih albuma, ali Enslaved vise nisu Black, vec neka avangardna varijanta ekstremnog Metala. U svakom slucaju - Below The Lights&Isa kidaju. Kritike su po Svedskoj solidne od onih za koje se ocekuju da budu sirokogrudni. Quote
Predator Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Nije los Below the Lights, nije u rangu starijih abnormalno dobrih albuma al' onda kad pomislim malo njih jeste. Quote
KRANG Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 sad sam uzeo ISA.. nije loše.. mada nisam dovoljno preslušao.. komentar uskoro Quote
KRANG Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 užasno dobar album, šta više da kažem.. nemate vi pojma Quote
Denethor Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Cuo sam da su snimili i spot za jednu pesmu sa ISA-e. Jel gledo neko. Quote
Kent Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Odlican je Isa, ali nije kao Below The Lights, jer je on bio korakcina u odnosu na Monumension i manifest progresije u ekstremnom. Sada smo na novoosvojenoj teritoriji i podrobnije je ispitujemo, uzivamo, divimo se, ali nismo sokirani kao pre. Serem k`o vo. Respect za najprogresivniju grupu u ekstremnom metalu! Quote
Kent Posted November 22, 2004 Report Posted November 22, 2004 Opeth je bio progresivan do....StillLifea... mozda i Blackwater Park donekle... Quote
Denethor Posted January 3, 2005 Report Posted January 3, 2005 Shto se tice albuma ISA, nije losh, dosta cudan..nekako, vrlo tezak albuma za moje usi mada dobar, nema veze sa starim enslavedom naravno ali ipak... uzasno cudna muzika. Moracu jos da slusham da bi bio objektivniji. Quote
BodyRemover Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 http://www.digitalmetal.com/Enslaved/ensla...dlelightusa.wmv ja jos nisam gledao. skinucu subotu-nedelju. poz Quote
Fiery Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Nije los Isa, al Mardraum mi je ipak bolji. Below the Lights jos ne cuh. Quote
Recommended Posts