BLAGOJE Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 EVO ME NA PRVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ SEEEEEEEEEEEEEKUNDI SVRŠIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM PRVI PUT SLUŠAAAAAAAM EP DECENIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Je li dobro sad? TAAAKOOO MAAALLAAA Quote
Lou Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Jedino što je vredno na EP-ju je klavijaturna melodija koja se pojavi na 2:50 u drugoj pesmi. Ne kontam šta su hteli ovime da pokažu, da mogu da napišu dve pesme sa dva rifa i da obe budu za zaboravljanje? Pih. Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 lou-ova strahovlada. meni ep razbija,disintergrejtor narocito.malo pravog norsk arisk bm-a,nema niceg takvog jos od panzerfausta. Quote
Black desire Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Jedino što je vredno na EP-ju je klavijaturna melodija koja se pojavi na 2:50 u drugoj pesmi. Ne kontam šta su hteli ovime da pokažu, da mogu da napišu dve pesme sa dva rifa i da obe budu za zaboravljanje? Pih. Uh, dobro je, ovo je pokazatelj da je EP dobar. Quote
soul wandering Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Lou bi mogao da ide na lobiranje za Kritičar of metal. Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 vise bi mu stajalo krembilj of metal.ili bidon of metal. Quote
Lou Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 lou-ova strahovlada. Samo čeličnom pesnicom. Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 isti si k'o kirk hamet svega mi,kaze se:EP SABIJA,NAPUSITE SE MOJE MASNE BLEKERSKE KURCINE MAJKU VAM JEBEM 2 Quote
BLAGOJE Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 jebote,oni moraju da snime citav album u stilu disintergrejtora cisto kulta radi.mislim da niko sem oni vise takav album ne moze da uradi. Quote
Talvi Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 http://www.metalsucks.net/2011/10/12/the-time-vince-accidentally-drank-grutle-kjellson-from-enslaveds-beer-a-metalsucks-interview/ Do jaja vju, Grutle priča o "Sleeping Gods", rođendanu kojeg planiraju i još koječemu. I najvažnije: počinju da snimaju novi album na proleće. It’s going to be different, of course. As far as it looks for now, it looks like it’s going to be a little darker, a little rougher, and more aggressive and limber and a little less safe, maybe. It’s really too soon to tell. Quote
Talvi Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Opiče ceo album na "The Beacon" fazon, meni glava eksplodira od oduševljenja i ćao. Quote
BLAGOJE Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 jebote,uz malo srece i enslaved i thorns iste godine.jebote. Quote
HeLLsarma Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 EP JE KEVA !!!!!!!!!! Alal im vera........ Quote
Lou Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 jebote,uz malo srece i enslaved i thorns iste godine.jebote. Bilo bi mnogo. Zamisli da i Vargovo presnimavanje ispadne dobro. Quote
Talvi Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 A mogao bi i Immolation novi 2012. Quote
Grobodan Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Bolje da izađe novi Satyricon umesto Thornsa. Quote
HeLLsarma Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 OCEMO SATYRICON,OCEMO SATYRICON !!! Quote
Talvi Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Norwegian progressive/psychedelic black metallers ENSLAVED are the recepients of this year's Norwegian Artists And Songwriters Association honorary award. The award will be presented to the band by the Norwegian minister of culture Anniken Huitfeldt on Monday, October 31. Quote
HeLLsarma Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Ako vala i zasluzili su .... Meni je opet logicno kad bend kao Enslaved koji gura svoju progresivnost i eksperimentalizam po nekoj svojoj putanji dobije ove muzicke nagrade... A ne Watain,glume vamo neke Sluge Mracnih Bogova,a ovamo uzimaju Gremi.... LAME... Quote
Lou Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Zar nisu i Enslaved uzeli tako nešto pre koju godinu? Inače, njihovo ministarstvo kulture je nešto o čemu možemo samo da sanjamo. Quote
HeLLsarma Posted October 26, 2011 Report Posted October 26, 2011 Pa mislim da jesu,nisam siguran... U Srbiji mozes jedino da ocekujes da Karleusa uzme nagradu al za kolektivno unistavanje zombifikovanih grandizovanih mozgova... 4 Quote
Recommended Posts