BLAGOJE Posted October 27, 2011 Report Posted October 27, 2011 kad bi to radila ne bi bilo veceg kulta Quote
Grobodan Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Enslaved/Ghost Brigade European Tour 2012 starts in 4 weeks! Excited? Hell yes! daj picko turneju Quote
Јарослав Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Па ето ти, видиш да иду. Не знам колико би моји џепови и новчаник поднели још и они да дођу. Quote
truliandedzombileš! Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 nemoj brate, ako ne dolaze u srbiju (a ne dolaze), onda nek ne prilaze balkanu uopšte. aupizdumaterinu! Quote
Talvi Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Ma bre, to je po Zapadnoj Evropi turneja - Francuska, Nemačka, Holandija i Belgija. Quote
BLAGOJE Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 vjerujes li mi da jos oni i primordial dolaze nedje blizu da bi me srce okinulo.o od tryptikon-a sam se jedva oprostio.moja racunica za sad - 200 e BA,95e metlice i sabati,ustaska 100e-vise manje 400e.sad cu mlatnem 250e za pojacalo i da sklepam neki kabinet za po kuci sto me izadje 50tak e,plus moram neko veslo od basa da uzimam,ako me nesa ispali.nema se dje vise majku mu. Quote
Grobodan Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Progressive/psychedelic Norwegian black metallers ENSLAVED have inked a new worldwide deal with Nuclear Blast Records. The band's new album will be released in the fall. Quote
Lou Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Jesu li naučili da prave prelaze između rifova? Quote
Talvi Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Mora da mu je master suviše pop pa mu ne leže prelazi. Quote
Lou Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Znate vi o čemu pričam, ali jeste istina da je manje važno. Quote
Grobodan Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Ne znam ni ja vala ali kapiram da su to one imaginarne Luove zamerke. Quote
Lou Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 (edited) Naprasne promene tempa na kojima su (pričam o novijoj fazi benda) poradili tek na poslednjem albumu. Uvek mi je to nekako smetalo, napišu takvu nemoguću gomilu dobrih rifova, deonica, vokala, svega i onda na momente deluje kao da nisu znali kako da pređu sa jednog dela pesme na drugi, pa ispadne s' neba pa u rebra. Upade Grob, pa samo da dodam da nijedan muzičar ne bi uspeo da nadmaši sebe, kada ne bi razmišljao o sitnicama i načinima da nešto bude bolje, nego vazda bio instant zadovoljan svime urađenim, kao Grob sada što deluje. Edited April 25, 2012 by Lou Quote
Grobodan Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Nisam ja uopšte instant zadovoljan svime, samo smo zadovoljeni različitim albumima pa ti se tako čini. Quote
truliandedzombileš! Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Naprasne promene tempa na kojima su (pričam o novijoj fazi benda) poradili tek na poslednjem albumu. Uvek mi je to nekako smetalo, napišu takvu nemoguću gomilu dobrih rifova, deonica, vokala, svega i onda na momente deluje kao da nisu znali kako da pređu sa jednog dela pesme na drugi, pa ispadne s' neba pa u rebra. ovo možda važi za Opeth, Enslaved (i Borknagar) su nešto drugo. Quote
Lou Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Za Mikaela i ponajviše važi, tu se slažem. Uspeo je na Blackwater Park da napravi čestite pesme koje nisu kao lepljene i nastavio to još godinu dana, pa ponovo počeo da skakuće u aranžmanima. Nisam ja uopšte instant zadovoljan svime, samo smo zadovoljeni različitim albumima pa ti se tako čini. Baš suprotno, zadovoljni smo obojica albumima, samo bih ja to još bolje. Quote
Grobodan Posted April 26, 2012 Report Posted April 26, 2012 Ja se ni o Opethu ni o Enslavedu ne bih izjašnjavao, poznat je moj stav. Quote
Recommended Posts