VuČk0 Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 (edited) http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=180975 Edited October 17, 2012 by VuČk0 Quote
ombre Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Ne bih da omalovazavam ovaj bend jer on nesumnjivo ima visoki kvalitet ali poslednji dobar album,po meni,jeste Blodhemn.Mnogo vise mi se dopada tak black prizvuk koji su imali nego ovo sada sto rade. Quote
HeLLsarma Posted October 17, 2012 Report Posted October 17, 2012 Priroda,prava stvar za odmaranje mozga,opustanje i punjenje pozitivnom energijom. 2 1 Quote
Talvi Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Glupo ako jeste, od cele onakve karijere oni piče obrade. Quote
Јарослав Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Мислим да је сасвим логично да пиче овакву обраду. Ипак се зна о чему је песма. Quote
Lou Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 Glupo ako jeste, od cele onakve karijere oni piče obrade. Mislim da sada redovno furaju njihove obrade, ranije je bila i "Kashmir" i još nešto. Quote
BLAGOJE Posted October 19, 2012 Report Posted October 19, 2012 ne pice stalno koliko sam pratio,sad neznam dal su je zadnje vrijeme ubacili Quote
Talvi Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Norwegian progressive extreme metallers ENSLAVED have issued the following update: "We started the process of making a new live DVD. Or perhaps 'concert movie' would be a more appropriate title for this undergoing. We've gone to some lengths to keep this under wraps for as long as possible; and now we're more or less ready to go. "We will record two full sets containing material from all our releases. There will be a total of 24 songs (matching the number of the Futhark, by the way-ish), including some very special and long asked-for treats for our fans. There will be glimpses into the world of ENSLAVED between the songs that will help create a unique musical experience caught on film. "The site of the recording is ABC Studios in Etne, appropriately located in the house of the old school..." Quote
HeLLsarma Posted December 14, 2012 Report Posted December 14, 2012 Ovo ce biti epski,svaka im cast za ovako nesto . Quote
azal Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 http://www.durerkert.com/programajanlo/2013-03-29 29 mart - pesta imali za zainteresovanih? Quote
azal Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 ako se skupimo za kombi ja i boba smo in takodje Quote
23/16 Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Nas za sada ima trojica. Koliko ljudi bi trebalo za kombi? Quote
[Nocturno] Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 ako se skupimo za kombi, boba i ja smo in takodje Zar da te čarapan ispravlja? Quote
I'm Calmer Than You Are Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Može lako da bi i ja seo u taj kombi Quote
azal Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 kombi je 320 evra, znaci treba da skupimo 8 da bi placali 40 evra po glavi. za sad nas ima 5 koji smo 100 posto sigurni da idemo Quote
Buddha Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 poslednjih desetak dana iz nekog razloga slusam samo enslaved, pa reko ajd da napravim neku listu albuma, kao nekad za katatoniju sto je bilo po forumu 1. vertebrae 2. ruun 3. below the lights 4/5. axioma ethica odini / riitiir 6/7. isa / monumension monumension mi je drag jer mi je bio prvi enslaved, a uz below the lights sam zavoleo bend. bas nicega slicnog nije bilo 2003. tad u bleku, prilicno je avangardan bio za ceo metal tad, nesto kao i borknagarov the olden domain kad je izasao 1997. ruun sjajan, korak napred. isa isto, mada mi je tu uvek produkcija bila previse metalska i siljata. zato vertebrae favorit definitivno, plus barezijeva odlicna produkcija, nekako toplo i analogno, back to the basics/roots a progresivno. axioma super, ethica odini stvar je favorit tu, malo umori album doduse negde na pola. slicno i sa riitiir, dobar album ali malo udavi negde oko polovine... sjajna diskografija svakako sveukupno gledano. ranije radove sam slusao, kapiram da je frost bio vrh za vreme za koje se pojavio, ali malo mi sad isuvise sirovo zvuci u odnosu na kasniju progresiju 1 Quote
Demon Seed Posted April 12, 2013 Report Posted April 12, 2013 I meni je Monumension oduzeo nevinos' 1 Quote
Recommended Posts