Жвакић Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Ja imam samo Ruun i dobar je. Planiram da nabavim i prethodni. Quote
gavrosaurus Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 To SVAKAKO uradi! I taj ("Isa") i onaj pre njega tj. "Below the Lights"! Quote
gavrosaurus Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Mrzi me da ponovo pisem isti post koji je obrisan ... Samo da nahvalim "Ruun" i da kazem da mi se mnogo, mnogo dopada. Vrhunac za dosadasnji Enslaved. Vecina bendova ima dooooosta da se trudi da dostigne taj mentalni nivo na kome su Enslaved. Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 E,ajd i ja da se upisem - Ruun je vrh!!! Tako razlicit a tako blizak proslim radovima - malo ko to moze. Quote
gavrosaurus Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Enslaved je taaaako raznovrsan bend ... Drago mi je da se jos nekome svidja jer vidim da ljudi i nisu nesto extra odusevljeni albumom ... Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Koji ljudi?Yumetal clanovi u velikoj vecini slucajeva nisu ljudi Bas je album popio izvrsne recenzije. I moram priznati da sam ga teze izvalio nego Isa. Quote
Жвакић Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ja sam cuo Ruun i dopada mi se. Neki moji ortaci koji su kao opaki bljakeri kazu da je los. Nabavio sam i Isa-u,a li ga nisam jos odslusao. Quote
darthmoog Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 (edited) Ruun je extra...isa je mnogo bolja,raniji radovi su mi onako....prvi put nisam bas najbolje shvatio ruun pa mi se dosta ladio na hardu ali sada ne mogu da se odviknem. Edited February 10, 2007 by darthmaul Quote
Isis Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Ruun je extra...isa je mnogo bolja,raniji radovi su mi onako....prvi put nisam bas najbolje shvatio ruun pa mi se dosta ladio na hardu ali sada ne mogu da se odviknem. ruun odlican,ali ako cemo raspravljati o ukusima meni je eld neprikosnoven... Quote
gavrosaurus Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Песма "Eld" је нешто збиља изванредно ... Увод у саму ствар је идеалан, по мом неком схватању оваквог типа музике. Quote
darthmoog Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 ajde jedno pitanje za vas...posto ja stvarno ne slusam mnogo black i uvek sam izbegavao taj zanr,ne zbog tematike,vec zbog samog zvuka,simfonija i sl. stvari...jezim se ponekad... Jel ovo spada u Black jos uvek? Quote
gavrosaurus Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Па, мој одговор би био - и да и не. Има много елемената из блека ту, и даље али има и обиље ствари које то нису. Суштински, узимајући у обзир и текстове (наравно) мислим да то јесте блек метал; чудан, и веома прогресиван али ипак блек метал. Quote
darthmoog Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 onda mi je ovo omiljeni black metal bend sala naravno...mada stvarno jebu kevu na kvadrat Quote
Isis Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 ma na kub... dobar bend se prepoznaje nezavisno od pravca,bio black ili whatever...a sto se tice ruun-a,tides of chaos mi je skroz Quote
Жвакић Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Ja sam odslušao Isu skoro i nije mi se nešto dopalo. Verovatno zbog načina pevanja. Ja ne volem kreštanje. A Ruun nesam dugo slušao, pa ću se ovih dana malko pozabaviti njime. Quote
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Ево ме, након пар месеци апстиненције, поново слушам "Ruun" и стварно, опет ћу констатовати да је ово ремек-дело. За стварање овакве музике треба толико знања и искуства, толико ширине јер је овај звук тако свеобухватан, тако пун Земље ... Сјајно, ово је World Music у метал форми. Quote
Grobodan Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 sve to stoji,ali koji ce kurac ova tema ovde?bre! Quote
gavrosaurus Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Немој зајебавати, где треба да буде? Не може овај бенд сваким албумом мењати собе по форуму. Quote
darthmoog Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 ja neshto rachunao tamo vamo i izvalio da mi je isa u top 10 metal albuma svih vremena... Quote
Grobodan Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 pre na avantguarde forum nego ovde,u svakom slucaju. albumi do bloodhemn za black,ostalo tamo. Quote
gavrosaurus Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Ни тамо ни 'вамо већ овде - фолк и викинг! Хм ... Спот за . Чудно ... Quote
Buddha Posted November 26, 2007 Report Posted November 26, 2007 prodajem Enslaved - Monumension original za 700 dinara. u savrsenom stanju naravno. zainteresovani neka se jave na PP jer nisam siguran koliko cu se cesto setiti da posetim ovu temu Quote
Despot! Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 prodajem Enslaved - Monumension original za 700 dinara. u savrsenom stanju naravno. zainteresovani neka se jave na PP jer nisam siguran koliko cu se cesto setiti da posetim ovu temu ja se nadam da je crni aca vec uzeo ili bar rezervisao taj CD za mene Quote
Dry-Na-Nord Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Guitarist Ivar Bjørnson and bassist/vocalist Grutle Kjellson of the Norwegian Viking metallers ENSLAVED hit the mainstream press in Norway on October 10, 2007 when they appeared to steal, or according to their rationale, "download," a sheep belonging to politician Lars Sponheim as a protest against his Venstre party's proposed legalization of music downloading. Ceo tekst i video snimci skidanja ovaca na: http://www.metalunderground.com/news/detai...fm?newsid=32320 Quote
Recommended Posts