Old Smuggler Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 choveche pishe se I am the man who walk's alone Quote
ba+a. Posted May 1, 2003 Author Report Posted May 1, 2003 choveche pishe se I am the man who walk's alone Mislis da ja ne znam. Nije moglo da stane. :x :x :x Quote
ba+a. Posted May 1, 2003 Author Report Posted May 1, 2003 Hm, prva na pamet mi pada Metal Storm... Slazem se. Pravo remek delo. METAL WILL NEVER DIE Quote
Fireborn Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 May Result - Subaltern Crown of Her Majesty .... Moja omiljena! Quote
Aleara Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 choveche pishe se I am the man who walk's alone"I am a man who walk's alone" znaci "Ja sam covek koji setnja je sama. " Kaze se "walks". Quote
Veles Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 The Stone (tadašnji Stone to Flesh) - Morana. Definitivno najiskrenije metal djelo kod nas. Quote
Nowitzki Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 Alogija-Samson,Bajka Psychoparadox-Metal Storm Quote
Anjomen Posted May 1, 2003 Report Posted May 1, 2003 metal storm, mada je i four time sectors po meni isto jako dobra Quote
azal Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 Metal Storm zvuci kao obrada Children of Bodom. Quote
scissors Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 diluvium - "like a saint..." čak su i Cathedral krali od njih Quote
Pagan Saviour Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 Metal Storm,End the Night,Ptomain,Bogovi od srebra,Tonem u San,Od neba do neba. Quote
Ravendark Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 Pa rekao bih Unveiled Evil od Stone To Flesh-a(The Stone),Jata Moja Crna(May Result),Four Time Sectors(Psychoparadox) i Umbra(Amon Din). Quote
Srki Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 Tmina Praskozorja (aka. Jata moja crna); Tonem u san, Lament, Neke rane krvave vecno, prva stvar sa Meeting with... od Simargala (ne mogu da se setim kako se zove, na pocetku ima pojanje), ima ih mnogo Quote
Pagan Saviour Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 E da zaboravio sam Umbra(Amon din) i Apeiron(Psyho....) ovo je stvarno dobra pesma tehnicki death metal sa cleen pevanjem. Quote
Veles Posted May 2, 2003 Report Posted May 2, 2003 Tmina Praskozorja (aka. Jata moja crna); Tonem u san, Lament, Neke rane krvave vecno, prva stvar sa Meeting with... od Simargala (ne mogu da se setim kako se zove, na pocetku ima pojanje), ima ih mnogo Zove se Ceridwen Sturlglaus Saga Starfsama. Ipak mislim da svi (sem mastera) spominjete kao najbolje pjesme The Stonove nove radove donosno od Some Wounds pa nadalje. Mislim da su njihova prva 2 opusa pravi sirovi holocaust i da bi svaka pjesma mogla nositi epitet domaće metal himne. Pure Underground Spirit!!! Quote
Old Smuggler Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 choveche pishe se I am the man who walk's alone"I am a man who walk's alone" znaci "Ja sam covek koji setnja je sama. " Kaze se "walks". da bre istripovah se Quote
azal Posted May 3, 2003 Report Posted May 3, 2003 Tmina Praskozorja (aka. Jata moja crna); Tonem u san, Lament, Neke rane krvave vecno, prva stvar sa Meeting with... od Simargala (ne mogu da se setim kako se zove, na pocetku ima pojanje), ima ih mnogo Zove se Ceridwen Sturlglaus Saga Starfsama. Ipak mislim da svi (sem mastera) spominjete kao najbolje pjesme The Stonove nove radove donosno od Some Wounds pa nadalje. Mislim da su njihova prva 2 opusa pravi sirovi holocaust i da bi svaka pjesma mogla nositi epitet domaće metal himne. Pure Underground Spirit!!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 MEtal storm,Jata crna ma sve su ok Quote
Veles Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Tmina Praskozorja (aka. Jata moja crna); Tonem u san, Lament, Neke rane krvave vecno, prva stvar sa Meeting with... od Simargala (ne mogu da se setim kako se zove, na pocetku ima pojanje), ima ih mnogo Zove se Ceridwen Sturlglaus Saga Starfsama. Ipak mislim da svi (sem mastera) spominjete kao najbolje pjesme The Stonove nove radove donosno od Some Wounds pa nadalje. Mislim da su njihova prva 2 opusa pravi sirovi holocaust i da bi svaka pjesma mogla nositi epitet domaće metal himne. Pure Underground Spirit!!! ostavi nas svojih pametnih komentara. btw dobre su ti one slike koje postavljaš na black forumu ko lud. Quote
Srki Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Tmina Praskozorja (aka. Jata moja crna); Tonem u san, Lament, Neke rane krvave vecno, prva stvar sa Meeting with... od Simargala (ne mogu da se setim kako se zove, na pocetku ima pojanje), ima ih mnogo Zove se Ceridwen Sturlglaus Saga Starfsama. Ipak mislim da svi (sem mastera) spominjete kao najbolje pjesme The Stonove nove radove donosno od Some Wounds pa nadalje. Mislim da su njihova prva 2 opusa pravi sirovi holocaust i da bi svaka pjesma mogla nositi epitet domaće metal himne. Pure Underground Spirit!!! Hvala Slazem se za Stone!!! Quote
Recommended Posts