:={MaYa}=: Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 ovo je besmislena tema i nemoguce glasanje......to je totalno individualno!Ne moze se odrediti tako da necu ni da pokusavam! Quote
Nazzgul Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Meni licno najbolja nasha metal pesma je "UMBRA" od Amon Din !!! Ebiga dobri su May Result i The Stone, ali ipak je death metal najbolji i zato kazem A.Din!!! Quote
Fireborn Posted May 4, 2003 Report Posted May 4, 2003 Meni licno najbolja nasha metal pesma je \"UMBRA\" od Amon Din !!!Ebiga dobri su May Result i The Stone, ali ipak je death metal najbolji i zato kazem A.Din!!! Psychomanifest ne zaostaje uopste za Umbra. To mie je inace druga omiljena sa Dinamoneyezed posle Umbre. a: a: Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 umbra jeeeeeee jaaaaaaaka kao sam mogo da je zaboravim ali jata moja crna jjjjjoooj Quote
Srki Posted May 14, 2003 Report Posted May 14, 2003 umbra jeeeeeee jaaaaaaaka kao sam mogo da je zaboravim ali jata moja crna jjjjjoooj Sramota Quote
deucalion Posted May 15, 2003 Report Posted May 15, 2003 Stvari sa Some wounds bleed forever, i Tmina. Jata moja crna(Tmina praskozorja) = odavno nisam cuo bolji naziv za pjesmu. Ipak, Glad je trebao bolje da je ispjeva :roll: Tmine vladari, pakla strazari, krv pijte, zemlju zalijte!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 15, 2003 Report Posted May 15, 2003 umbra jeeeeeee jaaaaaaaka kao sam mogo da je zaboravim ali jata moja crna jjjjjoooj Sramota sto sramota violine su strava Quote
Srki Posted May 17, 2003 Report Posted May 17, 2003 Stvari sa Some wounds bleed forever, i Tmina. Jata moja crna(Tmina praskozorja) = odavno nisam cuo bolji naziv za pjesmu. Ipak, Glad je trebao bolje da je ispjeva :roll: Tmine vladari, pakla strazari, krv pijte, zemlju zalijte!! Mislim da bi bilo dobro da kada drugi put u refrenu kaze: "Tmine vladari..." bude u pozadini clean vokal (onako uradjen kao u Zacaran i Stars Hysteria)... Quote
Srki Posted May 17, 2003 Report Posted May 17, 2003 umbra jeeeeeee jaaaaaaaka kao sam mogo da je zaboravim ali jata moja crna jjjjjoooj Sramota sto sramota violine su strava Niko ne kaze za violine, ja kazem da je sramota sto je pesmu zaboravio... Quote
deucalion Posted May 17, 2003 Report Posted May 17, 2003 Stvari sa Some wounds bleed forever, i Tmina. Jata moja crna(Tmina praskozorja) = odavno nisam cuo bolji naziv za pjesmu. Ipak, Glad je trebao bolje da je ispjeva :roll: Tmine vladari, pakla strazari, krv pijte, zemlju zalijte!! Mislim da bi bilo dobro da kada drugi put u refrenu kaze: "Tmine vladari..." bude u pozadini clean vokal (onako uradjen kao u Zacaran i Stars Hysteria)... Da posebno mi se svidjaju clean vokali, na te 2 pjesme. Samo, zbog cega na Zacaran, Glad ne kaze: "Doci ce smrt i imace tvoje oci". Zna li iko?tA recenica postoji u tekstu, ali ja je ne cujem! :? Quote
Veles Posted May 17, 2003 Report Posted May 17, 2003 već je bila tema posebna o tome ali niko ne zna. izgleda da je glad zaboravio taj dio Quote
Kai Hansen Posted May 17, 2003 Report Posted May 17, 2003 Hear the rising power on the stage Of the METAL STORM!!!!!!!!!!! Quote
Kai Hansen Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 c c c c c :ne: ne zna shta je minde?!?!?!?!??! Quote
deadsy Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 amon din - blue tomb stone to flesh - za korak paklu blize (i sa killed by the sun pjesma 'My demonic face') May result - tmina Quote
Frankenchrist Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 Stone To Flesh-Za Korak Paklu Blize gde naci prva dva demoa od Stone-a......?? Quote
deucalion Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 amon din - blue tombstone to flesh - za korak paklu blize (i sa killed by the sun pjesma 'My demonic face') May result - tmina My demonic face sa demoa Killed by the sun, nije losa, ali je bolja verzija uradjena na "Some wounds bleed forever" albumu.......Isto su preradili Serbian Wood...ona prethodna verzija je bila dosta slabija...... P.S. Trebate je cuti u nasoj obradi Kraljevska pjesma!!! Serbian Wood grasp my sordid soul.....Revenge of ancient Slavic Black Gods!!!!!! Quote
deadsy Posted May 19, 2003 Report Posted May 19, 2003 nisam slusao ovu verziju sa 'some wound...' , al mislim da ne mogu da ponove taj feeling . Posebno me jezi onaj dio sa kraja , zvuk gitare koji je dosta krataka (nekih 5 sekundi) , a tako strasan , da se sav jezim. Inace , cucu vas vjerovatno na tom koncertu , i nadam se da cete sviratu obradu ove stvari pozdrav i sretno Quote
deucalion Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 Sto se tice koncerta, sad vec znas da The Stone nece doci iz privatnih razloga, a mi necemo svirati viseobrada The Stone, ove dvije su puna kapa. Sad idemo na C.O.F. i pravljenje novih autorskih pjesama. Quote
Recommended Posts