Apeiron Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 A sta ti je metal u Teskim Vremenima i Hexagramu? Ali tacno je - zajebite vise sa punk, HC pesmama, tema je METAL pesma, a ako ste vec za te varijante, otvorite negde temu najbolja HC pesma, najbolja PUNK pesma itd. Quote
zoran_m Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Moj retro favorit: Nulti čas-ROK MAŠINA Quote
Valkyrie Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Inverzija, krvava osveta, grob bez dna... demonska devojka heller Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 @APEIRON>Brate svidelo se to tebi ili ne hexagram jeste metal,doduse nije metalcina ali je lep melodicni heavy!! Teska vremena nisu oni su prog rock ali mocan im je gitarista pa jbg.mislio sam da moze da udje u tu pricu!! Osmi putnik ziv i ponosan!!MY Sound choise! P.s.sad ces verovatno da mi kazes da to isto nije metal? Quote
Apeiron Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 @APEIRON>Brate svidelo se to tebi ili ne hexagram jeste metal,doduse nije metalcina ali je lep melodicni heavy!! Teska vremena nisu oni su prog rock ali mocan im je gitarista pa jbg.mislio sam da moze da udje u tu pricu!! Osmi putnik ziv i ponosan!!MY Sound choise! P.s.sad ces verovatno da mi kazes da to isto nije metal? 1. Hexagram je u vrh glave hard rock. Nije sve sto ima distorziju metal. 2. Teska vremena imaju OK gitaristu i basistu, ali bubnjar i pevac su ocajni, a veze sa prog rockom nemaju. Hard rock ala Whitesnake (ako uopste mogu da stoje pored velikana tog zanra, uzivo su ocajni). 3. Necu ti reci da Osmi Putnik nije metal, vec da se tema zove najbolja SRPSKA metal pesma, a Osmi Putnik nije srpski bend. Ljudi, citajte pazljivije ime teme, ili cu je zatvoriti. Dakle, SRPSKA METAL PESMA! Ne hrvatska, ne hard rock/hc/punk... nego METAL. Da li je tesko razumeti to? Quote
Mega_Deda Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Iskreno, nisam se mnogo trudio da nabavljam pesme domacih bendova, sto mogu da skinem, skinem, ili eventualno nabavim od nekoga. Za sada je moj favorit Anguish Sublime - Cyclone Heart Vertigo Quote
markomrki Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Ne znam mislim da definitivno pola pesama Bjesova moze u ovu kategoriju, steta shto njih slusamo samo mi malo stariji. Quote
DIABOLIC Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 The Stone-Neke rane krvare vecno,Za korak paklu blize,Pagan Land... Raw Gore-S.S.S.S.,Morana nas Vodi.... Koldun-Smrt svha postojanja...... Ritam Nereda-Put Beznadja; May Result-Zacaran,Pogrom.... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 @APEIRON>ALA si ti neki rasista...... Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 @apeiron>pardon ne rasista nego nacista ali zezam se! Quote
Apeiron Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 @apeiron>pardon ne rasista nego nacista ali zezam se! JEBOTE! Jel citas ti naziv teme???? Isto tako, onda mozemo da pominjemo pesme i bilo kojeg svetskog benda ovde... Ti imas problem sa tim sto se tema zove najbolja SRPSKA metal pesma, na SRPSKOM metal forumu? Ako je tako, izvoli zaobidji je. Nisam rekao da imam nesto protiv Osmog Putnika, naprotiv odlican su bend, ali citaj ime teme, i bice sve u redu. Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 NERVOZNI MODERATOR!!!!zaobici cu je! Quote
Apeiron Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 NERVOZNI MODERATOR!!!!zaobici cu je! Ko je nervozan? Ako ti je lakse zaobici temu umesto da se drzis naslova, samo izvoli. Bez ljutnje naravno Najbolja srpska metal pesma... evo dve - Screaming i Tomorrow od Pero Defformero, onako iz glave Quote
!!!SERAFIM!!! Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 BRATE NIKO SE OVDE NEDRZI NASLOVA ALI JBG.. Quote
Guest tigar Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Najbolja srpska metal pesma pa zna se : "Ja vas sadzgam sve" Poslednji put je izvodio bend Pain Magnet Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Heller-Demonska Devojka Quote
ThePowerhead Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Alogia - Samson Heller - Inferno, Inkvizicija, Varvarska horda Space Eater - Space Eater Quote
Caylen-Tor Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Heller - Varvarska Horda, Inkvizicija, Grob Bez Dna Annathema - Road Warrior, Loud Proud and Deaf, Empire Of Noise May Result - Jata Moja Crna, Zacaran, Svetogrdje, Slava To Our Horns In Blood Interfector - The Lightbringer Abonos - U Krosnjama Abonosa sad da izaberem samo jednu... Quote
Petar the Great Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Po mom misljenju najbolja Srpska/Metal pesma je Maska(sam). Osvajaci, sve posle njih mi izgleda kao bleda kopija Osvajaca ,Na zalost nasa metal scena je losa, Rock scena nam je bila Mnoooooogoooo bolja!!! Quote
Karlo SE Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Rapid Force - Sky's burning higher (albumska verzija, ne ova sada), Hero (sve 3 verzije su sjajne, svaka na svoj nacin). Infest - Inquisition, Order Heller - Varvarska horda, Inkvizicija Magma - Truth be told Au jebem li ga, to je ovako na prvu loptu iz glave, ima kod nas odlicnih bendova i pesama svih metal zanrova, stvarno. Quote
Recommended Posts