deadsy Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 nisam znao da imate klavijature u bendu (ovo je vezano za obrade cof-a) Quote
Veles Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 pa imamo vidi prethodnu stranicu, ali što se cof-a tiče otom potom. Quote
deucalion Posted May 24, 2003 Report Posted May 24, 2003 Od cradle of filth najvjerovatnije obradjujemo malice thru the looking glass, ali smo prije razmisljali i o From the cradle to enslave. Mi i nemamo klavijature, al' valjda ce se i to nabaviti.....neophodne su za cof :| Quote
Veles Posted May 24, 2003 Report Posted May 24, 2003 pa uzećem neku notmalnu pjesmu od cofagdje nisu bili pozeraj. ja predložih dusk, ali oni neće. nema veze. inače, sad sam valjda ja na redu da kažem koju ćemo numeru obraditi jer ste ti i Veljko već ispucali po 1 želju a ja nisam. imam prelaku numeru za skidanje a masa ima da poludi.. Quote
... Posted May 24, 2003 Report Posted May 24, 2003 Торнадо- Heavy metal symphony: Eternal mistery+Epitaph Quote
ba+a. Posted May 31, 2003 Author Report Posted May 31, 2003 Hear the rising power on the stageOf the METAL STORM!!!!!!!!!!! Ide: feel the rising power on the stage Of the METAL STORM!!!!!!!!!! 8O Quote
deucalion Posted June 2, 2003 Report Posted June 2, 2003 Ljudi, sta mislite o onom drum solou Damira Adzica, predzadnja stvar na Reaperionu??? Covjek je genije!! 8) Preslusajte vi onaj dupli bass, covjek pomisli da ga svira cetvoronoske Quote
Guest Burzum Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 The Stone - Za Kosti Otaca May Result - Jata Moja Crna Psychoparadox - Metal Storm Quote
deucalion Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Vodice nas Perun silni gospodar visina Sin oluje otac groma Zvace nas nase reke da sirimo jedra Gore glave oko nas su bogovi od srebra Quote
Telcontar Posted June 18, 2003 Report Posted June 18, 2003 Mayo pa i poenta je da kazes sta je tebi najbolje niko nepravi izbor Moj izbor: PsychoParadox - Metal Storm Alogia - Lament, Samson, Tonem u San Moondive - End the Night Kraljevski Apartman - Posle Oluje (dobro ovo je mozda vise Hard rock al ajde) ah da i neki ce se nasmejati takodje nije metal Osvajaci - Gde da Pobegnem (zato sto je text u vise momenata tacno opisivao moja osecanja ) Verovatno sam nesto i zaboravio Quote
CXOHE Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 1.(potpis) 2.Tornado -The wall 3.Alogia-zar sunce vec zalazi i Samson 4.Southerm Storm-Nasa istina 5.Kraljevski Apartman -Crni konjanici i u lavirintu 7 greha 6.Aura + -Oreol,Sve i Istina 2 a moze i Boj na kosovu Ima josh dobrih .Poredak pjesama zavisi od raspolozenja!! Quote
vudun Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Hm... ovako: 1) Tornado - The Wall 2) SmaK - Profesor (ok nije metal al' meni je bash cool) 3) Ritam Nereda - Devojka u Crnom ___________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro! Quote
WS Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Amon Din - Into The Mirror Psychoparadox - Four Time Sectors Amaranth - Silent Simargal - Like A Wind Upon My Face May Result - Thy Last War Of Times ...i tacka! Quote
lunja Posted August 5, 2003 Report Posted August 5, 2003 Diluvium > ROUND'N'ROUND i dodatak poshto svi pominju ritam nereda > put beznadja Quote
Blackmore Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 ritam nereda > put beznadja Jes do jaja. Quote
Chlan 787 Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 Ma, kakvi Stone-ovi i Alogia-e!! :x Glasam za AMENTES - VIDIM . a: a: a: Quote
Telcontar Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 zaboravio sam Diluvium - Our Sadness Quote
lunja Posted August 17, 2003 Report Posted August 17, 2003 ritam nereda > put beznadja Jes do jaja. ma to je najjacha pesma na srpskom jeziku uopshte ikada Quote
Arch Stanton Posted August 17, 2003 Report Posted August 17, 2003 choveche pishe se I am the man who walk's alone bez tog apostrofa:D Quote
Atheist Posted August 17, 2003 Report Posted August 17, 2003 E da zaboravio sam Umbra(Amon din) i Apeiron(Psyho....) ovo je stvarnodobra pesma tehnicki death metal sa cleen pevanjem. Sta je to Apeiron i gde se to moze cuti? Quote
Herr_Wolf Posted August 19, 2003 Report Posted August 19, 2003 Jedna, kao srce sto u grudima bije, jedna, kao Sunce sto sa istoka sija, jedna, kao krv sto u meni vrije jedna je pesma "MOTHER SERBIA"!! a: Definitivno najjaca nasa metal pesma. Put beznadja i 10 godina su tu negde pri vrhu isto... Quote
Recommended Posts