Alchemy Rose Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Ma oni su teski pozeri. Samo Kozeljnik! zzzzzz....Koliko vidim Kozeljnik ti je omiljeni.... Ma da Koki je KVLT. Quote
Darken Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Ma da Koki je KVLT. Nemoj tako zboriti o slovenskim vukovima sa planina... Quote
The Eagle Nature Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Androphagous- From the Cacoons .... The Bloody Earth-Celestial Tears(davno bese ,mislim da se zove tako) Dead Joker-bilo koja P.S. Ima jos dobrih pesama ali me mrzi da pisem Quote
Alchemy Rose Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Nemoj tako zboriti o slovenskim vukovima sa planina... Ma daj bre stvarno...Kozeljnik je bruka kreativan i inteligentan covek... Iako svi pricaju kako se on pozerise,da je digao nos ili ne znam sta ,mora se priznati da je jedna jaka individua u nasoj metal muzici....Ma koliko ga ne voleo ili mislio da se pozerise moras priznati da je uradio nesto.... ...sto se tice teme....mislim da cu dodati i pesmu Kultus Usnulih Bogova--May Result na onu moju listu ... i jos.. Quote
Mr_Deadic Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 May Result - Gorgeus Symphony's Of Evil. Quote
Darken Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 ...sto se tice teme....mislim da cu dodati i pesmu Kultus Usnulih Bogova--May Result na onu moju listu ... i jos.. Kultus Usranih Bogova Quote
The Eagle Nature Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 Mali tebe ce da spale na lomaci Ja bih turio na spisak i neku pesmicu od Nocturnal ali to nebi bilo objektivno(jos bi ispalo da se slihtam ) Quote
kurva666 Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Secanje na slike iz sna...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu devedeseteeeeeeeeeeeeeeeeee............. Quote
Zhad Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 meni je jedna od najdrazih od Simargala " Red forest of Maglaj" zakon stvar )) Quote
Levithian Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 (edited) Alogia - Secret Sphere Nadam se da će novi album biti u tom ruhu... Edited April 27, 2004 by Levithian Quote
The Eagle Nature Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 meni je jedna od najdrazih od Simargala " Red forest of Maglaj" zakon stvar )) Da , da Meeting with.... pokolj!!! Quote
Мајор Гашпар Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Mithing With... Red forest of Maglay\ neke rane krvare vecno Quote
Orbituated Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Najbolja ali najbolja METAL pesma svih vremena je pesma ..istopljenih radnika u sartidu u momentu pada velike uzarene peci za metal na njih.... 20 jakih glasova koji u jednom momentu zaneme....interesantno.... Quote
Darken Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 Najbolja ali najbolja METAL pesma svih vremena je pesma ..istopljenih radnika u sartidu u momentu pada velike uzarene peci za metal na njih.... 20 jakih glasova koji u jednom momentu zaneme....interesantno.... Pa ako cemo tako, treba da poslusas Bethor-a, progress live.Covek 20 minuta udara sipkom u metalnu tablu dimenzija 7x7m.E to je METAL pesma. Quote
kurva666 Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Pa ako cemo tako, treba da poslusas Bethor-a, progress live.Covek 20 minuta udara sipkom u metalnu tablu dimenzija 7x7m.E to je METAL pesma. Troo, nema sta! Quote
ΣΟΚΙ Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 ALISTER-see you on the other side! u slavu rogova nasih !takodjer! i da reklamiramo opet b. kuma inquistion od infesta! e da ovo drugo mislim da svi znaju may result! Quote
Face of Death Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 ALISTER-see you on the other side! u slavu rogova nasih !takodjer! i da reklamiramo opet b. kuma inquistion od infesta! e da ovo drugo mislim da svi znaju may result! Tako je!!! Quote
Sinstrel Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Koje ste vi pozercine, niko da pomene: TORNADO - "COMING OF THE KING" Quote
Face of Death Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 Pa jebem ti domaci bend kad sviraju samo po inostranstvu,ali ajde dobro. Death to pozers!!! Quote
Recommended Posts