The_Vampire_Slayer Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Ill-natured spiritual invasion - zakooooon! Quote
Peligro Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Cuo sam jednu stvar sa njega i onako, sta ja znam, brza je, ali to nije bas po mom ukusu To je zato sto su 'pozajmili' NIK BARKERA (Dimmu, ex-CoF)!! I jeste novi album je veoma brz, majku mu... Quote
Srki Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Cuo sam jednu stvar sa njega i onako, sta ja znam, brza je, ali to nije bas po mom ukusu To je zato sto su 'pozajmili' NIK BARKERA (Dimmu, ex-CoF)!! I jeste novi album je veoma brz, majku mu... Mozda je album dobar, nisam ga cuo, ali po onome sto ovde cujem MORA da je dobar!!! Quote
scissors Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 Ma novi album je remek-djelo melodic black metala a: van komercijalnih tokova koje daju Borgir, COF, i slični bendovi... produkcija je apsolutno savršenstvo, a još uvijek ima dobre pržane i kec ritmova, bunjar je ludak totalni i odlično je odradio svaku sekundu, gitare kidaju i u nekim trenucima podsjećaju na melodic death u stilu Opeta (mislim na solo)... klavijature su bogovske, super efekti ma ko voli imali ovaj stil, mora da čuje "in defiance of existence" a: Quote
Srki Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 Cudi me da mi se pesma nije svidela ako je tako dobar album. Ja se sada te pesme bas i ne secam, ali secam se da u trenutku kada sam je cuo nije mi se dopala?!? Quote
Ancient Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Kako god,Old Mans Child rulira! Quote
Riskitz Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Nisam jos cuo novi OMC ali mora da je dobar. Za sada mi je Pagan Prosperity najbolji. Inace mislim da je omot novog albuma malo preteran za moj ukus. Quote
Baal Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Ovaj bend ne mozhe da napravi nishta loshe!!!!!!Svi albumi su odlichni!!! Quote
VOJVODA Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Znam da je bila tema o njima, ali cu ipak reci "Ill-Natured Spiritual Invasion"! Quote
All_Destroyer Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Novi OMC je ok, ali ipak Ill Natured mi je lichno naj. Revelation je u svakom suchaju bolji od novog, pa chak ga je i Pagan Prosperity zajebo... Quote
moon_dust Posted September 19, 2003 Report Posted September 19, 2003 ..neko,neznam ko, je reko da Old Man's Child pripada onim bandovima sto se cevek nikad neraduje novom albumu ali ipak ima sve cd-e u kolekciji, to je znacilo za mene..... do "In Defiance Of Existence"......pravo melodic black metal remek delo...... dok su svi prosli albumi bili srednje dobri sa puno dobrih ideja, je "In Defiance Of Existence" odlican (fonomenalan) album sa samo jednom-dve ideje koje nisu bas uspele.......svaka stvar je puna headbang rifova, doublebass-a (uopste bubnjevi su pecizno osvirani, neznam da li smem da kazem ali mi se na ovom albumu vise bubnjevi svidjaju od "Ill-Natured ..." gde je (bog) Gene Hoglan svirao)....a i majesti-epic-horror (samo ovako mogu da ih opisem) keyboards, uvak u pozadini ali ipak uvek daju akcenat svakoj stvari.......WOW..... usvakom slucaju,odlican album samo za preporuciti......ja sam odusevljen....... 9/10.......... Quote
Old Smuggler Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 e nisam se nadao da ce me neshto novo ovoliko odusheviti kao novi OMC jednom rechju - kida ! Quote
Cold_Day_In_Hell Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 Pa...imam samo Pagan Prosperity,i mogu samo da kazem da je super...Ne znam kakvi su im ostali albumi,al se nadam da cu i to imati prilike da cujem.Najaca pesma sa albuma - Behind The Mask. Quote
The Inquisitor Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Novi album je odlican,ali po meni je Revelation 666 najbolji.Dobri su i raniji,ali ovaj je... Quote
Dani Filth Posted December 16, 2003 Report Posted December 16, 2003 (edited) Sto se tice albuma , pa svidja mi se Revelation 666 i ponajvise pesma Hominis Nocturna ... medjutim In Defiance Of Existence je takodje dobra stvar i mnogo mi se dopala Felonies of the Christian Art i The Underworld Domains.No stha mislite o solazi na Life Deprived.Otkinuli su ... !!! Edited June 7, 2004 by Frankenchrist Quote
dark angel84 Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 pagan prosperity je zakooon Quote
Baal Posted December 17, 2003 Report Posted December 17, 2003 Ne znam koliko njih je slushalo, ali In The Shades Of Life, njihov prvi album, OTKIDA!Preporuchujem ga svima. Quote
scissors Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 rekoh - "in defiance of existence" je remek-djelo a: potukao je sve albume koji ima da izaću do 2005. jednostavno nema pjesme koja za mene vrijedi za dobru, već pefekcija do kraja Quote
Grobodan Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Ne znam koliko njih je slushalo, ali In The Shades Of Life, njihov prvi album, OTKIDA!Preporuchujem ga svima. Totalno si u pravu za ovaj album. Jel se jos nekom cini da Old mans child na svakom albumu imaju zvuk isti kao Dimmu u tom periodu? Quote
scissors Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 poslušaj novi pa ponovi svoj komentar ako smiješ! Quote
Srki Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 Ja sam slusao novi i ne mogu reci da mi se ne svidja, ali nisam ni odusevljen. Malo mi smeta produkcija a: Quote
Grobodan Posted December 24, 2003 Report Posted December 24, 2003 poslušaj novi pa ponovi svoj komentar ako smiješ! Slusao sam.Nemoj da shvatas moj komentar kao uvredu,samo konstatacija. Quote
Blizzard Beast Posted January 9, 2004 Report Posted January 9, 2004 MA NAJBOLJI SU(skoro,posto ima i boljih),strava su im albumi PAGAN i 666,a pesma T H E M I L L E N I U M K I N G Quote
Žderač Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Old Mens Child je jedan od retkih bendova koji uspeva da svira muziku jako daleku od oldschool-a, kvalitetnu, veselu i mračnu u isto vreme. Rifovi su genijalni i svaki album je savršen na svoj način, a čini mi se da je svaki bolji od prethodnog, sem što se malo gadno čuju bubnjevi na ovom novom albumu. Ona pederčina od Barkera ušla u bend i sve sjebala. Quote
Markiz Lantenak Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Pagan prosperity je zakon!!!!!!! ali i zadnji je odlican! pokazali su ljudi sta je melodic sympho black! a ne ona od COF ili novi dimmu Quote
Recommended Posts